Ahojte, hľadala som podobné príspevky na túto tému..ale nakoniec sa ani v jednom neviem úplne nájsť..tak som si povedala že za pokus napísať nič nedám..Prednedávnom mi napísal na nete jeden chalan, že som mu sympatická a rád by ma spoznal. Zo začiatku som mu nejako veľmi neodpisala lebo mi prišiel strohý a nezaujal ma. Ale po pár dňoch sa znova ozval.potom zase po nejakých 2-3. Nakoniec sme si začali písať a ked mi poslal viac foto fakt sa mi začal aj páčiť. Zrazu som si uvedomila že ho chcem spoznať a ťahá ma čosi k nemu. Lenže, on je taký že už si píšeme tak striedavo asi 2 mesiace necelé a nejako proste nenavrhol konkrétne stretnutie. Raz som mu už aj napísala že ak bude chcieť ísť niekam von nech kľudne napíše, a on že áno fajn nápad niečo v tom zmysle ale stále nič :D Ide aj o to že som baba s dosť nízkym sebavedomím a túžim aby ma chalan dobýjal.Aj preto som taká že ked mi napíše, odpisujem dosť a veľa aj rozvíjam debatu ale vždy doteraz som to nechala tak aby napísal on prvý. niekedy je to aj po týždni čo je pre mňa ťažké vydržať..ale chcela by som ukázať, že nie som taká dostupnní (tak som to čítala aj v tých radách o vzťahoch :D) že ked baba veľmi ide po chlaanovi tak ho to zvykne vyplašiť, lebo chlapci chcú loviť...čo mám robiť? Je blbé napísať prvá? alebo vždy čakať či sa ozve...a tiež čakať kedy ma zavolá von aj ked to netuším kedy bude :D?
čakať alebo sa ozvať?
Tak ja by som sa opytala na rovinu (a cez net je to lahke) chces ist so
mnou do kina , na kavu, na prechadzku vtedy a tam a o tolkej a ak nie,
tak nie. Vymazem.
O.i. Je tu na fore nejaky celkom normalny chalan. Preco neskusit?
Dobry napad. Potom daj vediet, ci sa rozhupal. Alebo si chcel len pisat.
Tarapaca..ďakujem, ono možno stretko odkladal lebo bol chorý..teraz som zase ja..ale aj tak si myslím, že to asi nie je hlavný dôvod...počkám ešte nejaký týždeň kým aj ja ozdraviem :D a napíšem mu, či sa chce stretnúť...ak to odmietne..budem vedieť že skutočne nemal záujem...a nebudem už na to viac myslieť :)
Ja by som urobila posledny pokus, ze by som ho zavolala von, keby zrovna nemohol, tak priamo, ze kedy moze a keby zase nic, tak by som to uzavrela a kludne mu aj vynadala do cudakov. Velmi dlho ste to natahovali, to by som nemala trpezlivost uz po tyzdni.
tonysk - ak sa niekto nechce stretnúť tak v tom určite niečo je. Možno nemá napríklad peniaze na cestu, na to, aby ťa niekam pozval, nemá prácu....(to som opísal seba :D ) ale je to jedna z možností
zadaný byť môže a môže byť kľudne aj taký, ako ti tu písali ostatní ľudia. Musíš sama zistiť, prečo sa nechce stretnúť. To nezistíš tu a ani ja ti to neprezradím.
rieš to s ním
Mesačný princ..veď hej.ja predsa nie som taký nedôverčivý typ..ani tu teraz neriešim či je úchyl..len či je normálne že vypisujeme si o ničom a nejako sa nemá k stretku :/
Sa Vám čudujem! Ak takto funguje virtuálna komunikácia a ľudia sú takí nedôverčiví, tak neviem... veľa ľudí nemá iné možnosti ako niekoho spoznať, len ten net.
sa čudujem, že tie zoznamky a soc. siete ešte nezrušili
Ja by som sa ozval. A prečo by to mal byť úchyl, niekto, kto vyzerá inak, klamár, podvodník, pedofil....alebo dokonca zadaný?
Sta všetci zdraví, ale sa len mne zdá, že toto škatuľkovanie všetkých ľudí je divné.... Hej, robím to aj ja ale vždy uvediem aspoň percentá... Nikdy nie je nič na 100% také, ako to možno zažil niekto druhý
uz mu nepis.ten davno riesi dalsiu a dalsiu namotava.
trapne detske hry
To sa nevies ani len sama rozhodnut, ci mu odpisat, alebo nie?