Ahojte..mam taky problem. Potrebujem schudnut 8kg. Ale nejem maso, sunky, vajcia a vlastne cokolvek, co sa pri diete odporuca. Jedine, co ako tak zjem, su morske plody, ale len velmi zriedka. Ostatne nie, lebo sa mi to hnusi, som skoro veganka. Myslite, ze by som mohla schudnut aj s takymto jedalnickom? - ranajky - cerealne susienky 230kcal, obed - celozrnna zemla s maslom a medom - 300kcal, olovrant - ovsena kasa 270kcal, večera - proteinova coko tycinka.200kcal. Pri chudnuti ide predsa o kalorie, nie? Tak ked sa zmestim do 1200kcal, schudnem, aj ked nebudem jest odporucane kuracie maso, ryby, vajicka a podobne...?Dakujem za radu.
Dieta do 1200kcal bez bielkovin
Nepochopila si princip zdraveho chudnutia?Ved tvoje telo hladuje preto si uklada vsetky prijate sacharidy comu nerozumies.Len jedz same sacharidy a priberaj nechudni aj nadalej... Ludia sa ti snazia pomoct a ty sa urazas a stale si melies svoje dookola.Nastuduj si v prvom rade ako funguje metabolizmus lebo mas markantne medzery.
Nestravujem sa odmalicka debilne, stravovala som sa zdravo a normalne, problem je inde. A kopec mojich znamych sa stravovalo na fast foodoch a nepravidelne a pritom nepribrali, napriek tomu, ze vysedavali pri pc hrach. Takze? A tiez mi vysvetli, preco vsade pisu, ze treba ratat kalorie, hlavne? A za pol hodinu na bicykli spalim este menej ako tu zemlu, konkretne 126kcal. Co sa tyka toho modu, do ktoreho sa telo dostane a odmieta chudnut, ako vysvetlis, ze ludia, ktori nejedenia, rapidne chudnu? Preco teda ich telo nie je v nejakom mode? Ako ludia v koncentracnych taboroch, alebo co maju anorexiu. A ked ma niekto problem s oblickami, tiez do neho nepchaju bielkoviny, ked potrebuje schudnut. Hlavne, ze na ranajky vsade odporucaju jest cerealie a celozrnne pecivo ako jedine od muky. Sa mi tak zda, ze uz v tom maju ludia riadny gulas.Mimochodom, ja sa netyram, ja vobec nie som hladna a to mam 3 hod rozstupy medzi jedlami a jem 4x denne. Tak neviem no...
velmi podstatne su strukoviny
Chybaju ti bielkoviny a zdrave tuky to znamena aspon orechy semena olivovy olej pridaj do jedalnicka.Prestuduj si chudnutie -ako od Mirka Veseleho popripade sa tam zaregistruj na fore myslim ze tam najdes niekoho kto je vegetarian a pomoze ti s jedalnickom a su tam aj recepty.Ja som schudla tymto systemom, strava je 70% uspechu.Prijimas same sacharidy tak sa necuduj ze kila nejdu dolu.
pisem ze to co jedavas ma velmi malo vyuzitelnych zivin.. su to vyrobky z muky to je prazdna kaloria a to je zo je celozrne je akurat tak marketingovy tah, ajtak ked tie zrna poriadne nepozujes najlepsie nepomixujes tak to cez teba len prejde..
cerealie to iste rychly cukor, v noci pocas spanku telo spaluje najviac tuk a ked sa zobudis mas hladinu inzulinu nizku.. tym ze si das tie "super" cerealie ktore maju tak vysoky glykemicky index ze ti inzulin vystreli hore a vtedy telo najviac pribera, samozrejme jes z 95% sacharidy tak jasne ze nechudnes..
cvicenie 10km na bicykli je tak neefektivne, pretoze to je aerobna cinnost, iba ak si nedavas vysoke a dlhe stupania alebo sprinty.. To ti zaberie mozno raz - dvakrat potom si na to telo skratka zvykne a pri tom bicyklovani spalis mozno tak tu zemlu co si zjedla... a bez sance aby si aj nieco schudla takto..
ak chces cvicit idealne si daj 10x sprint 50-100 metrov naplno a 1-2 minuta pauza.. takto 10x staci 2x tyzdenne a mas iste ze schudnes, alebo silovy trening teda komplexne cviky s pridanou vahou pripadne nejaky skupinovy crossfit..
ked sa debilne stravujes odmalicka tak jasne ze mas odmalicka "pomaly metabolizmus" pretoze za cely zivot si si ho este nenastavila ako ma byt
Zaklad uplny zaklad je jednoduchy.. bielkoviny a tuky bez toho telo fungovat spravne nebude.. bez sacharidov sa obijde tak sa zameraj na ne a obmedz ich na minimum.. nechudnes uber zo sacharidov
alebo skus ciastocne hladovanie.. 12-16 hodinove prazdne okno kde nejes nic a jes len 8 hodin denne.. napr od 20:00 do 12:00 si bez jedla, len voda, caje a potom od 12:00 do 20:00 mozes jest, toto zabralo kazdemu co poznam
posledna rada vladozlatos.com tam si nastuduj zakladne informacie alebo chod svojou cestou, bud len na sacharidoch, pocitaj kalorie a dalej sa znasilnuj..
sorry ak som prilis ofenzivny ale na niektorych ludi treba
A preco by som mala byt podvyzivena? Chudnem z vahy 64 pri vyske 158 cm. Z ryze a zemiakov priberam riadne teda. Jedine, z coho nepriberiem je celozrnna zemla ako priloha, ale musi byt iba jedna. Co je zle na cerealiach na ranajky? Na obed by som na zemlu namiesto medu dala platok sunky, nejako to prezijem. Olovrant tycinka. A veceru teda neviem, zelenina so sojovym masom? Je to takto lepsie? Z vlastnej skusenosti ked idem nad 1500 kcal denne, tak nechudnem vobec. Ja som mala, takze tych 1200 kcal na chudnutie by mi podla vypoctov malo pomoct dat vahu dolu o 1kg za tyzden. Plus samozrejme cvicenie, kazdy den 10 km na bicykli cvicim. Ked budem jest viac, nebudem chudnut vobec. Celkovo mam odmalicka velmi pomaly metabolizmus, mavala som aj problem s toaletou a z toho co moji spoluziaci jedli a vyzerali normalne, som ja priberala. Takze napriklad nikdy nejem cele obedy a podobne.
Petersone super napisane tiez som ostala zhrozena ztoho celodenneho prijmu.Ubohy jedalnicek hodny tak na podvyzivu.A nieje zadane za aky cas ma trvat chudnutie 8 kil a z akej vahy sa chudne.
preboha to uz odkial mas takuto trafenu dietu..
bez bielkovin sa akurat viac posahas.. a pri takom nizkom a na ziviny chudobnom jedalnicku este viac priberies lebo telo vystavis do extremu a skoci do zachranneho modu.. uz len tym ze si veganka sa ukracujes o zdravie ale do toho ti nekecam mas na to asi svoje dovody
z tych veci co jedavas by som vyradil vsetko a nechal len tu tycinku ako snack.. pri chudnuti ide aj o kalorie ale ty to beries to z ineho pohladu a ocividne o tom nemas dostatocne informacie..
bielkoviny jednoducho musis prijmat.. ak si veganka tak z bielkovin fazula, soja (aj ked to nezdrave ale co ine veganske), tofu, orechy, huby atd.. jedz to so zeleninou alebo ryza / zemiaky / vlocky no kontroluj si skor sacharidy.. z nich priberas... momentalne mas cisto sacharidovu dietu a to je hlupost..
jedz zdrave tuky, kokosovy olej, orechy, avokado, ryby ak mozes, hlavne nie rastlinne tuky ale zivocisne, kefir... rozvrhni si to aspon 50g bielkovin denne, idealne 1g na 1kg vahy, tuky tak 0,5-1g na kg vahy a sacharidy minimum..