S priateľom som takmer 2 roky. Ja 19 on 20. Náš vzťah je relatívne pokojný. Zoznámili sme sa ešte na gymnáziu, teraz je v prvom ročniku na VŠ, ja štvrtačka na gympli. Ide o to, že ma počas trvania vzťahu neraz obdaroval nejakým hodnotným darčekom. Minulý rok mi na Valentína kúpil smartfón v hodnote zhruba 800-900€. A tento Valentin ma obdaroval.... striebornou retiazkou. Keď som to zbadala, nedokázala som sa pretvarovať, že som potešená a že ma tento darček nesklamal. V momente som vzala nohy na plecia a odišla som. Som veľmi sklamaná, čakala som, že si ma cení o poznanie viac. Zarazilo ma to, v mojích očiach klesol takmer na úplné dno. Pripadá mi teraz ako lakomec, socialný prípad. V skrátke, pokazil mi tento sviatok. Teraz má ešte tú drzosť, aby mi vypisoval SMS-ky a na messenger. Čo myslíte, mám mu dať šancu na reparát, alebo mám naňho zabudnúť ? Čo by ste v mojej situácií spravili vy ?
Sklamanie z Valentina
A teraz všetci dúfajme, že ty čoskoro v jeho očiach klesneš tak hlboko ako on v tvojich.
Neviem...Toto je podľa mňa fór...Ja som od priateľa dostala ružu ..Možno jej hodnota nie je 900 eur ale potesilo ma to viac ako všetky smartfóny na svete.. zamysli sa nad sebou
Piča jebnutá!!
Ako....mne dal priatel ruzicku...a teraz co ho mam nou otrieskat??? Neviem..ale tak zrejme si typ zeny zlatokopky..a uz sa mu neozyvaj...lepsie to bude pre neho a najde si zenu, ktora ho bude naozaj milovat :)