Ahojte mam trocha dilemu kamaratka sa mi za 2 tyzdne vydava a neviem co jej mam kupit jako svadobny dar vravela ze lepsie nieco prakticke ale ja nemam skusenosti s takymi vecami Je to moja 1 svadba vlastne 2 ale prvu si uz ani nepamatam ;o) poradte prosim nieco Je mlada a zariaduju si Dakujeeem
Svadobny dar
No ja si myslim ze 1500 bude asi pre mna aj dost ;o) Co sa Ti brat moja? Zehlil ci zenil ;o)) xixi ;o)asi jej to vazne previazem maslou a kupim obrovsku pohladnicu ;o)
Každý podla možnosti.
3000 je podla mna optimum....
dawaju zehlickyy, supravy, nejake vazy, a videla som aj mikrovlnku, ked sa mi brat zehlil, ale. ako tu bolo spominane, najlepsie je dat peniaze... 1000, alebo 1500 podla toho, kolko by si chcela dat, ved oni budu najlepsie vediet co potrebuju, lebo naco im bude 5 zehliciek, a take.,., vies... lebo sa stava, ze aj viaceri daju nejaki ten isty dar...
nie je na tom nič divné.Trapas by bol,keby sa ti podarilo doniesť niečo,čo dá aj niekto iný.Ver tomu,že korunky v obálke(možno s mašlou) potešia viac
Myslis? A nebude to trocha divne? Ked ostatni budu mat dary a ja dam peniaze? A kolko mam dat asi tak? Ja fakt netusim ;o(
Podla mna je najlepšie dať peniaze, nech si kupia niečo sami.
Možno niekto bude namieteť, ale je to lepšie, ako keby si im niečo dala podla svojho vkusu, a o par mesiacov to vyhodia, lebo im to nesadne.