Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamanie z Valentina

Príspevok v téme: Sklamanie z Valentina
kamana4

S priateľom som takmer 2 roky. Ja 19 on 20. Náš vzťah je relatívne pokojný. Zoznámili sme sa ešte na gymnáziu, teraz je v prvom ročniku na VŠ, ja štvrtačka na gympli. Ide o to, že ma počas trvania vzťahu neraz obdaroval nejakým hodnotným darčekom. Minulý rok mi na Valentína kúpil smartfón v hodnote zhruba 800-900€. A tento Valentin ma obdaroval.... striebornou retiazkou. Keď som to zbadala, nedokázala som sa pretvarovať, že som potešená a že ma tento darček nesklamal. V momente som vzala nohy na plecia a odišla som. Som veľmi sklamaná, čakala som, že si ma cení o poznanie viac. Zarazilo ma to, v mojích očiach klesol takmer na úplné dno. Pripadá mi teraz ako lakomec, socialný prípad. V skrátke, pokazil mi tento sviatok. Teraz má ešte tú drzosť, aby mi vypisoval SMS-ky a na messenger. Čo myslíte, mám mu dať šancu na reparát, alebo mám naňho zabudnúť ? Čo by ste v mojej situácií spravili vy ?

a_dr1a

Fake tema. Pochybujem, ze takato sliepka moze vobec existovat.
Sorry dievca. Poznam ine bohate baby zeny, aj modelky ai - to len aby si pochopila na aky standard su ony zvyknute a ver, tie sa tesia aj z kvetiny ci obycajnej cokoladky

monavis

Tak keď ti strieborná retiazka nie je dosť dobrá, choď na brigádu, zarob si a potom zo svojich peňazí si kupuj darčeky aké len chceš. Ty decko sprosté, rozmaznané. Nezaslúžiš si nič, len po papuli poriadne, aby si sa spamätala.

proste-ja

By si sa divil, koľko takých pripečených ženských behá po tejto zemeguli.
Tiež tajne dúfam, že ide o fake.

Maquez

Vymyslená téma lebo tak sprostá byť nemôže a ked áno dúfam, že ju odkopne a slečna skončí ako upratovačka dakde

kamana4

Ako nehnevajte sa, ale ja som od neho bola zvyknuta na trocha iné darčeky ako nejaký kvat alebo bezcennú reťaz ako pre nejakého psa. Nič horšie som od neho ešte nedostala a ešte k tomu na Valentína. Myslím tak, že sklamanie je na mieste..