Ahoj,
už dva roky máme vzťah s priateľom a žijeme spolu. On má 30, ja 22, som v predposlednom ročníku na vysokej škole. Už skoro rok priateľ básni o tom, že by chcel dieťa. Môj názor stále kolíše. Sú dni, kedy s ním súhlasím, a potom dni, kedy sa desím, že by som to nezvládla. Viete, ja som dosť materský typ, a deti zbožňujem, veľmi sa teším, keď ich budem mať. No stále neviem, som ešte taká mladá, kopu vecí som nezažila. Kamarátky majú rozličné názory. Jedna sa z toho tešila, druhá mi radila to nerobiť. Keď som to spomenula mame, tá skoro odpadla. Vravela, že by som najskôr mala doštudovať a chvíľku pracovať. Ozaj neviem, čo robiť. Viem, že mama by som bola skvelá, ale neľutovala by som časom, že to prišlo takto skoro?
priateľ chce bábo a ja neviem či som pripravená
kometaprelieta dieta je ovela vecsi zavezok ako svatba... rozviest sa sice nieje jednoduche ale az take zlozite to tiez nieje a zobrat sa aby bolo menej papierovania mi pride chore. ja zit na SK tak sa urcite nezenim.
Mne sa to vobec nepaci.Teba vzrusuje predstava ze sa chlap o vas bude vediet postarat a on ze ma mladu zubrienku ktora vzdy urobi ako chce on lebo bude zavisla na jeho peniazoch.Nerob to.Neskor ti povie ze chce druhe a zo skoly nebude viac nič.On rozmýšľa sebecky lebo doteraz si on uzil ako chcel a ty ?
ahoj mama ti radi dobre. Robit si skolu popri dietati je uplne ine ako ked si ju robi slobodna bezdetna baba. A tie co hovoria ako sa to da maju bud opatrovatelky alebo to hovoria aby nahnevali druhe zeny aby sa citili neschopne. A s pracou ma pravdu tiez . Urcite by si si mala odpracovat aspon spominane dva roky nasetrit si peniaze lebo mat dieta bez uspor bez toho aby si predtym pracovala a spoliehat sa len na vsetko co ma frajer je blbe. Ja by som to nedokazala.
Urcite si dokonci skolu a skus pracu. Tazko sa popri staroatiam a dietom zase k niecomu vratis. Ale nechapem, co maju vsetci so svadbou. Keby ju nechce alebo sa zalubi do inej, svadba ho pri nej neudrzi. Samozrejme ani naopak.
nieje to blbost. Prvorada by mala byt svadba. Jednak aby slecna vedela ze to s nou mysli vazne a druha vec my sme mali prvu dceru este ked sme neboli zobrati a tych papierovaciek ohladom otcovstva bolo neurekom takze svadba je uplne prva vec co by som riesila.
napisem len to, co vacsina predomnou, len aby si mala viac ludi rovnakeho nazoru.... v ziadnom pripade neodchadzaj zo skoly, potom sa zamestnaj aspon na 2 roky a potom dieta....
Ja mam 58 rikov a čakam prve dieťa. Už som ani nedufala. Avšak zrejme porod neprežijem a tak si počitam dni, tyždne :(
Daenerys24 ono vyzit sa da aj bez materskej ale imho je to blbost si ju nechat ujst len kvoli dvom rokom ... o preruseni studia by som ani neuvazoval to je najvecsia blbost aku mozes urobit. Inak tie reci ze najprv sa vydaj atd su podla mna blbost. Este osm nepocul o Tom ze chlap by ostal pri zene len preto ze su zobrati a vyzivovaciu povinnost ma tak ci tak..
kazdopacne mat dokoncene vzdelanie je absolutny zaklad a vobec niesi tka stara aby si rok dva este nepostudovala...
angel demon ti dobre radi naprv svadbu ked uz! a urcite by si si mala odpracovat aspon 2 roky nech mas narok aj na matersku... decko nech ma ten co je schopny sa postarat aj sam o seba.. nie ze chlap sa o vsetko sam postara... lebo nieco sa stane a skoncis s holym zadkom sama s deckom...nejedna tak skoncila... nesnivaj ale rozmyslaj... a mas fakt cas inak... po dietati sa ti komplet cely zivot zmeni