Mrtva duša v byte

Príspevok v téme: Mrtva duša v byte
Lenkkka

Dobrý deň, som zvedavá na váš názor ...Pred pol rokom mi zomrel otec s ktorým sme aj s mamkou nemali vbec dobrý vzťah a len prežíval zo dna na den tabletkami,alkoholom a cigaretami ...Často do nas vyskakoval a kričal a aj ja som mu povedala DOSŤ kruté veci na to že je to môj otec ...ale v tom psychickom stave som nevedela už ako ...
Problem je že ked zomrel tak tu ako keby v byte nechal dosť zlú energiu ...Začala som mať depresie a úzkosti ktoré pretrvavaju LEN v byte a tak isto aj moja mamka ,len moja mamka je už staršia a neskutočne zle to znaša a dnes ju to dostalo a odviezly ju na psychiatriu .... Citila neskutočný (bezdôvodný) strach zo všetkého ...a ja každý večer neskutočné zúfalstvo ,strach a úzkosť pričom nemám dôvod ...
Neviem či verím na duchov alebo niečo podobné ,no ale je to divné ....
Dokonca aj mačka z ničoho nič cca 5-6 krat začne behať po byte ...ale nie tak normálne ako keby ju niekto nahanal ma zježeny chrbát,sklopené uši ....no ako ked sa na mačku utočí ....zozačiatku som to brala len že behá a hra sa ale to som ju nevidela pred tým ..vždy som bola v inej izbe .... prosím názor

celebrita FB

Klik :) mňa varenie baví, ale si upravím recepty podľa seba. Čiže cibuľu vynechám z receptu a je to. Napríklad keď v recepte stojí, že na oleji opražime cibuľu a pridáme kúsky mäsa, tak ja rovno na rozpálený olej hodím kúsky mäsa. A žiadna cibuľa. Normálne utekám z kuchyne, keď tam niekto smaží cibuľu. Je mi z toho na vracanie, keď to cítim a to nemám zrovna najlepší čuch, ale smrad smažiacej sa cibule ma strašne odpudzuje.

Kycera

Tak všetci sme nejakí, ale všetci veriaci. : D
Jedni veríme, že je to duch, druhí veria, že to duch nie je. A sú tu aj dogmatici, logickí mysliaci a takí, kt. majú aj osobné skúsenosti.

Ja som veriaca, ale nie fanatička, s určitými životnými skúsenosťami, používajúca hlavu a urobila by som všetko preto, aby som sa toho ducha zbavila. Ak soľ, tak soľ, ak nepomôže skúšam ďalej. Hoci aj cukor!
To "posielanie duše" do svetla som odporučila aj kvôli tomu, že je to najrýchlejšie a že dotyčný duch robí šarapatu.

Ten prípad, čo som spomínala, tam omše, modlitby, ani vysvätenie bytu nepomohlo. O iných praktikách nevedela. Duch bol prítomný len pri hypersenzitívnej neveste (nerobil nič zle, len ho cítila) a bolo jedno, či spí doma, v hoteli... a vnučke (cez sny). Jej svokor zomrel na infarkt, mali medzi sebou pekný vzťah a nevedel o tom, že je mŕtvy. Až toto zabralo a už má pokoj. Dáva tam zhora na ňu pozor... : ) Asi tak!

Jahoda20

Ahoj, no ja som na podobné veci neverila, až kým som si sama neprešla niečim podobným. Tvoj otec tu nechal nedoriešené veci, preto teraz nemá pokoj. Neviem, či si veriaca alebo nie, ale najlepším riešením je sa za neho modliť a pomôcť mu nájsť pokoj a najmä odpustiť mu, lebo takto to ťaží nie len teba ale aj jeho.

Biela Kobra

K tomu skepticizmu - som skeptik, t. j. verím, ak mám dôkaz. Pokiaľ sa žiadne riešenie problému neukazuje ako logické, odporúča sa siahnuť po tom najjednoduchšom. Teda ak mám overené, že zapálenie sviečky a štipka soli v každom kúte umožní obyvateľom domu konečne pokojne spávať, beriem to ako vybavenú vec, ktorá má možno aj vedecké, hoci zatiaľ neznáme, vysvetlenie.

klik

mna tiez pritahuje vona prazenej cibulky :)
celebrita, ty zrejme nevaris, ze :)

ten duchovny prispevok, to snad plati len pre veriacich

Dick

celebrita FB, máš i smysl pro humor, já mám naopak cibuli velice rád, a ta nádherná vůně když se smaží, ale je pravda, pláču přitom.

celebrita FB

...niekoho odpudia klinčeky, niekoho svätená voda... mňa najviac odpudí, keď niekto na panvici na oleji opeká cibuľu. A to nie som duch :) Takže keď raz zomriem a budem duch a prídem vás postrašiť :)...tak aby ste vedeli, čo mi máte urobiť :) aby som zmizla :)

vestenie nie

Ako môžete radiť veci, ktoré nejdú dokopy? Buď kňaz, vysvätenie bytu, modlitby a odslúženie sv. omší, alebo to ostatné - čiže "odprevádzanie" duše, rôzne ezoterické rituály, pálenie šalvie, solenie a pod. Prvou možnosťou bojujete božími zbraňami, druhou pozývate zlého, aby vás ochránil od zlého. Hádajte, urobí to? Veď diabol je otcom lži. Nezabúdajte ezoterika, okultizmus, to všetko je územie diabla. Ak sa obraciate k diablovi o pomoc, môže sa vás navonok uľaviť, ale v skutočnosti ste v jeho sfére vplyvu, otvárate sa na jeho pôsobenie.

Nechajte si vysvätiť byť a dajte odslúžiť za otca sv. omše, aj gregoriánske. Aj keď otec zomrel, zmierenie s ním je možné skrze Boha. Bolo by dobré vyspovedať z tých tvrdých slov voči otcovi. Poproste otca o odpustenie za tie slová, ktoré ľutujete a tiež sa rozhodnite otcovi odpustiť. Modlite sa za otca (napr. korunku k božiemu milosrdenstvu), môžete robiť dobré skutky na jeho úmysel, zúčastnite sa sv. omší slúžených za neho, obetujte za neho sv. prijímanie (je to lepšie ako len dať na omše a nebyť na nich prítomný). Po vysvätení bytu nie je potrebné žiadne ďalšie "očisťovanie" bytu, takisto žiadne odprevádzanie duše, to všetko sú temné rituály, ktoré sa Bohu protivia. Zverte dušu otca Pánovi a On sa už postará. Ako už tu Peter spomínal, nemusí to byť duch otca, čo negatívne pociťujete, ale práve zlý duch, ktorého by ste si k sebe ezoterickými rituálmi ešte viac pripútali.

Po smrti človeka jeho duša ide buď do neba, očistca alebo aj do pekla. Duše v očistci môžu navštíviť príbuzných, ale len s výslovným dovolením Boha a s cieľom, aby požiadali živých o pomoc vo forme sv. omše či modlitby. Najväčšou pomocou pre nich je práve sv. omša, v ktorej sa Ježiš ako Boží Syn obetuje Bohu Otcovi za ich hriechy. Neexistuje nič, čo by malo väčšiu moc ako práve sv. omša.

klik

Dick, k tym radam, len na to treba viac informacii. Co sa tyka skol, mas skonceny gympel. Este ide aj o tvoju motivaciu, ci mas z coho zit, a mozes si dovolit mat pracu ako hobby, take obvykle nie su dobre platene. Ale z tych by si si urcite vybral aj sam. Predpoklady takto nadialku, no mozes skusit pisat pre internetove noviny, to by ti zda sa islo a asi by ta to aj bavilo. Neviem, ci to je nejako slusne platene. Alebo mozes robit nejaku manualnu pracu a vo zvysnom case to co ta bavi.

0vecka

jojo uz sa bojim... a mikulas ma tiez pride pozriet?

nechapem ako sa mohlo stat ze v 21. storoci niekto napise uplne hovadiny okolo nejakeho okultizmu a najdu sa ludia co mu davaju za pravdu...

co sa skeptikov tyka tak toto su asi tyki skeptici ako protisocialisticky bojovnici ... nepoznam ani jedneho ktory bol skeptik aj predtym a nielen takto spetne...

Najčítanejšie články