Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex

Príspevok v téme: Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex
Peter21120

Ahoj, zaujimalo by ma, medzi mladymi ludmi tak medzi 18-30, ako sa zmenila doba, ze po akom case, od prveho rande, ked si akoze padnete do oka, a vyzera to na vztah, chce muz od dievcata sex. Nemyslim, ze k nemu dojde, ale ze citite tlak, ze by aj chcel, respektive aj tlaci.
Zarazilo ma, ze jedna mlada baba pisala, ze nevedia uz pockat ani 2 mesiace. To je fakt take strasne? Akoze, po prvom alebo druhom rande, uz chcu ist na vec?

Diky za kazdu skusenost. Najlepsie take, co ste mali uz niekolko rande, dik.

Alexa95

Mam 21 rokov (ano,mozno este malo na skusenosti)...a samozrejme na nedostatok muzskeho zaujmu sa nemozem stazovat.. z vlastnej skusenosti kazdy chlap,s ktorym som sla na rande od zaciatku hovoril o sexe,sem-tam nepatrne narazky,dvojzmysly atd... a netvarte sa drahi chlapi,ze by ste neboli zato,aby vam baba dala hned na prvom :D vobec o tom nepochybujem....
ked kazdy jeden zistil,ze nie som lahka korist a o to viac,ze chcem len jedneho jedineho chlapa na cely zivot,aby bol moj prvy aj posledny zaroven,pretoze len tak bude mat pre mna sex zmysel...zdupkal kazdy jeden a uz sa neozval :D a ja som bola oznacena za vadnu a z inej planety :D áno,lebo väcsina chlapov chce len trtkat a trtkat a bohapusto j**at a samozrejme bez zaväzkov,len si uzivajme predsa... a zase odznova...a baby samozrejme v nicom nezaostavaju,nemam preco zenske osadenstvo hajit aj ked som sama zena...kam sme sa to az dopracovali??? Moralne uplne na najhlbsie dno,na piedestali hodnot dnesneho cloveka dominuju ubohe zivocisne pudy... Skoda slov...Ale aj keby som bola jedina na celom svete,pockam si na toho,ktory sa nebude bat mat ma raad taku aka som so vsetkymi plusmi aj minusmi,ktory si nebude chciet so mnou len užit,ako to stale zazivam...ale ktory si bude vediet predstavit so mnou rodinu,vazit si ma rovnako ako ja jeho a hlavne bude chciet ostat so mnou navzdy!!! nielen na par chvil,a potom ist zase skusit nieco ine,lepsie,nepoznane..ako je dnes moderne... Lebo to su trvace hodnoty...a vy tu budete riesit,po kolkom rande chcu muzi od zien sex..otazka uplne jasna hned po precitani... Mimochodom,na nikoho tymto neutocim,berte to ako chcete,len je polutovaniahodne,ked si dnes uz takmer nikto nevie predstavit skutocny vztah bez toho,aby sme sa s tym dotycnym najskor nevyspali...Cest vsetkym chlapom aj zenam,co si vazia samych seba a uvedomuju su skutocne hodnoty!!!!

vaporwave

gustavo - ale tomu sa da do istej miery predchadzat, tak ze obaja chodia v pravidelnych kratsich intervaloch viackrat v roku na testy, alebo napr aj na darovanie krvi .. :) vies ako sa hovori doveruj ale preveruj ..

Ipsilon

Keď toto všetko nekrachne, tak zjem Ipsilón. Ako hovorí klasik: celé zle, takmer v každej oblasti nášho života.
Nenachádzam slov. Gute Nacht!

gustavo

Draha karaffa,
dnes mozete pokojne chytit akukolvek pohlavnu chorobu od dlhorocneho priatela, ci vlastneho manzela, ktory pokojne moze trtkat prostitutky, ci mat milenky. To, ze si nezatrtkate hned a s cudzim clovekom vas vobec nemusi ochranit pred pohlavnymi chorobami. Gynekologicke ambulancie su plne zien s pohlavnou chorobou, ktore nakazil manzel, ktoremu boli verne a mysleli si, ze ho poznaju.
Takze tak.

karaffa

alebo ako statistika na slovensku ukazuju ze stupa pocet mladych do 25 rokov s diagnostikovanou rakovinou hrdla a u mladych 20 rocnych zien krcka maternice.
Preco asi? Lebo dnes to trtka hocikto s hocikym uz po par minutach od zpoznania sa.

liberteegalite

inteligentneho a hodnotneho cloveka poznas podla toho ako si vazi sameho seba... ako nehnevajte sa ale taky co ma sex po par rande kedy sa ludia ani nepoznaju poriadne tak ten to urcite nebude... tu nejde len o to ukazat ze clovek ma nejake hodnoty v sebe ( chapem dnes to ludia nevedia ) ale co je tiez dolezite aj to zdravie... vsetci sa tu tvarite ze aky ste tvrdasi ale ked zena dostane chlamydie alebo kvapavku od chlapa a nemoze mat deti uz lebo jej to dojazvilo nenavratne vajecniky vtedy by som vas chcela vidiet.. lebo zivot nieje len o mladosti a uzivani si...

vaporwave

poet31- ja si myslim ze ludia by si mali checkovat svoje zdravie neustale a chodit na testy a nielen na tie pohlavne choroby, lebo aj take plucne chlamydie, alebo nejake streptokoky to nie je zabava ked to od niekoho dostanes :D napr mne ked nejaky dotycny povie ze sa boji ist k zubarovi a dlho tam uz nebol, tak mi to pride dost hnusne a odpudive, ze ktovie co ma v tych ustach ..

poet31

Ja som jednoznačne zato aby dvaja skôr než skočia na seba by sa mali podrobiť testom na pohlavné choroby lebo Autor témy chceš vedieť ako to je dnes u mladých?
Mal by si vedieť že sú dve formy sexovania a to milovanie a jeba*ie. Sorry za ten druhý výraz ale nič krajšie má nenapadá pre formu sexuálneho uspokojovania ktoré sa deje medzi dvoma ktorý sa sotva poznajú, sú v alkoholovom opojení či zdrogovaní nejakou mäkkou či tvrdou drogou a rozdávajú si to priamo na diskách, festoch, hajzloch, v aute na poli či na parkovisku. Toto robia ľahkovážni ľuďia ktorí sú často prenášačmi pohl. nákaz.
Kdežto milovanie sa deje medzi dvoma mladými ktorí sa už nejaký čas poznajú a je to to však viac ako mesiac. Lebo muž či žena sa snaží najprv citovo zpoznať toho druhého, nejako sa citovo naviazať a zblížiť s ním-ňou až potom dá voľnosť fyzic. zbližovaniu. Každý citovo zamilovaný človek ale pravo zamilovaný sa zo začiatku hanbí, má trému, kontroluje sa a aj keď túži po tom druhom, sníva o ňom, predstavuje si ako to spolu robia dá tomu čas. Chce sa mu zapáčiť, nechce sa strápniť, záleži mu na danej osobe aby ju nestratil. Tomu sa hovorí pravá láska. Ak je láska pravá ozajstná a vychádza zo srdca je človek ochotný čakať. Ako sa vraví trpezlivosť ruže prináša.
Ak prevládajú v človeku pudy ide mu len o telesné uspokojenie ak prevláda srdce a city ide mu najprv o citové až neskôr telesné uspokojenie. Zamilovaný človek je ochotný čakať a skutočne zamilovaný človek je ochotný čakať aj pol roka.

a_dr1a

Ovecka, ak niekto s niekym randi pol roka a pritom po nom ani netuzi, je podla mna podvod. Lebo ak s nim/nou nechce nic mat a prezivat aj intimitu milovanie sex, tak naco potom davat niekomu zbytocne nadeje, namotavat a pak si daju aj tak dovi dopo? Lebo je vela takych, co su doslova vychcani. Su s niekym len kvoli niecomu a roznym vyhodam (randenie vylety dary dovolenky pozornosti vyuzivanie ai), ale nie kvoli laske vztahu milovaniu citom zdielaniu, buducnosti ai. Ale zas da sa vycitit vidiet ak niekto niekomu sa paci, funguje tam pritazlivost chemia, a je len na tych dvoch, kedy do toho "skocia" (niekto skor ci neskor - to je uz na nich dvoch), no aspon vedia, ze to proste pride a bude. Ale ak tam nie je sanca nadej buducnost, proste nic, tak radsej to ukoncit a zbytocne to nenatahovat nenamotavat