Ahojte mam trocha dilemu kamaratka sa mi za 2 tyzdne vydava a neviem co jej mam kupit jako svadobny dar vravela ze lepsie nieco prakticke ale ja nemam skusenosti s takymi vecami Je to moja 1 svadba vlastne 2 ale prvu si uz ani nepamatam ;o) poradte prosim nieco Je mlada a zariaduju si Dakujeeem
Svadobny dar
Keď daruješ peniaza, tak sa rýchlo rozkotúľajú, ale ak daruješ napr. niečo praktické, zostane im to a budú mať spomienku. Ja som napr. za pekné príbory, kvalitné nože, hrnce, obliečky možno tiež potešia. Všetko z toho využijú.
Súhlasím, kvalitná sada nožov je super darček.
My s manželom sme dostali rámik s fotkou ,ktorý sa vždy rozsvieti na vyročie s počtom dni ako dlho sme už spolu. Ja som z neho strašne rada lebo to fakt nieco originalne. :) Našla som že sa predáva na stránke www.daysinlove.sk
S nozmi z profikuchar.sk mám tiež super skúsenosť. Iné už ani nechcem.
Nože z profikuchar.sk sú výborný nápad. Tiež sme ich darovali a mali veľký úspech.
Ak chce niečo praktické, tak super nože majú na www.profikuchar.sk, sú krásne a zároveň kvalitné. Navyše veľmi dlho ich netreba brúsiť.
Skús darovať niečo kvalitné do domácnosti, to hlavne časom každá novomanželka ocení.
Aj ja som praktický človek, takže určite niečo do domácnosti, tým sa nič nepokazí.
Tiež odporúčam niečo praktické do domácnosti, napr, hrnce, príbory, kvalitné nože sú fajn. To poteší.
Ako praktický svadobný dar sú určite nože IVO SOLO, pre mladých úplne ideálne. Sú vhodné aj pre začínajúcich kuchárov a pritom veľmi kvalitné. Odkedy som si ich kúpila, iné už nechcem.