S priateľom som takmer 2 roky. Ja 19 on 20. Náš vzťah je relatívne pokojný. Zoznámili sme sa ešte na gymnáziu, teraz je v prvom ročniku na VŠ, ja štvrtačka na gympli. Ide o to, že ma počas trvania vzťahu neraz obdaroval nejakým hodnotným darčekom. Minulý rok mi na Valentína kúpil smartfón v hodnote zhruba 800-900€. A tento Valentin ma obdaroval.... striebornou retiazkou. Keď som to zbadala, nedokázala som sa pretvarovať, že som potešená a že ma tento darček nesklamal. V momente som vzala nohy na plecia a odišla som. Som veľmi sklamaná, čakala som, že si ma cení o poznanie viac. Zarazilo ma to, v mojích očiach klesol takmer na úplné dno. Pripadá mi teraz ako lakomec, socialný prípad. V skrátke, pokazil mi tento sviatok. Teraz má ešte tú drzosť, aby mi vypisoval SMS-ky a na messenger. Čo myslíte, mám mu dať šancu na reparát, alebo mám naňho zabudnúť ? Čo by ste v mojej situácií spravili vy ?
Sklamanie z Valentina
kamana4 , moja zvedavosť mi nedovolí nespýtať sa: A ty si ho čím obdarovala predtým? a tento rok?
veľa žien zabúda, že keď už chcú tak veľmi "valentínovať", tak aj oni by mali niečím pamätať na svoje mužské polovičky..... a nie len očakávať a brať dary od mužov.
A teraz nenarážam zrovna len na megahodnotné dary..... ;-)
Zas strieborna retiazka je na teba asi prilis drahy dar.Asi nebudes stat ani za to.
Mala si mu rozbiť nos a privolať na neho políciu, ako prednedávnom.
neverím, že takéto niečo sa môže v skutočnosti stať, ... ak áno, tak je to riadne smutné,.... a pri tom veku.....
.... kde sú tie časy, keď stačil nejaký list, čokoládka, alebo kytička tulipánov....
to je už kupovanie partnerov a nie normálna láska....mládež - vzťahy sú o citoch.... nie o peniazoch a hodnotných daroch......
ale hej, na zabitie času táto téma dobre poslúži, človek si tu povie aspoň názor. Všetkým prajem pekný deň :-)
mna by zaujimalo, co ma z toho ta persona, co napise takuto fake kravinu, zas sa sproste deti nudia
Jj musi to byt blud...lebo taka prijebana zena zeby bola....to by uz bola fakt sila :D
Fake
Ja by som Ti vystruzlikal z dreva figurky, a usetrene peniaze by som dal detom bez domova.