Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex

Príspevok v téme: Dievky, po akom case od prveho rande od vas muzi v dnesnej dobe zvyknu chciet sex
Peter21120

Ahoj, zaujimalo by ma, medzi mladymi ludmi tak medzi 18-30, ako sa zmenila doba, ze po akom case, od prveho rande, ked si akoze padnete do oka, a vyzera to na vztah, chce muz od dievcata sex. Nemyslim, ze k nemu dojde, ale ze citite tlak, ze by aj chcel, respektive aj tlaci.
Zarazilo ma, ze jedna mlada baba pisala, ze nevedia uz pockat ani 2 mesiace. To je fakt take strasne? Akoze, po prvom alebo druhom rande, uz chcu ist na vec?

Diky za kazdu skusenost. Najlepsie take, co ste mali uz niekolko rande, dik.

Mesačný princ

,,Muz sa do zeny zamiluje cez sex, vsetko ostatne je len nadrzanost.,,

Nič v zlom, ale s týmto nemôžem súhlasiť.

Ak je to tak, tak najskôr nerozumiem tomuto svetu...

mnaumnau

Kazdy ma ine a svoje tempo.
Clovek toho druheho nepozna nikdy. Pohlavnu chorobu mozes dostat od cudzieho muza, ale aj od toho vlastneho po desiatkach rokov spoznania.
Prve rande otukanie. Druhe rande pusa. Tretie sex.
Muz sa do zeny zamiluje cez sex, vsetko ostatne je len nadrzanost.

Mesačný princ

A ja si myslím, že je to úplne jedno. Aj keby sa muž a žena vyspali na prvom rande, tak to ešte nič neznamená! presne tak, ako keď spolu chodia pol roka a nespali spolu.

Toto škatuľkovanie ľudí na základe správanie sa mi dosť protiví!

A nie, nie je .... ani žena, ktorá s mužom vlezie hneď do postele a ani muž nie je....!!!

A tak isto ak je niekto zdržanlivý, tak to nie je chyba!

Všetko je to o voľbe !

A tie vaše nezmyselné hry na mačku a myš tiež nikam nevedú!

Ak je človek nedostupný, vo vašich očiach nejaví záujem a ak nie je tak je.....!

Nehnevajte sa...nič v zlom ale ak takto fungujú ľudské vzťahy, tak som rád, že som sám!

A inak zažil som ženy, ktoré chceli sex na prvom rande, ke´d som odmietol tak sa odmlčali...omg

Brumbrum

Tak troška sa snáď treba aj poznať. Už pre to množstvo pohlavne prenosných nákaz. Myslím, že žena, ktorá po krátkej známosti dostane genitálny herpes alebo ureaplazmu, genitálne bradavice alebo niečo podobné, si tú neopatrnosť bude dlho vyčítať. Taká sa už do toho nebude hrnúť hlava-nehlava. Ale lepšie je sa takej skúsenosti vyhnúť. Keby išlo len o sex a nehrozili by žiadne následky, potom niet o čom hovoriť. Ale nie vždy je to bez rizika.

9erv

Toto cele akože čakanie a spoznávanie je blbosť. Zbytočné strácanie času... ak sa tomu človeku páčim tak bude chcieť aj hneď a ak nie tak potom nemá zmysel sa naďalej stretávať strácať stým človekom čas...

Všetko sú to len trápne výhovorky...

CHCEŠ-CHCEŠ, NECHCEŠ-choď dpč...

toť moj názor

a_dr1a

Tak vsetko je individualne. Niektori su nadrzani ako ..... aale ovladaju sa, krotia) a zas poznam pripad, kde to trva 2,5r a on v pohode, nenalieha netlaci a nie, nie je gay

agatakopecna

Muži - to je jedná veľká háveď. Myslia si, že keď sú o pár cm vyšší od nás, tak si s nami môžu robiť čo chcu a teda napriklad nás naťahovať ako matrac !!!!! Ale tie časy sú davno preč, moji "milí"!!!! My si od vás nenecháme rozkazovať, my máme aj moc, aby ste vedeli, vy úbohé individuá s vercajchom v rozkroku. A narozdiel od naších matiek či starým mám sa nemáme problém BRÁNIŤ !!!!

EX

Sejla nepochopila si to co pisem, nevadi.

A este, ak ma chlap fyzicky nepritahuje+k tomu, nic k nemu necitim a uz ho ako tak nepoznam tak na nejake stretnutie s nim nejdem, ked viem ze musim hrat nedostupnu ci ako. Len niektore baby idu na rande s chalanom len preto ze jeee zlatyy atd., a nechcu sex ani vztah ale natahuju to...je rozdiel aj medzi zenami. A chalan ktory bude na 1 ci 2 rande zenu chytat hned za pi cu, tak chcete povedat, ze ma o nu seriozny zaujem? To asi tazko.