Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex

Príspevok v téme: Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex
Peter21120

Ahoj, zaujimalo by ma, medzi mladymi ludmi tak medzi 18-30, ako sa zmenila doba, ze po akom case, od prveho rande, ked si akoze padnete do oka, a vyzera to na vztah, chce muz od dievcata sex. Nemyslim, ze k nemu dojde, ale ze citite tlak, ze by aj chcel, respektive aj tlaci.
Zarazilo ma, ze jedna mlada baba pisala, ze nevedia uz pockat ani 2 mesiace. To je fakt take strasne? Akoze, po prvom alebo druhom rande, uz chcu ist na vec?

Diky za kazdu skusenost. Najlepsie take, co ste mali uz niekolko rande, dik.

0vecka

podla mna k tomu nemusi hned dojst ale u mna to bolo vzdy druhe rande akoze min. omakavanie pohlavnych organov ... ono vesinou je to po prvom zu jasne ci ma alebo nema zaujem a ked nema tak ziadne druhe neni...

Ja123

Moja skúsenosť je taká, že došlo až po svadbe. Ok, dá sa to vydržať, len ma stále strašne se*ie to, že sa roky motala vo vzťahoch, ktoré nemali žiadnu budúcnosť a perspektívu. Na dôvažok panna nebola, takže stále myslím na to, že sa najhoršie zachovala k tomu, ktorý ju najviac miloval.

Prezyvka055

Nie som sice dievca, ale moja priatelka ma chcela pretiahnut skor ako ja ju. Dokonca som ani neplanoval ze dojde k prvemu sexu vtedy kedy doslo :D Samozrejme som neodporoval.

Je to vo vseobecnosti somarina generalizovat. A este vacsia somarina je sex nejako glorifikovat.

John Spartan

ahoj. mam 32 rokov. som rozvedeny. u mna pokial nieje sex do 5teho rande tak to nema vyznam. cize vacsinou do tyzdna. ak funguje chemia, chce baba vzdy sex aj hned.
toto je diskuzne forum cize si neprajem aby ma niekto za moj nazor odsudzoval pripadne napadal.