Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priateľ chce bábo a ja neviem či som pripravená

Príspevok v téme: priateľ chce bábo a ja neviem či som pripravená
Daenerys24

Ahoj,
už dva roky máme vzťah s priateľom a žijeme spolu. On má 30, ja 22, som v predposlednom ročníku na vysokej škole. Už skoro rok priateľ básni o tom, že by chcel dieťa. Môj názor stále kolíše. Sú dni, kedy s ním súhlasím, a potom dni, kedy sa desím, že by som to nezvládla. Viete, ja som dosť materský typ, a deti zbožňujem, veľmi sa teším, keď ich budem mať. No stále neviem, som ešte taká mladá, kopu vecí som nezažila. Kamarátky majú rozličné názory. Jedna sa z toho tešila, druhá mi radila to nerobiť. Keď som to spomenula mame, tá skoro odpadla. Vravela, že by som najskôr mala doštudovať a chvíľku pracovať. Ozaj neviem, čo robiť. Viem, že mama by som bola skvelá, ale neľutovala by som časom, že to prišlo takto skoro?

domidomi123

Si naozaj strasne mladucka a tvoj partner by mal chapat, ze si potrebujes ukoncit skolu. A taktiez by si si mala vyskusat pracu, aby si nemusela byt na nom stale zavisla. Je dobre najskor nabrat nejake skusenosti. Ste obaja mnadi a mate este cas. Uzi si mladost a pocit bezstarostnosti, kym sa do toho pustis. On si neuvedomuje, co to prinasa pre teba. Skomplikujes si skolu, neskusis si pracu a nebudes mat ziadnu prax, vsetka starostlivost o dieta bude na tebe. A okrem toho od statu dostanes smiesne peniaze len kvoli tomu, ze si nepracovala a ihned si mala dieta.