Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex

Príspevok v téme: Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex
Peter21120

Ahoj, zaujimalo by ma, medzi mladymi ludmi tak medzi 18-30, ako sa zmenila doba, ze po akom case, od prveho rande, ked si akoze padnete do oka, a vyzera to na vztah, chce muz od dievcata sex. Nemyslim, ze k nemu dojde, ale ze citite tlak, ze by aj chcel, respektive aj tlaci.
Zarazilo ma, ze jedna mlada baba pisala, ze nevedia uz pockat ani 2 mesiace. To je fakt take strasne? Akoze, po prvom alebo druhom rande, uz chcu ist na vec?

Diky za kazdu skusenost. Najlepsie take, co ste mali uz niekolko rande, dik.

Peter21120

Alexa95, nadherny prispevok. Niet co dodat. Citime to podobne. To, co si pisala, ze ako zdupkali, ti co sa to dozvedeli ako to mas, a ze teda skor vyzera, ze prvy sex bude az po svatbe, alebo za velmi dlhu dobu, len ukazuje na fakt, ze laska a sex sa biju. Este by ma zaujimalo, ze co s tym, ked je clovek na sexe zavisly, teda, ze nevie bez toho byt, bez uspokojovania, teda ze masturbuje inymi slovami, ked prave nema sexualneho partnera.

No a ma partnera, teda lasku, co vyzera nadejne, frajerku, alebo ako to nazvat, cerstvu znamost. S ktorym chodi. A povedzme uz par mesiacov, alebo dokonca rok. A napriklad, podla toho, co pises, Ty by si mu este nedala. Cize, on by sa vlastne musel uspokojovat sam. Je to podla Teba v pohode? Ako to riesis Ty?

Neviem, ci masturbujes, je to velmi intimna otazka, viem, nemusis odpovedat. Len je to na zamyslenie, ze predstav si, ze s nim chodis rok, a prijde to na Teba, urcite minimalne niekolkokrat za ten rok... zeny vedia vydrzat bez toho lahsie nez chlapi, viem, ze zena vie dat aj mesiac, alebo dva, aj ked to je tiez individualne, su aj nymfomanky, co to musia robit proste, nevedia vydrzat bez toho. Je podla Teba v pohode, robit si to sam, ked uz s niekym chodis rok. Povedzme ze uz spolu aj byvate, alebo ste spolu velmi casto, aj na izbe, byte... a predstav si, ze on si to robi, ked spolu nieste... nieje to ponizovanie partnera? Co keby sa na to spytal? Vela prispevkov som o tom cital, ako zenu ponizuje, ked s niekym chodi, drzia sa za ruku, bozkavaju sa, no a on si to robi sam... nieje to trochu cudne? Alebo... nieco mi tam proste nehra...

Viem, ze mam asi vela otazok, ale stale nad tym uvazujem , dokola, ze laska a sex, sa mi proste biju a nejde mi to dohromady. Ta sexualna zavislost si proste ziada svoje, a muzi maju v tomto vacsi hendikep, vydrzat s plnymi gulami, ako sa ludovo hovori, nieje take jednoduche, myslim si, ze vacsina chlapov, co tu su, nevydrzia viac ako 7 dni bez toho (onanie). Zeny to nemaju rovnake, lebo im sa tam nic neplni. Takze otazka znie, ze ak teda nieje sex hned, alebo dost skoro, a povedzme, ze chlap ma vydrzat napriklad rok (alebo nebodaj do svatby, teda potencionalne aj niekolko rokov), tak co s onaniou? Neverim, ze chlap len tak vydrzi rok. To musi trenovat, vlastne, da sa povedat, ze to by ani nesmel zacat s masturbaciou nikdy. Viem to z vlastnej skusenosti, ze najviac co som dal v zivote bol pol rok, ked som sa snazil prestat masturbovat. Preto viem, ze maloktory chlap vydrzi viac nez tyzden, a ze vacsina pravidelne niekolko krat do tyzdna masturbuje. Je podla Teba v pohode, toho chlapa potom drzat za ruku, ked sa sam robi, a akoze spolu chodite? Predstav si, ze to par hodin predtym robil? Mne to proste nejde dokopy... nieco mi tam proste strasne nesedi.

Potom sa ale naskyta otazka, ci nieje teda lepsie vobec nemasturbovat, co by bol asi ideal, ze spolu iba chodia, randia, az dokym sa nezoberu a potom je mozno prvy sex... lebo tak to vela zien chcelo romanticky prezivat (aspon na zaciatku)... co ale potom s muzskou onaniou, ked 90 alebo 95% chlapov bez toho nevydrzi, a potrebuje to aspon raz do tyzdna. Co s tym, ked sa Ta na to opyta, aky mas na to nazor (alebo zeny, ktore teda chlapovi nechcu dat, aspon pol roka-rok, alebo az do svatby)... ako riesite tento problem? Co mu poviete, nemasturbuj, alebo rob si to sam? To by ma zaujimalo, ci Vam to akoze nevadi... uprimne...

Laurora

Sme spolu uz 7 rokov :D No je pravda, ze to, ze sme si rozumeli bola viac menej nahoda... na zaciatku to bola chemia a pritazlivost a potom sme zistili, ze si rozumieme :) No musim priznat, ze neplanovala som s nim chodit, neplanovala som nic...az potom sa to tak samo vyvinulo ;) A nelutujem nic co sa stalo, proste bol neodolatelny, co mam robit :)

Laurora

Don Chuanos, ale tiez to nemyslim tak, ze je najlepsie skocit hned s kazdym do postele :D

skor som narazala na situaciu, ked som napr. ja stretla chlapa s ktorym je clovek tak zladeny na jednej vlne a tak sa pritahuje velmi, ze sa neda zastavit...proste prekoci iskra...fakt sa ti to nestalo?

Mne ano a bolo to jeden z naj momentov ktore som zazila :) Keby som to nezazila vzdy by som si myslela, ze so sexom je najlepsie pockat, aj teraz si to myslim az na urcite vynimky :D

Laurora

Karaffa, nemyslim si, ze ked maju ludia sex na 3-4 rande tak automaticky nemaju vela citov a chcu len to telesne uspokojenie. Nevravim, ze ludia by mali hned to tej postele skocit, je to samozrejme lepsie a vhodnejsie, ked toho cloveka poznas lepsie, doverujes mu, potom aj samotny sex je ovela krajsi...no neviem ci sa ti stalo, ze ta niekto tak neskutocne pritahoval, ze si mu nevedela odolat...ak nie prisla si o vela, ak ano vtedy je to velmi tazke zastavit...ale podla mna taku chemiu zazije clovek len parkrat za zivot. Vacsinou odolat nie je az taky problem :)

karaffa

Drahy Gustavo,
ale clovek ktory chce trtkat uz na druhom stvrtom rande asi velmi citov nema ked nevie cakat len tuzi po telesnom uspokojeni a nedokaze cakat aj tri mesiace. Je to neklamny znak toho ze mal viac takychto kvazi vztahov cim sa zvysuje riziko nosicstva pohl. chorob. Nehovoriac o hpv prenose. V skutocnej laske clovek cakat dokaze lebo je viac plny duchovnej lasky k partnerovi. Je stastny a ked som stastny sex tak nechyba.

Mesačný princ

Zažil som aj, aj a môžem s kľudným svedomím napísať, že nie je dôležité kedy, ale skôr s kým a ako :)

a čo do toho celého vložíte.

Hracc

cca po 6-8? mesiacoch som zacal som zacal skusat na priatelku. Uz si ani sam nepamatam kolko presne :D stalo za to zacat vztah inymi zazitkami ako sexom :)

Laurora

Peter21120, ked su ludia mladsi tak netlacia tak skoro nato ako ked su starsi. Aspon ked som ja mala 17-20 rokov a chlap o 1-2 starsi, bol v pohode aj na 5 rande...potom uz chcel nieco viac, ke dnie hned sex, tak prinajmensom eroticke dotyky. Ked mal chlap 25 a viac tak sex chcel aj na 2-3 rande. Je to samozrejme individualne. Mne sa stalo, ze hoci sa mi chlap pacil a bol fajn, nechcela som sex hned, ale parkrat sa mi stalo, ze bola medzi nami taka silna chemia, ze by som dotycneho pretiahla aj na 1-2 rande ;)