Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zomreli mi 3 psy, som na dne

Príspevok v téme: Zomreli mi 3 psy, som na dne
Forever young

Zdravim, neviem co mam robit so sebou. Neviem robit ziadnu cinnost v domacnosti, neviem robit totalne nic. Len plakat a dookola pozerat fotky a videa. Neviem sa s tym zmierit, neviem ako, najradsej by som bola, keby si smrt zobrala mna a moje psiky nechala zit. :( Ako ste sa vyrovnavali so stratou milacikov? Ja som stratila troch psov, ktore som poznala od steniat, dlhe roky, vsade so mnou chodili, spali so mnou a teraz ostali len prazdne misky a jeden psik, zo styroch ostal len jeden. :(

medikamentus

Netrap sa zlata, nie je to vasa chyba. To je zivot.
Psici vydrzia vela, a ak neskoncil ten posledny pod kolesami, tak si snad najde cestu k ludom.

Forever young

Ked este nadej bola velka, napisali sme s poslednym psikom cely nas pribeh :( Neviem ci vam to pojde, ale skusim ho sem dat.

www.facebook.com

Jatt

Je nezmysel podľahnúť emóciam kvôli smrti zvieraťa. Zomreli "staré" psy a predpokladám, že Vám nič nebráni v tom, aby ste si zadovážili nové psy/nového psa.

Forever young

Ja viem, ze zvieratka zomieraju, ale toto som necakala. Cela rodina sme kompletne na dne. 9. januara sa stratili kvoli hlupej chybe. 8. januara mi mamka upadla do komy, zelala som si aby si smrt zobrala mna, len nech ona zije. Den na to sme isli za nou do nemocnice aj s priatelom, inac byvame v domceku, prestahovali sme sa tu k mamke, lebo je chora. Boli sme v nemocnici velmi dlho, prisli sme po 4 hodinach, dom bol prazdny, nikto nas nevital, nikto nekrutil chvostom, mysleli sme si, ze su len v malom domceku u babky. Ale ani ona nebola doma a zrazu otvorila dvere a povedala nam, ze usli psiky, ked vynasala smetny kos pred branu. Hlupy smetny kos, 80 rocna zena, keby som jej to sto krat nehovorila, ci mama, ci priatel, ze nech to nerobi, ze on to vynesie. Mame vybudovany mur, lebo sme mali siberianov, potom mamka dala v strede zahrady vybudovat este jeden plot, aby sa tam psiky zavierali, ked chodime hore dole, ci s nakupom, ci ked navsteva pride. Stale stali na tom plote, ked sme prisli domov, vsetci styria vedla seba. Uz tam nestoja :(. Ked sme zistili, ze su prec, hned sme sadli do auta, obchadzali dedinu, hned sme nasli jedneho psika. Dalsich troch nie :(. Hladali sme dlho, denne, hodiny a hodiny, bludili dedinami, dostavali falosne informacie, ze ich videli. Pokryli sme okolie plagatmi, zaplavili facebook. My sme nezili, my sme hladali, trpeli, no stale dufali, ze su niekde, u niekoho. Az 1. februara zastalo pred domom auto, ze videli nasich psov, este v ten den, len nevedeli ciji su. Videli ich ako ich zrazil vlak, este pred napadnutim toho velkeho snehu. Stratil sa nam husky, vlciak a akita inu. Isli sme ku kolajam s tym, ze mame spod snehu vykopat huskyho a nemeckeho ovciaka, vykopali sme akitu. Dalsieho huskyho, vlciaka sme ani nenasli :(. Keby v tu chvilu isiel vlak, tak sa pod neho hodim. V tej dedine chodi vlak dva krat denne, preco boli prave tam? Okrem toho, ze videli ako dvoch zrazil vlak, hovorili, ze jeden psik isiel druhym smerom, ze to bol husky, myslela som si, ze je to akita, ze ju mozem dalej hladat, ze ludia nepoznaju plemena a ona bola biela ako sneh, no vykopali sme ju ako prvu. Takze psik, ktory isiel na ten druhy smer, je ten ktoreho sme nasli. Boli vsetci spolu, celu tu dobu, velmi sa milovali. :( A ona to vedela, ta jedina, ktora ostalo to celu dobu vedela. Ked som s nou hodinu brazdila ten vysoky sneh a hovorila, ze hladaj, hladaj Danyho, hladaj Majkyho, hladaj Achi, ona citila, ze sa nieco stalo. Strasne ma boli, ze treti psik je este stale tam, ze je tam sam. Ked sme poslednej ukazali tela psikov, zahrabala ich nufakom do snehu, celych. :( Toto sa neda uniest, toto nieje prirodzeny kolobeh zivota, to je hlupa chyba, velmi hlupa chyba :(

medikamentus

Ahoj. Ja toto absolut. chapem. Prezil som smrt sice len jedneho jedineho psa
a je to nekonecny zial.
Ja som uz dalsieho psa nechcel, aj ked by som velmi chcel, ale zazit to dalsi krat? Nie.
Som chlap, ale placem aj teraz, ked si spomeniem. Ako nozom do srdca.
Mam znamych, ktori si zadovazili okamzite dalsie steniatko a to im pomohlo.
Drzim palce, az sa s tym vyrovnas aspon ako ja.

Ipsilon

Niečo podobné som zažil pred nedávnom a bolo mi ich tiež veľmi ľúto. Psíky kladú viac dôraz na emocionálnosť, aby vyjadrili to, čo cítia alebo čo si myslia, preto si k nim človek vytvorí takú silnú citovú väzbu.
Apropo, nie je niečo vo vzduchu, keď tie psíky tak umierajú? Nám vet. povedal, že vraj to bolo z vody, že je v nej veľa dusičnanov.
Vážne neviem.

Gima

Smrť je súčasťou života i zvierat. Zvierata sa dožívajú málo rokov. Treba s tým počítať, že život ma začiatok aj koniec. Zostanú už len spomienky a veselé príbehy, ktoré nám spestrujú život. Neutápaj sa stále v spomienkach a mysli aj na buducnosť ako ju prežiješ. Bud so zvieracim kamarátom alebo s ludským tvorom?