Dobrý deň. Neviem si už dať rady. Som smutná, sklamaná, vrie to už vo mne. Je to síce už dlhá doba (5 rokov), ale stále to nemám v sebe vyriešené.
Pred 5 rokmi som sa rozišla so svojím prvým priateľom, chodili sme spolu krátko (6 mesiacov), problémom bolo, že stretol lepšie dievča odo mňa. Vymenil ma za inú, ktorá sa stále okolo neho motala. Ale na vine nie je len ona, ale aj on, lebo, keby nechcel, tak by ma za nu nevymenil. Vysvetlil mi to tak, že my sa k sebe nehodíme a stretol niekoho inému s kým si bude lepšie rozumieť. Nerobila som žiadne scény, prieky, nechala som ho ísť. Ale dodnes som z toho sklamaná. Od rozchodu sme neboli vôbec v kontakte, nepíšeme si nič, proste nič. Raz sme sa stretli, ale ani sa mi nepozdravil, to už bolo pár rokov dozadu. Tiež som raz cestovala vlakom a oni dvaja tam tiež boli. Bol to hrozný pohľad :(
Aj keď ho na fb už nemám, stále si ho pozerám čo má nové, pozerám si jeho priateľku, ich instagram. Viem, že ma to viac ubíja, ale stále to tak robím. závidím im ako cestujú po dovolenkách, užívajú si. Závidím jej, že ju miluje, že sa jej venuje, prejavuje lásku. Nikdy si nedovolím ho otravovať, písať, kontaktovať. Aj tak viem, že by to nemalo zmysel a tiež nemám záujem niekomu zničiť vzťah. Ale trápim sa už 5 rokov.
Prosím Vás poraďte mi, ako sa mám cez to preniesť. Stále sa pýtam, v čom som horšia než ona? :(