Ahojte..mam taky problem. Potrebujem schudnut 8kg. Ale nejem maso, sunky, vajcia a vlastne cokolvek, co sa pri diete odporuca. Jedine, co ako tak zjem, su morske plody, ale len velmi zriedka. Ostatne nie, lebo sa mi to hnusi, som skoro veganka. Myslite, ze by som mohla schudnut aj s takymto jedalnickom? - ranajky - cerealne susienky 230kcal, obed - celozrnna zemla s maslom a medom - 300kcal, olovrant - ovsena kasa 270kcal, večera - proteinova coko tycinka.200kcal. Pri chudnuti ide predsa o kalorie, nie? Tak ked sa zmestim do 1200kcal, schudnem, aj ked nebudem jest odporucane kuracie maso, ryby, vajicka a podobne...?Dakujem za radu.
Dieta do 1200kcal bez bielkovin
ak by ste mali zaujem tak viem spravit jedalnicek+nejaky trening.
Jednoducho na ňu serte. Nech si robí čo chce.
A moja, ak v zložení šunky objavíš dextróza alebo dokonca glukózový sirup, tak si spomeň, čo ti napísala Asik. Pretože ak by si nevedela, tak dextróza je hroznový cukor.
Takže to tvoje OMG použi až v prípade, že budeš vedieť zloženie všetkej šunky sveta. Nielen tej, čo si si náhodou objavila v chladničke.
S alergiou na kravsku bielkovinu si nenavyberam a z vajec som vracala pred rokom odvtedy bohuzial! Vsetku menovanu zeleninu jem a dnes som mala na veceru sojove platky so zeleninou tak snad to so mnou neni az take zle ked mi to chuti. A zemlu nemam kazdy den na obed dnes som mala fazulovu polievku. To co som napisala je iba vzor. Uz ma nebavi sa opakovat. Ozvem sa o mesiac ako mi to islo. A cerealii na ranajky sa nevzdam s kozim mliekom uplna mnamka!
Nato aby si jedla cerealie nepotrebujes citat zlozenie co vyrobca napise.Mozes si zdrave cerealie vyrobit aj sama a dat si tam co mas rada zaklad su ovsene vlocky susene ovocie cerstve ovocie oriesky semienka jogurt, vodu, mlieko moznosti mas xy.Ozaj mas minimum znalosti o stravovani a hlavne nic nevies o zakladnych zivynach nevies ako funguje bazalny metabolizmus.Nenapisala si jeden jedalnicek doteraz ktorym sa stravujes vsetko len jem to a to ale coho kolko to uz neuvedies.Miesto tej proteinovej tycinky inak si daj radsej Cottage cheese alebo tvaroh s hrozienkami s ovocim.Var si trebars zeleninove polievky aj co sa tyka varenej stravy zaostavas.A neviem si predstavit ako pripravujes to sojove maso, totizto to sojove maso treba aj vediet pripravit aby chutilo inak to je nechutna gumohmota.Chyba ti tvaroh vajcia uzasna potravina na chudnutie.Zelenina dusena varena privarky huby samiony, hliva, brokolica cuketa tekvica.Vies ta tvoja jednostranna zemlova strava so sunkou kolko vydrzis na nej?Tak zit donekonecna sa na nej neda a toto v tej hlavicke pochop.Ty sa musis stravovat racionalne zdravo dat telu vsetky vitaminy ziviny.Inak prides o zdravie vlasy, zuby, kosti osteoporoza atd stitna zlaza odpalis si zlcnik.
No a schvalne som sa bola pozriet na moju sunku, tebe musi dobre vyhravat, vraj cukor v sunke. Tusim je cas odtialto odist, nemam slov na taketo zavadzajuce rady. Cukor v sunke OMG :D Neviem ci sa smiat, alebo plakat... Nahodou aj v kuracich prsiach nie je cukor? Mam dost
Vidim, ze jediny kto tu vie prd su taki ako ty, ty hras mudru a otacas proti mne kazdu vetu, ze ja mudrujem, pritom som si dala poradit a zmenila som jedalnicek, ale ty sa snazis za kazdu cenu presadit svoje, nikde nevidim jedinu vetu o tom, aka je to dobra zmena, ze na veceru budem jest sojove maso so zeleninou a k tej kaiserke si daj sunku, aj ked s trochou averzie. Tu asi plati, ze treba hladat iba to zle vsade a na kazdom :-)
Prosim? Kde som ja pisala, ze si sladim cerealie? To cim su sladene je napisane v ich zlozeni prekrista. A co ked je v sunke nejake zanedbatelne mnozstvo cukru? Odpadnem z takychto nazorov. Tak nejedzme teda nic, lebo vsade je cukor :D
Tak podla teba v kaiserke sa cukor repny nenachadza hej?Tak si na omyle dokonca aj v sunke sa nachadza cukor napr od Mecom.A naco sladis cerealie aj medom aj trstinovym cukrom?Staci ti lyzicka medu do ceraalii, dokonca nemusis dat med vobec ale prislad si hrozienkami struhanym jablckom.No vidis vies prd o zdravej vyzive hlavne ze tu hras mudru
Najdi si na nete, kolko bielkovin obsahuje 100g sunky a 200g sojoveho masa, plus proteinova tycinka. Len ta moja ma 20g bielkovin. Rozhodne si nemyslim, ze by mi bielkoviny chybali!
Inak neviem, kde ste zobrali biely cukor. Moje cerealie, ktore mam na ranajky su sladene medom a trstinovym cukrom len minimalne. A zvysok jedalneho listka ani cukor neobsahuje. Tak neviem, ci je to az taka hroza, ako popisujete. A v kaiserke, sunke, proteinovej tycinke, ani sojovom mase so zeleninou predsa biely cukor nie je.