Alexa95, nadherny prispevok. Niet co dodat. Citime to podobne. To, co si pisala, ze ako zdupkali, ti co sa to dozvedeli ako to mas, a ze teda skor vyzera, ze prvy sex bude az po svatbe, alebo za velmi dlhu dobu, len ukazuje na fakt, ze laska a sex sa biju. Este by ma zaujimalo, ze co s tym, ked je clovek na sexe zavisly, teda, ze nevie bez toho byt, bez uspokojovania, teda ze masturbuje inymi slovami, ked prave nema sexualneho partnera.
No a ma partnera, teda lasku, co vyzera nadejne, frajerku, alebo ako to nazvat, cerstvu znamost. S ktorym chodi. A povedzme uz par mesiacov, alebo dokonca rok. A napriklad, podla toho, co pises, Ty by si mu este nedala. Cize, on by sa vlastne musel uspokojovat sam. Je to podla Teba v pohode? Ako to riesis Ty?
Neviem, ci masturbujes, je to velmi intimna otazka, viem, nemusis odpovedat. Len je to na zamyslenie, ze predstav si, ze s nim chodis rok, a prijde to na Teba, urcite minimalne niekolkokrat za ten rok... zeny vedia vydrzat bez toho lahsie nez chlapi, viem, ze zena vie dat aj mesiac, alebo dva, aj ked to je tiez individualne, su aj nymfomanky, co to musia robit proste, nevedia vydrzat bez toho. Je podla Teba v pohode, robit si to sam, ked uz s niekym chodis rok. Povedzme ze uz spolu aj byvate, alebo ste spolu velmi casto, aj na izbe, byte... a predstav si, ze on si to robi, ked spolu nieste... nieje to ponizovanie partnera? Co keby sa na to spytal? Vela prispevkov som o tom cital, ako zenu ponizuje, ked s niekym chodi, drzia sa za ruku, bozkavaju sa, no a on si to robi sam... nieje to trochu cudne? Alebo... nieco mi tam proste nehra...
Viem, ze mam asi vela otazok, ale stale nad tym uvazujem , dokola, ze laska a sex, sa mi proste biju a nejde mi to dohromady. Ta sexualna zavislost si proste ziada svoje, a muzi maju v tomto vacsi hendikep, vydrzat s plnymi gulami, ako sa ludovo hovori, nieje take jednoduche, myslim si, ze vacsina chlapov, co tu su, nevydrzia viac ako 7 dni bez toho (onanie). Zeny to nemaju rovnake, lebo im sa tam nic neplni. Takze otazka znie, ze ak teda nieje sex hned, alebo dost skoro, a povedzme, ze chlap ma vydrzat napriklad rok (alebo nebodaj do svatby, teda potencionalne aj niekolko rokov), tak co s onaniou? Neverim, ze chlap len tak vydrzi rok. To musi trenovat, vlastne, da sa povedat, ze to by ani nesmel zacat s masturbaciou nikdy. Viem to z vlastnej skusenosti, ze najviac co som dal v zivote bol pol rok, ked som sa snazil prestat masturbovat. Preto viem, ze maloktory chlap vydrzi viac nez tyzden, a ze vacsina pravidelne niekolko krat do tyzdna masturbuje. Je podla Teba v pohode, toho chlapa potom drzat za ruku, ked sa sam robi, a akoze spolu chodite? Predstav si, ze to par hodin predtym robil? Mne to proste nejde dokopy... nieco mi tam proste strasne nesedi.
Potom sa ale naskyta otazka, ci nieje teda lepsie vobec nemasturbovat, co by bol asi ideal, ze spolu iba chodia, randia, az dokym sa nezoberu a potom je mozno prvy sex... lebo tak to vela zien chcelo romanticky prezivat (aspon na zaciatku)... co ale potom s muzskou onaniou, ked 90 alebo 95% chlapov bez toho nevydrzi, a potrebuje to aspon raz do tyzdna. Co s tym, ked sa Ta na to opyta, aky mas na to nazor (alebo zeny, ktore teda chlapovi nechcu dat, aspon pol roka-rok, alebo az do svatby)... ako riesite tento problem? Co mu poviete, nemasturbuj, alebo rob si to sam? To by ma zaujimalo, ci Vam to akoze nevadi... uprimne...