chron.zápal moč.ciest a sexuálny život,problém

Príspevok v téme: chron.zápal moč.ciest a sexuálny život,problém
navzdytvojalaska

Ahojte,
v prvom rade by som chcela,aby prispievali do fóra svojimi komentármi iba osoby, ktoré s tými majú skúsenosti svoje vlastné. A prosím iba o seri.odpovede.

Ako sa také niečo dá zvládať? Prosím ako to zvládate vy a Váš partner? Psychicky sme z toho už preč. Navštevujem aj psychológa, ale nepomáha mi.Žiadny výsledok.
Opakovane trpím už 5 rokov na zápaly v spodnej oblasti, mechúra, moč.ciest, každý mesiac(každé dva mesiace) už toľké roky, pochodila som všetky vyšetrenia, pobrala spústu liekov, ATb, dokonca som sa dala aj na tradičnú medicínu,nič, výsledok žiadny. Ja som sa s tým ako tak naučila žiť,ale sme s partnerom veľmi obmedzovaní sexom. Ja nemôžem sexovať, keď to mám a trvá to aj 2 týždne,najmä,Keď je zima vonku, tak pol roka som úplne odpálená,čo sa premieta aj v našej spálni.Keď som chela partnerovi vyhovieť aj napriek zápalom, tak som si viac ešte poškodila a mala som príšerné bolesti počas styku. Vtedy sa nesmie sexovať. Partner je už zúfalý, je mladý,príťažlivý muž,ja tiež, a tvrdí,že to už nemôže vydržať. Obávam sa,že si nájde náhradu. Sme spolu už veľmi dlho,ale nedá sa to už vydržať, sme si istí,že chceme spojiť svoje životy v podobe manželstva,ale toto nás od seba odtrháva. Nečudujem sa mu,že je zo mňa zúfalý,ja som zo seba tiež.Náš sex nestojí za nič, a nikdy ani nestál,lebo od začiatku už ako sme sa dali dokopy,som to mávala, naozaj môžeme iba v lete sexovať,aj to opatrne,aby mi nepoblížil,a vôbec si to nevychutnávame, stále musíme s asprchovať,ja stále jem brusnice, pijem čaje hneď po sexe, máme z toho veľké psychické problémy.Nuž milujeme sa,ale tým pádom to vôbec neklape. Análny sex partner nechce skúšať,hnusí sa mu to. Tak fičíme iba na orále,alebo vzájomnej masturbácii,ale tak sa nedá fungovať. Keď máte s milujúcim partnerom sex iba raz za tri mesiace, na mladých ľudí v 30-ke je to naozaj veľmi zlé,až katastrofálne.
Prosím poradte,ako sa s tým vyrovnať-a ako žiť.Ako toto riešiť. lekári nado mnou iba krútia hlavou, že to snád ani nie je možné. DOpovať sa stále ATB nemienim,a nemôžem, mám z toho imunitu v háji.

Vďaka za každé cenné rady !

mmoonna

No ja som sa tiež bála, že mi urobí zle, ako ostatné prípravky, čo som užívala. Ale nemala som čo stratiť, lebo som už z toho bola riadne na nervy. No a mne sa uľavilo už po prvom použití. Gyn. mi povedal, že ho môžem užívať, ako dlho chcem. Zo začiatku som si ho dávala pravidelne, neskôr, len keď sa mi zdalo, že to tam dole nie je o.k.. Teraz som si ho naposledy dala hádam pred rokom. Nehovorím, že je to úplne o.k., ale oproti tomu ako to bolo, je to lepšie o 99%. A momentálne som tehotná :))). A to som sa bála kvôli tým problémom otehotnieť. Keď som si predstavila, čo by bolo, keby som každý mesiac v tehu musela užívať ATB .....

navzdytvojalaska

globus moja láska ma istotne nepodvádza,a to by som asi mala neinakšie problémy ,kebyže mám pohl.chorobu, okrem toho na viaceré z nich ma už testovali. A internet nie je lekár,podotýkam. A môj partner nekláti iné.Som s ním stále, na to by čas nemal

moona aha,čiže je problém ho zohnať. Ja sa len toho bojím,akože myslím, že je to fajn vynález aj všetko,len sa bojím či to neni moc chémia, že už si to tam doe úplne podrbem koľko si msiacov od jeho užívania ?a neurobil ti nič zlé?

mmoonna

O tom spreji mi povedal môj gyn., ale nie je na predpis, tak si ho musíš kúpiť sama. Cenu si už nepamätám. Ja som z tých zápalov už mala podráždený celý spodok a ten mi to tak upokojil. Bolel ma mechúr, pošva ma pálila, atď. Nemajú ho v každej lekárni, mne ho vždy v jednej lekárni objednávali.

globussss

Staci vediet citat - moja prva veta.
Staci si vyhladat svoje priznaky.
Staci si dat urobit testy u lekara.
No a hlavne staci prestat byt tak naivna.

navzdytvojalaska

a na to si ako prišiel,že mám pohl.chorobu si lekár snáď ?ušlo mi niečo ?
lebo taketo seriozne a vazne tvrdenie, resp. obvinenie môjho životného partnera je príliš..podľa mňa.

a ten sprej ti dal gynekolog, alebo si sa o ňom ako dozvedela ?a na čo to konktétne je ?

smradoch napisem ti tam

globussss

Mas pohlavnu chorobu podla tvojich priznakov, ani by som sa nedivil, ked mu ty nemozes dat, klati ine. Chod si dat spravit testy.
Inak mas zdravotne problemy a riesis len ako uspokojit svojho chlapa. Ries si svoje problemy a nie jeho.

mmoonna

Ja som tie vyskúšala všeličo, gynekológ mi dával aj napr. všelijaké vaginálne krémy, čo mi mali pomôcť, ale mne skôr uškodili. Po nich ma pošva ešte viac pálila a bolela. Ale tento sprej mi naozaj pomohol a veľmi mi to tam ukľudnil. ten sprej má takú násadku, pomocou ktorej si to tam strekneš. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a tá má ukľudňujúce a regeneračné účinky. ne to naozaj veľmi pomohlo, pretože aj keď som práve nemala zápal, tak som mala bolesti.

smradoch

Ahoj, jasne, ale nesmej sa :D hovadomodre@gmail.com a pride ti mail od "mariana kovaca" :D. (kedysi som si ho vytvorila kvoli nejakej debiline). Tak kldune napis.

navzdytvojalaska

moona sprej si tam mam striekat ? a to ako sa tam dá nastriekat ?nerada by som tam nejaku chemiu davala/striekala, uz som si dost poskodila inymi liekmi, a ATB a vyplychmi, podla mna mi viac poskodili a narusili prirodzenu floru,ako cokolvek ine na svete.lubrikanty pouzivat nemozeme, som na ne alergicka, jedine kokosovy olej,ale ani ten mi uz nepomaha. Mne uz nic nezabera.

este mi napadla jedna otazka na vas zeny, ze -ako odlisujete u seba mykozovy zapal, (mykozy mavam tiez a mavaju rovnake proebeh a problémy ako urologicke tazkosti) ako odlisujte, ci sa jedna o mykozu,ci o mechur ?lebo rovnake veci sa mne osobne deju,preto uz ani neviem,co to mam teda vlastne- strasne palenie, rezanie pri curani, po nom, horucost, pichanie v podbrusku, bolest krizov, to vsetko mam aj pri tom,aj pri tom.

Premyslam, o samovrazde

mmoonna

Ahoj, ja som mávala zápal mechúra asi každý mesiac. Aj pošva ma už z toho bolela, mala som ju celú podráždenú. Mne pomohol vaginálny sprej DebriCasan DesHyalPlus. Neskutočne sa mi to upokojilo. Tiež sme začali používať pri sexe lubrigačný gél, ten mi tiež pomáha.