Chlapi, chceli by ste dievča ktore je velmi chudé?

Príspevok v téme: Chlapi, chceli by ste dievča ktore je velmi chudé?
Skinny

Ide o to ze ja som dost chuda (nie anorekticka). Pribrat nedokazem pravdepodobne az okolo 30tky sa to moze podarit. Jednoducho robila som pre to vsetko aj na vysetreniach ale nepribrala som ani gram. Mam 47kg 164 cm a 18 rokov. Nikdy som nikoho nemala a zaujimalo by ma ci by chalani chceli taketo dievca. Napriklad ze by sa vam pacilo jej spravanie ale čo ta vychudnuta postava? Prosim uprimne nazory.

papadam

chude zeny = najlepsie zeny. furt lepsie jak nejake pribrate. pekna utla zenska postava, to je pre mna krasne. je to iba moj nazor.

ypsilonka

ja som tiez strasne chuda a je to uz problem. malokomu sa paci ozaj stihla, slachovita postava, pomaha nosit bielu a veci co opticky pridavaju kg a vtedy je to fajn. v plavkach je to sexi ale v rifliach alebo sukni uz menej, chlapov to odpudzuje, ked trcia vsade kosti hlavne nohy a ruky. Brusko sa páči ale treba trochu zadok a trochu aspon pusapku dat inak si ta mylia s deckom. treba taku postavu vediet obliecť a je to.

chudezeny

Tazko povedat, ci sa nejakemu zapacis. Zeny sa snazia najst na muzoch vsetky nedostatky a aj najmensia drobnost im vadi a podobne to funguje casto aj naopak. Velmi malo zien ma postavu akurat-skoro ziadna, mnohe to prezenu s dietou a vyzeraju ako chodiace palice. Same su ale presvedcene , ake su krasne. Ty aspon o svojom nedostatku vies a mozes sa pokusit na sebe pracovat, aby si sa muzom pacila.

Daviiid

Samozrejme, že by som také dievča chcel. Som chudý a ako keby ma teda prirodzene chudé aj priťahovali. Chudučké ručičky aj nožičky, to je u žien vždy chutné a mne sa také páčia aj vtedy, keď im to zostane, napríklad v tridsiatke.

GinaXY

Minken23
Lenže pre štíhlu postavu treba aj niečo robiť, nie len závidieť tým štíhlym :) a pritom sa napchávať nezdravými jedlami, všakže?
Ja chodievam na celodennú turistiku do lesa, na večeru často jedávam len šaláty, kadejaké mastné a nezdravé jedlá nejem vôbec a pri výške 171cm vážim 56 kg, a to už mám čoskoro 40 rokov... Takže aj vo vyššom veku môžeš byť štíhla, keď pre to niečo urobíš.

Tutenstein_xD

V dnešnej dobe riešiť postavu je úplne zbytočné. Ľudia sú chudí, štíhli, obezní, svalnatí a človek vidí hocijaké páry na verejnosti. Ja v tom problém nevidím.