Mám otázku, mám dve nevesty. Už dlhšiu dobu mi vŕta v hlave či jedna z nich nieje anorektička. Nechcem sa pýtať syna pretože na moje otázky reaguje niekedy dosť podráždene a keď sa spýtam takúto tak neviem čo by povedal.
Obe nevesty sú štíhlej postavy. Jedna má jedno dieťa a druhá ešte nemá žiadne. Tá druhá má trápi že neje. Ona aj je ale strašne málo. Je taká vychudnútá na to aká je vysoká, strašne malú riťku má, chudučké nožky, útly driek. No proste má výšku cca 175 cm a je samá kosť. Prvá nevesta je menšia, štíhla ale normálne štíhla.
Keď prídu k nám na návštevu tak tá prvá je s chuťou, skoro všetko čo jej ponúknem spapá, či sladké, či slané, kyslé nemá problém, no chutí jej nebudem klamať a ja mám radosť že jej chutí z mojej kuchyne :) Rada varím aj pečiem. Ona si dá chlebíčky, polievku, druhé jedlo aj koláč, bábovku či tortu. Hocičo čo jej ponúknem spapá. Je taký jedák :) Ale ja som rada že jej chutí.
No tá druhá má trápi, nechce nič čo máme na stole. Myslela som že má pochybnosti o hygiene či ju dodržiavam ako varím viete niektorí sú nato citlivý ale videla ma ako varím že dodržiavam hygienu rúk, príborov, táciek, mám čisto na drese takže pochybnosti by mala stratiť. Ale ona nechce nič. Len čaj alebo vodu. Keď si zobne tak zopár keksíkov alebo sušienok, jednu buchtu či jeden koláč. Pýtala som sa jej či je vegetarianka alebo vegánka či niečo podobné. Tak nie, nieje. Vyhovára sa že jedla doma. Ale stále sa naje doma keď idú k nám na návštevu? Ani zdrav. problémy nemá s trávením ani dietu nemusí držať sme sa so synom rozprávali o tom. Syn že nechaj ju, nechce tak nechce. Lenže mne to príde trápne že ostatní jedia a ona len sedí a občas zobne a sedí. Už rozmýšľam že má anorexiu alebo bulímiu. Nieje predsa možné aby jej stačil jeden keks či jedna buchta na obed. A je hlúpe sa doma najesť keď idem niekam na navštevu kde sa jesť bude. A ona neje ani keď máme nejaké posedenie rodinné, viete svadbu, narodeniny, krstiny atď.
Čo si o tom myslíte? Nechať to tak neriešiť? Ale sa bojím či nebude mať zdrav. problémy keď neje.
Je či nieje?
Ovecka. Ak by slo o daku svokru furiu, tak ta by si nasla dovod nadavat aj na druhu nevestu. Ved aj ta ma za muza jedneho jej syna. Keby chcela a bola by taka, tak uz by si nieco nasla (aj keby nic nebolo), aj na tuto nevestu predsa. A ked clovek citi "nenavist", vtedy ociernuje a nadava komplexne. Hlava-nehlava. Cize by na nevestu nadavala spinila ju vseobecne (vzhlad vyzor vzdelanie, jej biolog.rodinu, aka je gazdina nevesta, ze este nemaju dieta ai). Ale ona riesi iba tuto 1stranku. Ze neje, je vychudnuta. Ze ma o nu klasicky iba strach obavy. Znepokojenie
A podrazdene reakcie jej syna?? Mna ako prve napadlo, ze tam u nich 2 ako manzelov nieco nehra nefunguje. Co ak aj oni dvaja za zavretymi dverami domova sa o tomto istom spolu hadaju a maju nezhody konflikty?? A ked este mama zacne na tuto temu tak akoby olej do ohna iba vlievala. Ale to je len moj nazor. Moze ist o XY roznych pricin
Kycera, dakujem. Mas pravdu
len aby ste neboli prekvapena, ked nakoniec zistite, za vasa durha nevesta, ktoru tak kvropotne ospevujete, ze vsetko zje co jej date, nebola bulimicka... tu poje vsetko, velky jedak a vzapeti to vygrca na wcku
Adr1a,
k Tvojim komentom už niet čo dodať. Tí, čo majú už niečo odžité, tí ROZMÝŠĽAJÚ a konajú inak ako niektorí horkokrvní mladí! Tým na blízkych a ľuďoch záleží. Tí vedia, aké dôležité pre život sú vzťahy.
a_dr1a jej syn nebude nervny ked sa stara len tak so srandy ... navyse zu len to porovnavanie s tou druhom poukazuje na to ze ta je ok ale tato nie... podla mna typicka svokra
Pri niektorych nazoroch clovek neraz az zasne) Kazdy tu vidi iba boj medzi svokrou a nevestou. Ze sa svokra stara do coho ju nic nie je. Nik uz nevidi, ze jej mozno na neveste iba ludsky zalezi-ci kvoli synovi. Na jej zdravi zivote ai.
Ide inak o haklivu temu a situaciu. Lebo na nu sa AJ umiera....zalezi o aky stav stadium ai ide, nemusi ist zrovna o anorexiu ale aj o ine. Moze aj nemusi
Ked niekto umrie tak je hned plna rit mudrlantov na nete, FB ai forach ako aj tu su, ktori najskor zdielali nazor NESTARAJ SA do nej, NERIES JU a po smrti ai zrazu vypisuju opak - KDE BOLA RODINA, CO JU NEVIDELI, NEVSIMLI SI NIC?? ai kktiny na adresu rodiny ai.
Moja kamoska inak sikovna pravnicka kvoli trulovi co ju opustil vtedy ako 28rocnu pre inu, prepadla anorexii, opakovane skoncila az v pezinku na psychosomatickom, kde ju vzdy previezli z nemocnice, kde jej ledva zachranili opakovane zivot. Vyhladnuta slaba ako z koncentraku. A to 33r zena. Znicila si uplne zdravie, nikdy nebude mat uz deti ai.
Takze tazko je niekedy, ci sa starat alebo nestarat sa. Po vojne je kazdy general
Vážená pani nechcem vás uraziť ale to už naozaj nemáte iné starosti?Niektoré ženy nepotrebujù vela jesť .Navyše naozaj môže mat nejaké stravovacie návyky ktoré by ste pravdepodobne nepochopila .Ak by ste nàhodou aj naozaj odhalila nejakù jej neresť nedajbože chorobu budete v ich očiach aj tak ta zlá ktorá sa stará......Lebo veľmi starostlivá sa časom do všetkého montuje.Ja som pravdepodobne niekde uprostred vekovo medzi vašou nevestou a vami tak viem pochopiť aj vás že to myslìte dobre ale vas syn trávy viac casu z partnerkou tak asi vie.Aha vás nechce odbyť lebo by bol podpapučou a tak radšej je neutrálny.A povie napol huby nechaj mami.Mna ked niekto dva krát ponukne a náhodou nechcem poviem že este raz ma ponùknete odchádzam.
Ovečka,
mnohí ľudia sa podobajú počítačom. Nikdy sa nemýlia, sú len zle naprogramovaní.
Nič si z toho nerob, v Tvojom prípade sa môže jednať aj o omyl prírody.
PF 2017!
audreyu nehadaj sa s kycerou ocividne niesi na jej mentalnej urovni...
.... ak si s nou chces pekne pokecat.tak si najprv tresni kladivom po hlave a mozno sa na jej uroven dostanes.
absolut taky typicky dochodca ma vecsinou dost casu...
taketo vnucovanie sa neveste alebo hocikomu je pre mna uplne nepredstavitelne. svoj drahocenny cas nebudem marnit pozeranim niecoho, co bavi niekoho ineho a pod. A do kina pojdem radsej sama. :D