Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex

Príspevok v téme: Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex
Peter21120

Ahoj, zaujimalo by ma, medzi mladymi ludmi tak medzi 18-30, ako sa zmenila doba, ze po akom case, od prveho rande, ked si akoze padnete do oka, a vyzera to na vztah, chce muz od dievcata sex. Nemyslim, ze k nemu dojde, ale ze citite tlak, ze by aj chcel, respektive aj tlaci.
Zarazilo ma, ze jedna mlada baba pisala, ze nevedia uz pockat ani 2 mesiace. To je fakt take strasne? Akoze, po prvom alebo druhom rande, uz chcu ist na vec?

Diky za kazdu skusenost. Najlepsie take, co ste mali uz niekolko rande, dik.

Peter21120

Febry, nepochopil si to, ja som sa pytal na skusenosti, teda zaujima ma statistika, ako to asi v dnesnej dobe chodi v realite, hlavne u mladych. Nezaujimaju ma tie dristy, co si napisal. O tom tato tema nieje, nikto sa Ti nesnazi dat navod, na ktorom rande ma byt prva pusa alebo sex. Samozrejme, vlastnu skusenost si ani len nenapisal.

Zatial dakujem velmi vsetkym za odpovede, velmi si to cenim. Teda, tym co pochopili tuto temu. A ano, nenavazajte sa do tych, co na to idu rychlo, urobte si vlastnu temu na to, tu ide len o statistiku. O tom, ci je to spravne, a aka je tato doba, prosim zalozit vlastnu temu. Diky moc.

0vecka

srozumom to je blbost... ludia boli Taki isti pred 100 rokmi ako dnes. to je len tvoja romanticka predstava.

nechepm preco ti cakaci sa navazaju do necakacov... podla mna je to uplna blbost randit polroka a potom si povedat ze ne niesi ten pravy nezodpoveda to potrebam a v konecnom dosledku to moze skoncit tak ze chlap randi so zenskou a chodi pritom do bordelu lebo ona mu nemieni dat alebo naopak

bimbam

Mali tu pisat ludia, kedy.
Zas sem prisli nejaki debilkovia, ktori sa posmievaju ich nazorom a napisali to iste co oni. Vid posledne prispevky.
Laskavo neposudzujte nazory diskuterov, ale sa vyjadrujte k teme.

febry

Nemyslim si ze sa v tomto pripade riadit pravidlami ako v americkom filme.. Druhe rande pusa, tretie sex?? :-DD ako sorry ludia... Vzdy je to o tom ako to ti dvaja citia.. Mozes si hovorit ze skor ako po roku sa s nikym nevyspim, potom pride niekto, zamilujes sa ani nevies ako a je to aj po tyzdni :-))
Kazdopadne si myslim ze nehrnut sa do toho nikdy nie je na skodu, v prvom rade sa treba spoznat a doverovat si.. Ak chcete sex, v pohode to date aj na prvom rande, ak vam ide o vztah, budete obozretnejsi.. Podla mojho nazoru je sex vo vztahu aj o niecom, na to aby bol dobry a uspokojivy, treba mat vybudovanu istu mieru intimity, dovery, partneri musia byt schopni otvorene si povedat toto ano, takto nie a to sa neda s cudzim clovekom po prvom rande.. Sex nie je pecko, ze skocime na seba a ideme doradu desat poloh a pohybov.. :-) teda, aspon pre niektorych :-)))

DELILAH

Citate vobec prispevky poriadne? Jasne ze chlap sa nezamiluje do zeny cez sex. To len v pripade, ak uz ju miluje a ta zena je v postely lepsia ako cakal. Tak isto sa moze aj odmilovat, ak zenu dostane na prvom rande, pretoze vlastne pride na to, ze ju ani nechce a postupne zamilovanost z neho opadne. Inak je to individualne. Ak sa dvaja chcu jasne ze ich nerozdeli nic, ani sex na prvom rande, ani cakanie 2 mesiace!