Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čakať alebo sa ozvať?

Príspevok v téme: čakať alebo sa ozvať?
tonysk

Ahojte, hľadala som podobné príspevky na túto tému..ale nakoniec sa ani v jednom neviem úplne nájsť..tak som si povedala že za pokus napísať nič nedám..Prednedávnom mi napísal na nete jeden chalan, že som mu sympatická a rád by ma spoznal. Zo začiatku som mu nejako veľmi neodpisala lebo mi prišiel strohý a nezaujal ma. Ale po pár dňoch sa znova ozval.potom zase po nejakých 2-3. Nakoniec sme si začali písať a ked mi poslal viac foto fakt sa mi začal aj páčiť. Zrazu som si uvedomila že ho chcem spoznať a ťahá ma čosi k nemu. Lenže, on je taký že už si píšeme tak striedavo asi 2 mesiace necelé a nejako proste nenavrhol konkrétne stretnutie. Raz som mu už aj napísala že ak bude chcieť ísť niekam von nech kľudne napíše, a on že áno fajn nápad niečo v tom zmysle ale stále nič :D Ide aj o to že som baba s dosť nízkym sebavedomím a túžim aby ma chalan dobýjal.Aj preto som taká že ked mi napíše, odpisujem dosť a veľa aj rozvíjam debatu ale vždy doteraz som to nechala tak aby napísal on prvý. niekedy je to aj po týždni čo je pre mňa ťažké vydržať..ale chcela by som ukázať, že nie som taká dostupnní (tak som to čítala aj v tých radách o vzťahoch :D) že ked baba veľmi ide po chlaanovi tak ho to zvykne vyplašiť, lebo chlapci chcú loviť...čo mám robiť? Je blbé napísať prvá? alebo vždy čakať či sa ozve...a tiež čakať kedy ma zavolá von aj ked to netuším kedy bude :D?

Wxzy

Tak to uz je iny extrem :D mne sa stalo ze typek sa nechal prehovara na live stretko a vzdy bud vyliezlo zneho ze bud zadany, alebo na fotke co poslal nieje on, ale to bolo uz davno ale vela pripadov aj ze na stretnutie dosiel socka cigos, pupkaty ujo alebo nikto nedorazil :D vzdy z netu slo o podvod sama sa divim ze som tomu verila

tonysk

ja len nerozumiem prečo sa potom vždy po pár dňoch ozval..mohol predsa už nenapísať ked nič nechcel či? Prečo potom zotrvával v konverzácií? Aj mne sa zdá že keby niečo chcel tak by sa stretol..hm..je to čudný typ...mám mu už radšej neodpísať ak by niečo a považovať to za zavretú kapitolu?

Let down

Wxzy- ano s tym mam skusenosti bohaté. Ja (18) sprostá som ho stretla na pokeci (18 r) potom sme si par tyzdnov pisali na fb a povedal mi ze ma miluje. Citila som to isté tak len tak zo srandy som sla na pokec ale iny ucet a napisala som mu ci neda sexstretko. A on suhlasil :( vtedy akoby vsetko vo mne zomrelo. Som v zime vybehla v noci von a plakala na celý dvor. Potom som si dorezala ruku tam kde su zily aby fyzicka bolest zakryla tú psychicku :/ preto bud opatrná doveruj ale preveruj.

Wxzy

Tak zisti od znamych co je zac, popripade kam chodi a prekvap ho tam.zoznamite sa nazivo a pojde to uz lahko...alebo to nepojde vobec, ale nebudes uz v neistote

grckagrc

Chlap, ktoremu o nieco ide, sa bude chciet stretnut hned. Neviem comu nerozumies. Nechyta sa, ak nie je uplny blbecek, tak jednoducho nechce. Hra sa, namotava. Oni ho nepoznaju z polohy partnera.
Tu ani keby si co robila z tohonic nebude, len i namyslas. Prebud sa.

tonysk

Ahoj :) to určite nie..sme z rovnakého mesta a chodil na školu čo poznám..takže máme aj zopár spoločných známych..poznám osobne jeho spolužiakov zo strednej..takže v tomto smere pohodka..len nerozumiem kus jeho správniu takému nejasnému :D

Wxzy

rychlo , ale rychlo sa z toho prebud
tieto veci mam za sebou a dost som si na takych chalanoch nabila cumak
Si doverciva, az priliz. Tie fotky co ti poposielal ani nemusia byt jeho a dalej....pocitaj s tym, ze nebudes sama, komu ich poslal a komu cez net vypisuje
Na stretnutie tento typ tazko dostanes, moze to byt zenaty chlap s rodinou alebo zadany chalan len znudeny a hra sa takto s viacerimi nielen stebou

tonysk

Chápem..len..neviem kde je tá hranica medzi tým čo by mala/nemala robiť baba? Na jednej strane sme tie ktoré by sa mali nechať dobýjať..a na druhej..ja niekedy neviem aký postoj zaujať..