Ahojte, hľadala som podobné príspevky na túto tému..ale nakoniec sa ani v jednom neviem úplne nájsť..tak som si povedala že za pokus napísať nič nedám..Prednedávnom mi napísal na nete jeden chalan, že som mu sympatická a rád by ma spoznal. Zo začiatku som mu nejako veľmi neodpisala lebo mi prišiel strohý a nezaujal ma. Ale po pár dňoch sa znova ozval.potom zase po nejakých 2-3. Nakoniec sme si začali písať a ked mi poslal viac foto fakt sa mi začal aj páčiť. Zrazu som si uvedomila že ho chcem spoznať a ťahá ma čosi k nemu. Lenže, on je taký že už si píšeme tak striedavo asi 2 mesiace necelé a nejako proste nenavrhol konkrétne stretnutie. Raz som mu už aj napísala že ak bude chcieť ísť niekam von nech kľudne napíše, a on že áno fajn nápad niečo v tom zmysle ale stále nič :D Ide aj o to že som baba s dosť nízkym sebavedomím a túžim aby ma chalan dobýjal.Aj preto som taká že ked mi napíše, odpisujem dosť a veľa aj rozvíjam debatu ale vždy doteraz som to nechala tak aby napísal on prvý. niekedy je to aj po týždni čo je pre mňa ťažké vydržať..ale chcela by som ukázať, že nie som taká dostupnní (tak som to čítala aj v tých radách o vzťahoch :D) že ked baba veľmi ide po chlaanovi tak ho to zvykne vyplašiť, lebo chlapci chcú loviť...čo mám robiť? Je blbé napísať prvá? alebo vždy čakať či sa ozve...a tiež čakať kedy ma zavolá von aj ked to netuším kedy bude :D?
čakať alebo sa ozvať?
jej, uz som na teba myslela, ze ako to asi dopadlo. :) to vobec nelutuj, ze si ho dokopala na stretko, na co si budes pisat do nemoty a byt nanho naviazana, ked nic z toho. dobre to dopadlo, aspon vies, na com si. on vedel, ako vyzeras, ktovie o co mu islo, len si nieco dokazovat. a ked nevie po stretku nic napisat, tak to je dost trapne. aspon mozes prestat nanho mysliet. :) ktovieco ma za komplexy alebo co.
z mojho pohladu sa nikdy neoplati na taketo veci tlacit ;)
Ďakujem Ti alica..no asi som ho nemala tlačiť do toho stretka a nechať to od začiatku tak (len som chcela aby sa rozhodol čo chce, lebo stále sme len vypisovali)..ale mám aspoň ponaučenie ako vravíš :-) že nemasný neslaný je k ničomu a ked nevie ešte že čo chce vlastne :)
Vies co? K tomuto asi tolko ze takymto sance nedavaj, v sebe chyby nehladaj, uvidis ze stretnes takeho co ta milo prekvapi a navrhne sam stretko a bude to klapat od zaciatku, taketo nemastne neslane typy su o nicom, ani do buducna by to nevyslo, na zaciatku ma byt zaujem a iniciativa na muzovi, potom to prestriedat, ale pochybnosti v uvode treba brat ako varovny signal, ze tento muz nie
ahojky..ja len že nakoniec sme sa stretli..nejako som ale mala pocit, že som mu dala podmienku to stretko alebo nech si nepíšeme..a on potom sa nejako naštartoval a prišiel..správal sa fakt ako prvotriedny gentleman..ale mala som pocit, ako keby bol tak trochu na tom stretku nasilu a potom sa už neozval :D takže tak..asi som sa mu nepáčila..alebo neviem čo som pokazila..no díky za všechny rady..ja to mám proste tak že ked sa mi niekto páči vždy to vypáli opačne..
No dopadlo to asi tak že na otázku či sa chce stretnúť alebo si len písať povedal že môžeme niekam ísť :D zase tá neutrálna odpoveĎ...tak som mu naísala nech navrhne termín, že sa mi už nehcce len tak písať :D trošku som zatlačila k múru..ale čo už....nemám čo stratiť...
No odpísal mi zase po 5 dňoch na správu..nervy :D nevadí napísala som mu rovno či sa chce stretnúť alebo nie..lebo na začiatku mi napísal žeby ma rád spoznal, tak som predpokladala že sa bude chcieť stretnúť..no a uvidíme či odpíše niečo vôbec :D
Teda taky chalanisko, co hlada priatelku. Niekde som ho tu zazrela.skus
Teda taky chalanisko, co hlada priatelku. Niekde som ho tu zazrela.skus