Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chron.zápal moč.ciest a sexuálny život,problém

Príspevok v téme: chron.zápal moč.ciest a sexuálny život,problém
navzdytvojalaska

Ahojte,
v prvom rade by som chcela,aby prispievali do fóra svojimi komentármi iba osoby, ktoré s tými majú skúsenosti svoje vlastné. A prosím iba o seri.odpovede.

Ako sa také niečo dá zvládať? Prosím ako to zvládate vy a Váš partner? Psychicky sme z toho už preč. Navštevujem aj psychológa, ale nepomáha mi.Žiadny výsledok.
Opakovane trpím už 5 rokov na zápaly v spodnej oblasti, mechúra, moč.ciest, každý mesiac(každé dva mesiace) už toľké roky, pochodila som všetky vyšetrenia, pobrala spústu liekov, ATb, dokonca som sa dala aj na tradičnú medicínu,nič, výsledok žiadny. Ja som sa s tým ako tak naučila žiť,ale sme s partnerom veľmi obmedzovaní sexom. Ja nemôžem sexovať, keď to mám a trvá to aj 2 týždne,najmä,Keď je zima vonku, tak pol roka som úplne odpálená,čo sa premieta aj v našej spálni.Keď som chela partnerovi vyhovieť aj napriek zápalom, tak som si viac ešte poškodila a mala som príšerné bolesti počas styku. Vtedy sa nesmie sexovať. Partner je už zúfalý, je mladý,príťažlivý muž,ja tiež, a tvrdí,že to už nemôže vydržať. Obávam sa,že si nájde náhradu. Sme spolu už veľmi dlho,ale nedá sa to už vydržať, sme si istí,že chceme spojiť svoje životy v podobe manželstva,ale toto nás od seba odtrháva. Nečudujem sa mu,že je zo mňa zúfalý,ja som zo seba tiež.Náš sex nestojí za nič, a nikdy ani nestál,lebo od začiatku už ako sme sa dali dokopy,som to mávala, naozaj môžeme iba v lete sexovať,aj to opatrne,aby mi nepoblížil,a vôbec si to nevychutnávame, stále musíme s asprchovať,ja stále jem brusnice, pijem čaje hneď po sexe, máme z toho veľké psychické problémy.Nuž milujeme sa,ale tým pádom to vôbec neklape. Análny sex partner nechce skúšať,hnusí sa mu to. Tak fičíme iba na orále,alebo vzájomnej masturbácii,ale tak sa nedá fungovať. Keď máte s milujúcim partnerom sex iba raz za tri mesiace, na mladých ľudí v 30-ke je to naozaj veľmi zlé,až katastrofálne.
Prosím poradte,ako sa s tým vyrovnať-a ako žiť.Ako toto riešiť. lekári nado mnou iba krútia hlavou, že to snád ani nie je možné. DOpovať sa stále ATB nemienim,a nemôžem, mám z toho imunitu v háji.

Vďaka za každé cenné rady !

navzdytvojalaska

globus ak ta bavi niekomu nadavat a ak sa tak ventiluješ,prosim:) mne to neublizuje,a ani ma to vobec netrapi,co pises,je to tvoja vec, ale nevies o tom nic,absolutne,podla toho,ako pises,si teda muž,a ti nevedia,aké maju problémy zeny, neviete o tom zdaleka nič, ja nemam potrebu ťa urážať,a pre tvoju info,bola som testovana aj na nejaké pohlavne choroby, hoc sme s partner nemali iných sex. partnerov nikdy vž ivote,aj jemu vysli testy negatívne aj mne. Pohlavná choroba to nemá byť z coho :)lebo ta sa chytí jedine zo sexu s inou osobou mimo páru.To snád je kazdemu jasne a aj tebe a aj lekárovi googlovi :) A nie je to to, musím hladat v iných ovodách
a nemozem skusat vsetko,co mi tu radia,lebo nemam dostatok fin. prostriedkov uz na to,pre lebo moje liecenia su vzdy nakladne ale tak ci onak ešte nieco vyskusam, nežerem pre tvoju info-ale jem,som človek, nie zviera.Ale to len svedčí o tvojom velmi vysokom IQ :)alebo mi napadlo, ze ty trpis nejakou tazkou pohlavnou chorobou,preto mi chces poradiť ?
a to,co mi tuzeny radia,som vacsinu už dávno vyskusala, a co nie,to vyskusam
pekný den

moona dobre vyskusam, viem si predstaviť,a inak,prepáč,ak som to prehliadla,ale co konkretne tebe bolo?nejaku diagnozu,aku si mala ?

mmoonna

Určite nerobím reklamu žiadnemu produktu. Len ti píšem moje skúsenosti, čo mne pomohlo. Netvrdím, že to pomôže aj tebe. Písali ti tu viacerí svoje skúsenosti s rôznymi produktami, pridala som aj ja svoju skúsenosť. Ja som s tým mala veľké problémy, behala som v jednom kuse po lekároch, aj som kvôli tomu prišla o prácu. Keď je človek zúfalý, vyskúša asi všetko. Kto nezažil to hrozné neustále pálenie a bolesti, nemôže ťa pochopiť. Keďže ja som to zažila, tak mi je ťa úprimne ľúto a preto som napísala, čo mne pomohlo. Držím prsty, aby niečo pomohlo aj tebe. Daj vedieť, ako sa máš.

globussss

Ty si riadna tupana teda. Priznaky, ktore mas su priznakmi niektorych pohlavnych chorob. Pchas do seba neviem co, ale zbytocne, lebo liecis nieco, co nemas. Uz by si to mala davno vyliecene. Brusnice zeries zbytocne, nemaju ziadny vplyv, to ti povie hocijaky lekar. Paralenom si odpalis pecen a to urcite nie je z googlu.
Cela si cudna, len sa tu lutujes a vypisujes o svojom chlapovi, co nikoho nezaujima a ked ti tu ludia nieco poradia, tak na to napises, ze ti nic nepomoze a vsetko si vyskusala. Lutovat sa chod inde. Jasne, ze ta podvadza a aj opusti, chlap si potrebuje riadne vrznut, rukou sa vie urobit aj sam.

navzdytvojalaska

moona dobre, skusim ten sprej zazracny..a ted aiba ten sprej? ved ja uz nemam,čo stratiť...
dufam len,ze enrobis teda reklamu nejakemu produktu:/lebo ja som uz naozaj zufala a bez penazi.

Magdalienka dakujem za tvoj nazoraj akupunkturista mi povedal,ze ci to nesuvisi so psychickymi problémami ,so vztahmi, hnevom,strachom,uzkostou, ze zvykne mechur aoblicky bolet z toho,tak som si tak uvedomila,ze aj ja ked sa vytočím,tak ma to reže a páli v obličkách, citim tupu bolest, a postupuje to do mechura, a potom pali a reze,(ale to len niekedy,ked sa vytočím na hocico,ked s aphádam s niekym ),ale inak nie..inokedy to prídepo sexe,alebo z chladu.ako kedy.

navzdytvojalaska

tak chlap,ako každý iný chlap.logicky. Chýba mu sex, mňa mu už ani tak nie je ľúto,resp. nevie to dať najavo, prípadne kedže v živote to nemal,si myslí,že ja zveličujem svoje problémy,pričom to neni pravda. Cítim,že je z toho nervozny.
Mám pocit,akoby mi ani neveril,že mi je tak veľmi zle, :(čo je katastrofický scenár
Rowatinex -ale TABLETKY jem, také male zlte, napríklad aj teraz, nemozem jest každý mesiac ATB,aj tak mi vlastne nepomáhaju,ale teraz ma reze v podbrusku velmi, neviem z coho,asi sa pridruzil aj nejaky gyn. zápal.:(takže som veľmi smutná z toho.
Dávam si momentálne aj rowatinex tabletky,aj brusnice, aj čaje pijem protizápalove, paralen,viac pre seba už nemožem urobiť,..Nechcem zas chodiť po lekároch.Aj tak by mi dal iba ATB.

to sú tu niektorí ludia výborní odborníci, typu googel a podobne,ale mne to nevadí,vsak som čakala,aj negatívne rekaice,že ma podvádza a podobne. Ja už trošku panikárim aj tiež v tomto,ked vidím,aký je partner zo mna a z toho celého zufaly.

agatakopecna

Ako inak, chlap je sprostý tak, ako ďaleko dovidí. Ty máš zdravotné problémy, bolesti a ON sa hrá na zúfalého ?!!! V prvom rade hľaď na svoje zdravie, svoje potreby a sústreď sa na liečbu. Ak si ten nadržaný blbec bude sťažovať, v momente ho vyhoď !!!

magdalienka

Ahoj. verím, že ste už obaja z toho unavení.

Ale skús sa tak zamyslieť, či si si nevšimla nejakú spojitosť s udalosťami, situáciami, zážitkami... kedy sa ti to zhoršilo.

Ako sa vraví, veľa robí psychika. Ja napr. aj na sebe vidím, že keď som nejak vnútorne nervózna, hneď mi chytí ladviny a častejšie ma ťahá na WC. Zápaly vraj znamenajú vnútorné konflikty- keď človek jedno robí, ale vnútorne to cíti úplne inak.

A močový mechúr a problémy s ním sa viažu k medziľudským vzťahom (vo vzťahu naozaj všetko ok?) Je fajn aj toto brať do úvahy.

"Zánět močových cest je velmi běžné onemocnění u žen a dětí, méně pak u mužů. Infekce všeobecně může být brána jako zhmotnělý konflikt. Problémy s močovým ústrojím vychází většinou z problémů ve vztazích – nejčastěji partnerských. Ať už se často hádáme a nebo naopak zadržujeme něco, co bychom chtěli říct. Nebo máme téma, o kterém se s partnerem neumíme bavit. Ženy, jakožto více „zatížené“ emočním pohledem, řeší takovéto situace mnohem déle. Řešíme si je v sobě. Přemýšlíme nad nimi nejen vědomě, ale zůstávají s námi dlouho i podvědomě. Jsou to věci, kdy jsme, jak se říká příhodně anglicky „pissed off“.
www.cloud9institute.cz

smradoch

Globusss, stačí vedieť čítať a človek hneď vidí, že si blb. Diplom máš z googlu?
Ach ľudia.

Navzdytvojalaska, odpísala som Ti na mail.

sikulka1

ahoj verim ze si uz skusala vsetko mozne... ja som mavala casto zapaly asi pocas troch styroch rokov. pomohli mi kvapky z lekarne Rovatinex, nechcem robit reklamu ale mne to skutocne pomohlo a vdaka tomu mam zapaly minimalne, raz dvakrat v roku, a to si hned nasadim tie kvapky a za par dni je to ok. Kazdemu pomaha nieco ine no mne pomohlo toto a tie kvapky povazujem za maly zazrak, poradila mi ich lekarnicka. Inac tie brusnice, vraj to nieje az take ucinne ako sa casto prezentovalo.. Prajem ti aby si sa skoro z toho dostala