čakať alebo sa ozvať?

Príspevok v téme: čakať alebo sa ozvať?
tonysk

Ahojte, hľadala som podobné príspevky na túto tému..ale nakoniec sa ani v jednom neviem úplne nájsť..tak som si povedala že za pokus napísať nič nedám..Prednedávnom mi napísal na nete jeden chalan, že som mu sympatická a rád by ma spoznal. Zo začiatku som mu nejako veľmi neodpisala lebo mi prišiel strohý a nezaujal ma. Ale po pár dňoch sa znova ozval.potom zase po nejakých 2-3. Nakoniec sme si začali písať a ked mi poslal viac foto fakt sa mi začal aj páčiť. Zrazu som si uvedomila že ho chcem spoznať a ťahá ma čosi k nemu. Lenže, on je taký že už si píšeme tak striedavo asi 2 mesiace necelé a nejako proste nenavrhol konkrétne stretnutie. Raz som mu už aj napísala že ak bude chcieť ísť niekam von nech kľudne napíše, a on že áno fajn nápad niečo v tom zmysle ale stále nič :D Ide aj o to že som baba s dosť nízkym sebavedomím a túžim aby ma chalan dobýjal.Aj preto som taká že ked mi napíše, odpisujem dosť a veľa aj rozvíjam debatu ale vždy doteraz som to nechala tak aby napísal on prvý. niekedy je to aj po týždni čo je pre mňa ťažké vydržať..ale chcela by som ukázať, že nie som taká dostupnní (tak som to čítala aj v tých radách o vzťahoch :D) že ked baba veľmi ide po chlaanovi tak ho to zvykne vyplašiť, lebo chlapci chcú loviť...čo mám robiť? Je blbé napísať prvá? alebo vždy čakať či sa ozve...a tiež čakať kedy ma zavolá von aj ked to netuším kedy bude :D?

tarapaca

ano? to je skoda. ale z BA tiez nebudes nadsena. uskromnovat sa a zit daleko od rodiny, tiez nema velky zmysel. ked uz, tak aspon za peniaze, ktore by stali za to odlucenie.

tomu chalanovi zrejme staci pisanie. nesnazila si sa ho nejako prekuknut na tom stretku?

tonysk

Tarapaca..určtie nie, bola som v zahraničí 3 krát a stačilo mi, radšej budem žiť chudobnejšie..ale už sa tam nechcem vrátiť..vôbec v tom tam nevidím zmysel...
čo sa toho týka..myslím, že máte pravdu

tarapaca

presne ako hovori neviem. nech ta ani nenapadne fixovat sa na iluziu.

ale este k tej BA. Ist do Ba a mysliet si, ze ktovieako si si vyriesila buducnost je dalsi klam. Nic tu nie je zaujimave, ziadna dobra praca, milion vychodnarov. Naozaj si vyber nieco zaujimavejsie hocikde inde. Co trebars Praha, alebo Anglicko, Rakusko, Nemecko alebo este dalej?

neviem111111

btw, napisat po 2 dnoch ze ci si dobre dosla domov je podla mna jasnym znakom toho, ze to ma na salame. vedel ze asi slusnost kaze aby sa ohlasil, ale nevedel ani co ti ma povedat/napisat, tak zacal s takymto klise. moj nazor.

neviem111111

preboha ved ho ani nepoznas, to nech ta ani nenapadne rozmyslat nad tym, ze kvoli nemu by si ostala. ked chces ostat, tak tam ostan, ale kvoli sebe, nie kvoli nemu. ani poriadne nema zaujem, k stretku si ho musela donutit, a ty uz takto rozmyslas.

tonysk

No ozval sa až obdeň :D Ale zdalo sa mi že už fakt nenapíše..bola soms tým zmierená
Mňa skôr trápi to že teraz sa musím rozhodnúť kam pôjdem pracovať...som z malého mesta a tam sa nedá prenajať ani izba ani nikde v okolí..preto som uvažovala nad BA lebo som sa chcela už osamostatniť..u nás doma to nie je moc dobré...ako mám rada našich..ale aj tak sú tam problémy...
Neviem čo mám robiť..ak odídem z domu sa osamostatniť stratím kontakt s ním, ale zase ak ostanem doma len kvôli nemu nič z toho nemusí byť a ja sa môžem doma trápiť :/

neviem111111

a to kedy ste mali to stretko? ved vcera si pisala, ze sa ti uz neozval. ci to si akoze myslela bezprostredne po nom? :D ja som to pochopila tak, ze par dni po stretku uplynulo a on nic.

tonysk

Len že ako som došla sa spýtal :D povedala som si, že to nechám tak free nebudem sa na neho nejako orientovať a nechám to plynúť tak prirodzene.. :P uvidíme......