Mam 21 rokov (ano,mozno este malo na skusenosti)...a samozrejme na nedostatok muzskeho zaujmu sa nemozem stazovat.. z vlastnej skusenosti kazdy chlap,s ktorym som sla na rande od zaciatku hovoril o sexe,sem-tam nepatrne narazky,dvojzmysly atd... a netvarte sa drahi chlapi,ze by ste neboli zato,aby vam baba dala hned na prvom :D vobec o tom nepochybujem....
ked kazdy jeden zistil,ze nie som lahka korist a o to viac,ze chcem len jedneho jedineho chlapa na cely zivot,aby bol moj prvy aj posledny zaroven,pretoze len tak bude mat pre mna sex zmysel...zdupkal kazdy jeden a uz sa neozval :D a ja som bola oznacena za vadnu a z inej planety :D áno,lebo väcsina chlapov chce len trtkat a trtkat a bohapusto j**at a samozrejme bez zaväzkov,len si uzivajme predsa... a zase odznova...a baby samozrejme v nicom nezaostavaju,nemam preco zenske osadenstvo hajit aj ked som sama zena...kam sme sa to az dopracovali??? Moralne uplne na najhlbsie dno,na piedestali hodnot dnesneho cloveka dominuju ubohe zivocisne pudy... Skoda slov...Ale aj keby som bola jedina na celom svete,pockam si na toho,ktory sa nebude bat mat ma raad taku aka som so vsetkymi plusmi aj minusmi,ktory si nebude chciet so mnou len užit,ako to stale zazivam...ale ktory si bude vediet predstavit so mnou rodinu,vazit si ma rovnako ako ja jeho a hlavne bude chciet ostat so mnou navzdy!!! nielen na par chvil,a potom ist zase skusit nieco ine,lepsie,nepoznane..ako je dnes moderne... Lebo to su trvace hodnoty...a vy tu budete riesit,po kolkom rande chcu muzi od zien sex..otazka uplne jasna hned po precitani... Mimochodom,na nikoho tymto neutocim,berte to ako chcete,len je polutovaniahodne,ked si dnes uz takmer nikto nevie predstavit skutocny vztah bez toho,aby sme sa s tym dotycnym najskor nevyspali...Cest vsetkym chlapom aj zenam,co si vazia samych seba a uvedomuju su skutocne hodnoty!!!!