Ahojte,
v prvom rade by som chcela,aby prispievali do fóra svojimi komentármi iba osoby, ktoré s tými majú skúsenosti svoje vlastné. A prosím iba o seri.odpovede.
Ako sa také niečo dá zvládať? Prosím ako to zvládate vy a Váš partner? Psychicky sme z toho už preč. Navštevujem aj psychológa, ale nepomáha mi.Žiadny výsledok.
Opakovane trpím už 5 rokov na zápaly v spodnej oblasti, mechúra, moč.ciest, každý mesiac(každé dva mesiace) už toľké roky, pochodila som všetky vyšetrenia, pobrala spústu liekov, ATb, dokonca som sa dala aj na tradičnú medicínu,nič, výsledok žiadny. Ja som sa s tým ako tak naučila žiť,ale sme s partnerom veľmi obmedzovaní sexom. Ja nemôžem sexovať, keď to mám a trvá to aj 2 týždne,najmä,Keď je zima vonku, tak pol roka som úplne odpálená,čo sa premieta aj v našej spálni.Keď som chela partnerovi vyhovieť aj napriek zápalom, tak som si viac ešte poškodila a mala som príšerné bolesti počas styku. Vtedy sa nesmie sexovať. Partner je už zúfalý, je mladý,príťažlivý muž,ja tiež, a tvrdí,že to už nemôže vydržať. Obávam sa,že si nájde náhradu. Sme spolu už veľmi dlho,ale nedá sa to už vydržať, sme si istí,že chceme spojiť svoje životy v podobe manželstva,ale toto nás od seba odtrháva. Nečudujem sa mu,že je zo mňa zúfalý,ja som zo seba tiež.Náš sex nestojí za nič, a nikdy ani nestál,lebo od začiatku už ako sme sa dali dokopy,som to mávala, naozaj môžeme iba v lete sexovať,aj to opatrne,aby mi nepoblížil,a vôbec si to nevychutnávame, stále musíme s asprchovať,ja stále jem brusnice, pijem čaje hneď po sexe, máme z toho veľké psychické problémy.Nuž milujeme sa,ale tým pádom to vôbec neklape. Análny sex partner nechce skúšať,hnusí sa mu to. Tak fičíme iba na orále,alebo vzájomnej masturbácii,ale tak sa nedá fungovať. Keď máte s milujúcim partnerom sex iba raz za tri mesiace, na mladých ľudí v 30-ke je to naozaj veľmi zlé,až katastrofálne.
Prosím poradte,ako sa s tým vyrovnať-a ako žiť.Ako toto riešiť. lekári nado mnou iba krútia hlavou, že to snád ani nie je možné. DOpovať sa stále ATB nemienim,a nemôžem, mám z toho imunitu v háji.
Vďaka za každé cenné rady !