klik: článek na který jsi dala odkaz: www.bbc.com
je v podstatě shodný s tímto: www.feminismus.cz
Probíhá revoluce, v podstatě je to jen její završení, a mnoha lidem se z toho zatočí hlava. Víš, ono to dělení mělo svůj smysl v době, kdy je rodina chápana jako muž, a žena, a je jedno co ten druhý cítí uvnitř. Prostě ideálem byla manželská věrnost, a jisté odříkáni si. A co teď, ženy si mají zvyknout na to, že jejich muži se občas vyspí s mužem, že mají milence, a může to platit i naopak. Proto se už dnes zaměřují i malé děti, předčasně je zasvěcují do věcí, o kterých jsem dříve neměli v jejich letech ani potuchy, a je to právě tebou zmíněné Nizozemí a další státy západní Evropy. Ovšem nediv se, že se toho mnozí bojí. Já bych to jako dítě bral jako absolutní zradu, podvod na sobě, i na jednom z rodičů, kdyby se toto dělo, já nevěru velmi těžko uznám, ačkoliv ji chápu, ale co záleží na mě. Dnes se asi lidé navzájem domlouvají na věcech, o kterých ani nemám potuchy. Ano, je to liberální společnost, a liberálové, především z levicových řad si myslí, že mohou zajít hodně daleko.
Možná to všechno je jen konstrukt, to je asi pravda, ale já jsme v podstatě člověk starého světa, a nějakých zásad, a takové hraní si, a experimentování je pro mě už moc, a přitom cítit mohu něco zcela jiného, je tu ovšem i svědomí.
Proto jsme se sám definoval tak, nebo tak, protože přeci něco člověk preferuje více, a ví proč, pochybuji, že vůbec něco funguje na 100 %, ale něco preferujeme.
Takže může ti připadat že jsem zacyklený, nediv se, každý jsme se narodili v nějaké době, a do určité rodiny, a máme specifickou osobnost. Třeba je to s tou sexualitou zkutečně jinak, ale jedno platí, pohlaví jsou odlišena určitými znaky, druhá věc je chování a cítění. Takže můžeš mít velmi mužně vypadajícího muže, který se bude chovat homosexuálně, a naopak velmi žensky vypadající ženu, která bude lesbička. Takž ty stereotypy zženštilých mužů, nebo žen mužatek jdou někde.