Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex

Príspevok v téme: Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex
Peter21120

Ahoj, zaujimalo by ma, medzi mladymi ludmi tak medzi 18-30, ako sa zmenila doba, ze po akom case, od prveho rande, ked si akoze padnete do oka, a vyzera to na vztah, chce muz od dievcata sex. Nemyslim, ze k nemu dojde, ale ze citite tlak, ze by aj chcel, respektive aj tlaci.
Zarazilo ma, ze jedna mlada baba pisala, ze nevedia uz pockat ani 2 mesiace. To je fakt take strasne? Akoze, po prvom alebo druhom rande, uz chcu ist na vec?

Diky za kazdu skusenost. Najlepsie take, co ste mali uz niekolko rande, dik.

Slavka26

Ja som odpozorovala, že muži strácajú záujem približne po troch mesiacoch ak nie je sex. Fakt si vyberám s kým randím, nie sú to žiadni zúfalci. Všetko chlapi na úrovni so vzdelaním, inteligenciou a šarmom. Potrebujem toho človeka spoznať, vidieť ho, zažiť ho pri viacerych situáciách. Keď prejde táto doba a ja som ešte stále neni presvedčená tak začnú výhovorky, zrazu málo času atď. Dedukujem skôr, že buď zasunuli u iných, alebo sa im už nechce čakať. Teda paralelne hľadajú šukačku aj inde. Fakt je veľa žien, ktoré roztiahnu nohy aj po mesiaci a to je problém. Nespomínam tu teraz lúzu čo trtká kade tade a je jedno či sú to muži, alebo ženy.
Samozrejme, že sex mám rada takže masturbujem ako každá zdravá žena. Viem, že doba je rýchla ale treba mať stále elementárne zásady ja sa nimi zatiaľ riadim neviem možno ich budem musieť zmeniť.

kasiopea

Ja123
to ze zena este nechce spavat s partnerom neznamena ze mu nedovoli dotyky na svojom tele ako pises. Bozky a dotyky su nieco ine ako samotny akt. A nie vsetky musia byt krestanky len preto lebo nedaju na tretom ci prvom rande. Niektore potrebuju cas alebo chcu toho druheho naiprv zpoznat. Ved tu ide o intimitu tela. Sex nieje podanie ruk. Je to odhalenie intimity. Krestanka nekrestanka kazda zena ma pravo sama rozhodovat o svojom tele a intimite a ziadne osprostele recicky a nazory chlapov jej tom nemaju branit!

Ja123

Peter21120 - keď si nájdeš kresťanku, chodíš do kostola, na prijímanie a vtedy onania = STOP, nejdeš na prijímanie a prečo? To sa ti už môže negatívne odzrkadliť na zdraví. Najhoršie je, že tieto kresťanky sa uvedomia, že sa to nemá pred svadbou až pri tebe, dovtedy nonstop vo vzťahu, ale teraz už sú na tom správnom chodníčku. Ono je to aj tým sklamaní, plánujú svadbu, atď a zrazu to všetko krachne. motali sa v bezperspektívnych vzťahoch od počiatku, všetci to videli, len oni nie a potom si myslia že objavili ten úžasný recept - nedať mu, preto to doteraz nešlo.

Ja123

Alexa95 - ak muž nebude povedzme rok masturbovať a to vo veku, kedy v minulosti je rovesníci deti už dávno mali, tak to nie je normálne. Nie je to normálne z psychického a fyzického vývoja. Keď sa niečo na tele nepoužíva, tak vieš ako to časom dopadá - zakrnie a zmandravlie. Muž si takto veľmi ľahko môže privodiť erektálnu disfunkciu, sú tam cievky, šľachy a po svadbe to vôbec nemusí rozchodiť, naviac bude v nenormálnom strese, bude to na doktora a vôbec sa mu to nemusí podariť rozchodiť v takej kvalite, ako to bolo predtým. Z kresťanského pohľadu sú to tie najhoršie hriechy - masturbácia a nadávky. Pričom je to len fyzická potreba. Neviem prečo je tomu tak, že fyzické potreby sú klasifikované ako ťažké hriechy a napríklad školské podvody - odpisovanie, atď. sú len také milé hriešiky.
Pre ostatné, ktoré ste nechali muža dlho čakať - muži a ženy sú rozdielni, rozdielne sú aj ich potreby, muž ak miluje, tak bez sexu vydrží v pohode aj rok. Pre vás je to možno neuveriteľne romantické ak muža naťahujete mesiace od držania rúk, od bozkov, naťahujete čo najďalej objatia, ruky mu neustále odstrkávate od jemných dotykov pŕs ... muž sa potom cíti nemilovaní, cíti sa, že vy len neustále beriete a nedávate nič, najhoršie je, keď nie ste panny, čo je najčastejšie, keď ste s tým predtým nemali problém a teraz zrazu áno, keď nájde vaše starostlivo ukryté fotky s ex, ktorý sa za krátku dobu dopracoval oveľa ďalej, kladie si otázku prečo ho tak trescete, on nemôže za to, s kým ste boli predtým, on za to nemôže, že predošlý vás ťahal za nos. Muža takéto správanie veľmi veľmi bolí. A ak sa zoberiete, tak si to zo sebou bude ťahať veľmi dlho, stále bude myslieť na to, že ste sa voči nemu zachovali najhoršie zo všetkých, s ktorými ste randili, aj keď on vám dal najviac.

Alexa95

Peter21120....fuuha, veľmi podnetný a zamyslenia hodný názor aj otázky...pravdupovediac, som odmala silno kresťansky založená, preto neviem,či by malo zmysel odpovedať na Tvoje otázky,pretože by sme sa pravdepodobne nezhodli... aj na všetky spomínané záležitosti ohľadom masturbácie sa preto pozerám z tohto hľadiska, čiže ako na niečo nesprávne, proti čomu je nutné bojovať, aj ked si úplne uvedomujem súčasný stav spoločnosti, ktorá má celkom odlišný názor! Ale...Je to len čisto môj pohľad na vec, nemám právo niekoho súdiť ani nič podobné...Tvrdiť,že nemám s masturbáciou problém by bolo asi irelevantné,a aj ked som rozhodnutá čakať na toho jediného,tiež som len obyčajný slabý človek a zároveň žena s obrovskou fantáziou :D... Ale snažím sa v tomto smere bojovať rôznymi, pre mňa velmi prospešnými, spôsobmi, ktoré je však zbytočné analyzovať, pretože by to možno len rozpútalo zbytočne ostrú polemiku a výsmech... ale bolo by fajn,ak by sa ludia snazili akceptovat druhých takých,akí sú, aj ked sa mozno nestotoznujeme s názormi druhých, každý sme predsa originálny....Osobne si preto viem predstaviť vzťah len s človekom, ktorý bude mať rovnaký názor a bude sa snažiť bojovať s tým...áno,možno si to predstavujem veľmi ľahko,lebo nie som muž a nemám problém s ,,plnými gulami" :D Viem si predstavit,ake to musí byt pre chlapa tazké byť so ženou a nic intímne s nou nemat,stacia mi casto len pohlady chlapov a viem co si predstavuju :D chodila som s niekoľkými a každý to vzdal, lebo sa nevydržal na mňa len pozerať a držať ma za ruku...čo zase mne zatial stačí- stačí mi predstavovať si ako sa mi pozerá do očí,ako ma drží za ruku,ako sa usmieva, predstava nejakého ,,trtkania" by tieto predstavy úplne zničila a stratili by význam,aj ked netvrdím,že si nepredstavujem ako sa milujeme..zdôrazňujem!! milujeme-nie ,,trtkáme" ani nič podobné...som v podstate asi privelký romantik a sentimentalista..nepopieram...Možno by som sa mala prebudiť a žiť konečne realitu dnešnej morálne zdevastovanej doby :D lebo žijeme len raz a život si treba užiť... ale užiť si život podla mna treba tak,aby sa raz človek nemusel hanbiť za to,ako ho prežil,aby mal život zmysel.. ale žiadna masturbácia ani presexovaný život mu zmysel nedajú...jediný zmysel spočíva len a len v skutočnej láske..ona jediná dá životu trváci zmysel....a za tým si stojím :)...ospravedlnujm sa za zbytocne dlhý a nezáživný a nudný atd...a možno smiešny názor :D

cherryblossom

Mne rozhodne nevadi, ked chlap masturbuje, ved to aj ja niekedy potrebujem. A nie som ziadna nymfomanka, ale tak ti poviem, na kazdu zdravu zenu to minimalne okolo ovulacie (par dni v mesiaci) intenzivne pride, ktora tvrdi opak klame, alebo nema dost zenskych hormonov. Alebo teda este nikdy nezazila orgzamus a tak jej nechyba co nepozna (mozno tie, co cakaju do svadby). Ale inak kazda zdrava mlada zena ma sexualne potreby. Ale je vela zien, co beru hormonalnu antikoncepciu a kedze ta im blokuje ovulaciu, tak tie maju aj znizene libido mnohokrat. Ked ale neberie ziadne hormony a je fit, tak zeny maju rovnake potreby ako muzi, mozno trochu menej casto, ako vravis, nemaju "plne vajcia", ale pocituju tu potrebu inak a rozhodne tiez intenzivne (hovorim zo skusenosti svojej i mojich blizsich kamaratiek).

A kedy chcu muzi sex? Tak moje pozorovania z mojich x randeni, ak je zalubeny, tak netlaci na to a kludne pocka kolko bude treba. Ak chce mat zenu, lebo proste chce byt vo vztahu, staci mu ze je pre neho pritazliva, tak kludne aj po prvom rande to pozaduju. Takze to si uz musi vyselektovat kazdy sam, co mu vyhovuje alebo nie. Ale v globale, dnes je tak presexualizovana doba, ze uz je to az nudne by som povedala, ako sa spravaju niektori muzi hoc aj na prvom rande, otvorene sexualne navrhy a tak... Ale tak, da sa vybrat, ja verim tomu, ze kazdy najde co hlada, som optimista.

slecna31

Peter, zlatko, každý chlap masturbuje či má frajerku alebo nemá. Tak isto masturbujú aj ženatí muži. Každý chlap si to robí rád aj sám rukou. Môže maťfrajerku ale aj tak si to robí rád sám. Ak by si robil prieskum medzi chlapmi a oni by nemali zábrany sa priznať každý jeden by ti odpovedal že si to robí doma sám aj niekoľko krát za týždeň. Ak samozrejme nieje vyčerpaní od práce či športovania. Lebo fyzic. vyčerpanosť znižuje chuť na sex a masturbáciu. A koľko mužov aj keď majú manželku či frajerku masturbujú s myšlienkami na inú ženu či už je to suseda, kamarátka, kolegyňa, šéfka, jeho lekárka či zubárka, poštárka, či kamošova frajerka. Ich manželky či frajerky ani len nemajú tušenia čo sa im preháňa v tej chvíli hlavou lebo mnohé ani nevedia že kým oni niesu s nimi tak on si veselo leští bambusa.
Ináč k téme, ja osobne som chodila s prvým partnerom v 24 rokoch a prešiel rok a tri mesiace, kým sme si to prvakrát rozdali. A bolo to krásne obdobie zpoznávania a očakávania, obdobie plné sexuálneho napätia a tajomstva lásky. Bolo to obdobie vzrušujúcich bozkov, dotykov, objatí a pohladení bez sexu. Neľutujem a som rada že to nebolo ani na prvom, druhom, treťoum, štvrtom, piatom.. rande ale až po takomto období. Oplatilo sa čakať a viem že ma skutočne miloval lebo nenaliehal a netlačil na mňa. Viem že si ho leštil doma sám skôr než sa mal so mnou stretnúť aby bol pri mne pokojný nenadržaný. Ale viem že nebol z tých čo idú hneď na vec.
Druhý patner bol tiež trpezlivý ako aj ja. Rozdali sme si to až po necelých ôsmich mesiacoch. Narážky boli, aj doprosovanie ale necítila som sa na to ešte. Skúšala som ho aj chcela bližšie zpoznať. Niesom z tých čo sú ľahko získateľné. Rada mužov naťahujem :-) Proste ak niečo chcú musia si to aj trošku zaslúžiť. Niesom matrac na uspokojenie.

Peter21120

Alexa95, nadherny prispevok. Niet co dodat. Citime to podobne. To, co si pisala, ze ako zdupkali, ti co sa to dozvedeli ako to mas, a ze teda skor vyzera, ze prvy sex bude az po svatbe, alebo za velmi dlhu dobu, len ukazuje na fakt, ze laska a sex sa biju. Este by ma zaujimalo, ze co s tym, ked je clovek na sexe zavisly, teda, ze nevie bez toho byt, bez uspokojovania, teda ze masturbuje inymi slovami, ked prave nema sexualneho partnera.

No a ma partnera, teda lasku, co vyzera nadejne, frajerku, alebo ako to nazvat, cerstvu znamost. S ktorym chodi. A povedzme uz par mesiacov, alebo dokonca rok. A napriklad, podla toho, co pises, Ty by si mu este nedala. Cize, on by sa vlastne musel uspokojovat sam. Je to podla Teba v pohode? Ako to riesis Ty?

Neviem, ci masturbujes, je to velmi intimna otazka, viem, nemusis odpovedat. Len je to na zamyslenie, ze predstav si, ze s nim chodis rok, a prijde to na Teba, urcite minimalne niekolkokrat za ten rok... zeny vedia vydrzat bez toho lahsie nez chlapi, viem, ze zena vie dat aj mesiac, alebo dva, aj ked to je tiez individualne, su aj nymfomanky, co to musia robit proste, nevedia vydrzat bez toho. Je podla Teba v pohode, robit si to sam, ked uz s niekym chodis rok. Povedzme ze uz spolu aj byvate, alebo ste spolu velmi casto, aj na izbe, byte... a predstav si, ze on si to robi, ked spolu nieste... nieje to ponizovanie partnera? Co keby sa na to spytal? Vela prispevkov som o tom cital, ako zenu ponizuje, ked s niekym chodi, drzia sa za ruku, bozkavaju sa, no a on si to robi sam... nieje to trochu cudne? Alebo... nieco mi tam proste nehra...

Viem, ze mam asi vela otazok, ale stale nad tym uvazujem , dokola, ze laska a sex, sa mi proste biju a nejde mi to dohromady. Ta sexualna zavislost si proste ziada svoje, a muzi maju v tomto vacsi hendikep, vydrzat s plnymi gulami, ako sa ludovo hovori, nieje take jednoduche, myslim si, ze vacsina chlapov, co tu su, nevydrzia viac ako 7 dni bez toho (onanie). Zeny to nemaju rovnake, lebo im sa tam nic neplni. Takze otazka znie, ze ak teda nieje sex hned, alebo dost skoro, a povedzme, ze chlap ma vydrzat napriklad rok (alebo nebodaj do svatby, teda potencionalne aj niekolko rokov), tak co s onaniou? Neverim, ze chlap len tak vydrzi rok. To musi trenovat, vlastne, da sa povedat, ze to by ani nesmel zacat s masturbaciou nikdy. Viem to z vlastnej skusenosti, ze najviac co som dal v zivote bol pol rok, ked som sa snazil prestat masturbovat. Preto viem, ze maloktory chlap vydrzi viac nez tyzden, a ze vacsina pravidelne niekolko krat do tyzdna masturbuje. Je podla Teba v pohode, toho chlapa potom drzat za ruku, ked sa sam robi, a akoze spolu chodite? Predstav si, ze to par hodin predtym robil? Mne to proste nejde dokopy... nieco mi tam proste strasne nesedi.

Potom sa ale naskyta otazka, ci nieje teda lepsie vobec nemasturbovat, co by bol asi ideal, ze spolu iba chodia, randia, az dokym sa nezoberu a potom je mozno prvy sex... lebo tak to vela zien chcelo romanticky prezivat (aspon na zaciatku)... co ale potom s muzskou onaniou, ked 90 alebo 95% chlapov bez toho nevydrzi, a potrebuje to aspon raz do tyzdna. Co s tym, ked sa Ta na to opyta, aky mas na to nazor (alebo zeny, ktore teda chlapovi nechcu dat, aspon pol roka-rok, alebo az do svatby)... ako riesite tento problem? Co mu poviete, nemasturbuj, alebo rob si to sam? To by ma zaujimalo, ci Vam to akoze nevadi... uprimne...