Sklamanie z Valentina

Príspevok v téme: Sklamanie z Valentina
kamana4

S priateľom som takmer 2 roky. Ja 19 on 20. Náš vzťah je relatívne pokojný. Zoznámili sme sa ešte na gymnáziu, teraz je v prvom ročniku na VŠ, ja štvrtačka na gympli. Ide o to, že ma počas trvania vzťahu neraz obdaroval nejakým hodnotným darčekom. Minulý rok mi na Valentína kúpil smartfón v hodnote zhruba 800-900€. A tento Valentin ma obdaroval.... striebornou retiazkou. Keď som to zbadala, nedokázala som sa pretvarovať, že som potešená a že ma tento darček nesklamal. V momente som vzala nohy na plecia a odišla som. Som veľmi sklamaná, čakala som, že si ma cení o poznanie viac. Zarazilo ma to, v mojích očiach klesol takmer na úplné dno. Pripadá mi teraz ako lakomec, socialný prípad. V skrátke, pokazil mi tento sviatok. Teraz má ešte tú drzosť, aby mi vypisoval SMS-ky a na messenger. Čo myslíte, mám mu dať šancu na reparát, alebo mám naňho zabudnúť ? Čo by ste v mojej situácií spravili vy ?

mekintos

Fuj, ja by som do nej ani nesiel. Moja nechce drahe dary, vraj su neosobne. A to na to aj mam. Urobil velku chybu. Nemal ti kupovat taky drahy dar.

SexBombicka

Zlata retiazka sa ti máli?Vieš koľko taká vec stojí?Keď ti dal smartfón za 800-900€ na Valentína,čo ti dal na narodky?Ty si úplná kurva,zlatokopka.A že on má drzosť?Znásilnil by som ťa a odkopol.Chudera si!

Kycera

@ Mesačný princ,
a čo tak brať každý deň ako "sviatok"? Že som sa ho dožil, že som zvládol všetky svoje povinnosti, že mi na okne vykvitla orchidea, že som zachránil hrdličku pred jastrabom, pomohol radou niekomu tu na fóre, že...? : )

@ Divočina,
a Ty čo máš za staré a krivé zrkadlo, že Ťa uvádza do omylu, há???
Dievča, dievča, chyť ho za pačesy a urob s ním krátky proces!!! To čo si dovoľuje zrkadlo jedno?! Kúp si také ako mala Snehulienka!!! A keď Ti začne zasa tárať nezmysly, tak ho vymeň! A nezavádzaš nás tu tak trochu s tým svojím výzorom? Mne sa to nejak nezdá... ; )

ojka

Mesačný princ , tak si nejaké "vymysli", zaveď - o to viac budú výnimočnejšie pre teba. To je výzva. Buď originálny :D

ojka

Mesačný princ tak sa treba tej komercii vyhýbať ako sa len dá. Vyhýbať sa "predčasným" nákupom, vyhýbať sa reklamám, a pod.... Ja už niekoľko rokov viac-menej nekukám telku. Vraj už na začiatku po "Dušičkách" začali vianočné reklamy, v obchodoch vianočné výzdoby. Takéto veci sa ma takmer vôbec nedotýkali, tým pádom neliezli na nervy, nesprotiveli to obdobie. Do obchodu idem len keď niečo fakt potrebujem. A mám viac menej kľud. Človek má také sviatky, aké si ich urobí. Takže sem tam eliminovať okolie je fajn, keď sa dá. :-) Odporúčam všetkým. A to platí nielen o Vianociach ale aj ostatných takých výnimočnejších dňoch - obdobiach v roku.

Mesačný princ

Neznášam tieto komerčné sviatky...a preto ma v súvislosti s nimi nemôže nič sklamať.

Už sa mi hnusia aj Vianoce.

divocina1

no veru aj ja som bola sklamaná z Valentína lebo som ho zasa strávila ako solistka ešte aj pripiť som si musela o zrkadlo sama zo sebou lebo nebolo s kým :-( myslela som si ze aspon v tento den sa premením zázrakom na peknú kočku ale nič nevydalo... tak zasa o rok :-) možno