Svadobny dar

Príspevok v téme: Svadobny dar
keituskaaaa

Ahojte mam trocha dilemu kamaratka sa mi za 2 tyzdne vydava a neviem co jej mam kupit jako svadobny dar vravela ze lepsie nieco prakticke ale ja nemam skusenosti s takymi vecami Je to moja 1 svadba vlastne 2 ale prvu si uz ani nepamatam ;o) poradte prosim nieco Je mlada a zariaduju si Dakujeeem

Kika40

Keď daruješ peniaza, tak sa rýchlo rozkotúľajú, ale ak daruješ napr. niečo praktické, zostane im to a budú mať spomienku. Ja som napr. za pekné príbory, kvalitné nože, hrnce, obliečky možno tiež potešia. Všetko z toho využijú.

verca_23

My s manželom sme dostali rámik s fotkou ,ktorý sa vždy rozsvieti na vyročie s počtom dni ako dlho sme už spolu. Ja som z neho strašne rada lebo to fakt nieco originalne. :) Našla som že sa predáva na stránke www.daysinlove.sk

Margareta465

Ak chce niečo praktické, tak super nože majú na www.profikuchar.sk, sú krásne a zároveň kvalitné. Navyše veľmi dlho ich netreba brúsiť.

Pivonka37

Ako praktický svadobný dar sú určite nože IVO SOLO, pre mladých úplne ideálne. Sú vhodné aj pre začínajúcich kuchárov a pritom veľmi kvalitné. Odkedy som si ich kúpila, iné už nechcem.