S priateľom som takmer 2 roky. Ja 19 on 20. Náš vzťah je relatívne pokojný. Zoznámili sme sa ešte na gymnáziu, teraz je v prvom ročniku na VŠ, ja štvrtačka na gympli. Ide o to, že ma počas trvania vzťahu neraz obdaroval nejakým hodnotným darčekom. Minulý rok mi na Valentína kúpil smartfón v hodnote zhruba 800-900€. A tento Valentin ma obdaroval.... striebornou retiazkou. Keď som to zbadala, nedokázala som sa pretvarovať, že som potešená a že ma tento darček nesklamal. V momente som vzala nohy na plecia a odišla som. Som veľmi sklamaná, čakala som, že si ma cení o poznanie viac. Zarazilo ma to, v mojích očiach klesol takmer na úplné dno. Pripadá mi teraz ako lakomec, socialný prípad. V skrátke, pokazil mi tento sviatok. Teraz má ešte tú drzosť, aby mi vypisoval SMS-ky a na messenger. Čo myslíte, mám mu dať šancu na reparát, alebo mám naňho zabudnúť ? Čo by ste v mojej situácií spravili vy ?
Sklamanie z Valentina
obavam sa ze toto nieje vymyslena tema... bojim sa ze ralne mlade baby takto reaguju a ocakavaju hory doly a zabudli na to co ma realne cenu... kam to preboha ideme
Aj ja som čakal v tento sviatok oveľa, oveľa viac! Aj čižmičky som si vyčistil, dal ich na okno, čakal s pocitom, že aspoň horálku v nich nájdem, ale nič, dokonca ani mandarinka v nich nebola. Haló???
Ani večerníček som si nepozrel, ale pošiel som radšej hneď spať, taký som bol nedočkavý.
Tak som si hneď z rána zajedol šunky a smutne som pozeral na gule na stromčeku, na ten ever green.
A za čo ti dal tú retiazku a ten smartfón? Ja som ti povedal pravdu, tak by si mala aj ty!
kopanec do riti si zasluzis a s rozbehom, nic viac, nic menej , ty vyzierka :D
jejda toto je tema ktoru obcas zalozia admini aby to tu ozilo...takze kludnite hormony :-D
No ale tiež je tu moznost, že je to fake téma... Tak dúfam...
Určite sa to tu už pisalo...Ale...To nemyslíš vážne!!! Veď ty si už ako...To čo má byť? Ty chceš iba drahé dary a pravá láska a to co pre teba má vzťah znamenať ti nič nehovorí? Jezisi...Som sklamaná...Že u teba klesol na dno...To akože vážne?! Čo ti mal kúpiť tentokrát? Auto? A ty si mu čo kúpila Hmmm? Na jeho.mieste by som to s tebou skončila v momente! Si nevdacnica...uvedomujes si to? Veď ti dal retiazku, chcel ťa potešiť a ty si odišla a hovoríš, že čo si to dovoľuje keď ti napíše? Mala by si sa mu ospravedlniť poďakovat...
Veľa šťastia.
aj ja som sklamaný z Valentina, človek sa teši na zápas Pariž : Barcelona. A jeho láska prehra 4:0. som veľmi sklamaný :)
aj ja som sklamaný z Valentina, človek sa teši na zápas Pariž : Barcelona. A jeho láska prehra 4:0. som veľmi sklamaný :)
Na toto je úplne zbytočné reagovať. Téma je vymyslená.
Vsetko zle je na nieco dobre. Mozno by si muzi mohli uvedomit a viac vazit svoje partnerky, ktorym staci ta kyticka, alebo mala pozornost, ze miluju ich a nie ich peniaze.
Spravil chybu aj on, lebo ju naucil na isty luxus. Na dobre sa rychlo zvyka, ale tazko odvyka. Teraz si menej hodnotny dar bude spajat s tym, ze uz ju az tak nelubi.