Mám otázku, mám dve nevesty. Už dlhšiu dobu mi vŕta v hlave či jedna z nich nieje anorektička. Nechcem sa pýtať syna pretože na moje otázky reaguje niekedy dosť podráždene a keď sa spýtam takúto tak neviem čo by povedal.
Obe nevesty sú štíhlej postavy. Jedna má jedno dieťa a druhá ešte nemá žiadne. Tá druhá má trápi že neje. Ona aj je ale strašne málo. Je taká vychudnútá na to aká je vysoká, strašne malú riťku má, chudučké nožky, útly driek. No proste má výšku cca 175 cm a je samá kosť. Prvá nevesta je menšia, štíhla ale normálne štíhla.
Keď prídu k nám na návštevu tak tá prvá je s chuťou, skoro všetko čo jej ponúknem spapá, či sladké, či slané, kyslé nemá problém, no chutí jej nebudem klamať a ja mám radosť že jej chutí z mojej kuchyne :) Rada varím aj pečiem. Ona si dá chlebíčky, polievku, druhé jedlo aj koláč, bábovku či tortu. Hocičo čo jej ponúknem spapá. Je taký jedák :) Ale ja som rada že jej chutí.
No tá druhá má trápi, nechce nič čo máme na stole. Myslela som že má pochybnosti o hygiene či ju dodržiavam ako varím viete niektorí sú nato citlivý ale videla ma ako varím že dodržiavam hygienu rúk, príborov, táciek, mám čisto na drese takže pochybnosti by mala stratiť. Ale ona nechce nič. Len čaj alebo vodu. Keď si zobne tak zopár keksíkov alebo sušienok, jednu buchtu či jeden koláč. Pýtala som sa jej či je vegetarianka alebo vegánka či niečo podobné. Tak nie, nieje. Vyhovára sa že jedla doma. Ale stále sa naje doma keď idú k nám na návštevu? Ani zdrav. problémy nemá s trávením ani dietu nemusí držať sme sa so synom rozprávali o tom. Syn že nechaj ju, nechce tak nechce. Lenže mne to príde trápne že ostatní jedia a ona len sedí a občas zobne a sedí. Už rozmýšľam že má anorexiu alebo bulímiu. Nieje predsa možné aby jej stačil jeden keks či jedna buchta na obed. A je hlúpe sa doma najesť keď idem niekam na navštevu kde sa jesť bude. A ona neje ani keď máme nejaké posedenie rodinné, viete svadbu, narodeniny, krstiny atď.
Čo si o tom myslíte? Nechať to tak neriešiť? Ale sa bojím či nebude mať zdrav. problémy keď neje.
Je či nieje?
..ked je podozrenie treba to riesit
Ovecka, no, tak sme sa nechali uniest nasou predstavivostou, a co? :)
ee akurat nechapem preco niekto niekoho odsudzuje za o co si nagebri na ksicht a zosmiesnuje ho.... ako keby tym niekomu ublizoval
Ovecka ze tebe sa take pacia :)
Patrisius br a coldrex.. nechapem preco sa tu navazate do fiktivneho cloveka? ze by zavist?
Patrisius a br :)
hej a este aj s napichanou papulou od botoxu :D
Patrisius a este s tenkou vytetovanou ciarkou miesto obocia
Presne v prvom rade si dávaj pozor na tvoje zdravie a nerob si zbytočne stresy
Vy ste taka ta dobra, zicliva, echtovna mamina. Az mi zabehli slinky, ked som cital :)
Nemali by ste sa trapit. Toto uz nechajte na syna. Vyjadrite mu svoje obavy, ale len raz. A potom nevestu nechajte s usmevom chrumkat keksik. Ponuknite a uz nekomentujte. Uzivajte si dochodok a odpocinok.
Su veci, ktore sa vyriesia aj bez vasho zasahovania. Prave vase zasahovanie ich moze skomplikovat.
/necital som cely obsah temy/.
tak tie solárkové kvázi krásky vždy budú vyzerať staro je to tým že ich pleť je už vysušená z toho solárovania. Ak sú chudé dvojnásobne im to ku kráse nepridá. Výsledok je vzhľad starej ženy. Myslia si že sú bohvieaké krásavice ale opak je pravdou.
a najhoršie čo môže byť je žena odfarbená na blond a hnedá pleť od solárka. Potom tieto ženské majú vzhľad odfarbenej cigánky na blond :-D