prosím vás ľudia, poradte mi, lebo žiarlim brutálne.zatiaľ som to svojmu frajerovi nepovedala,lebo neviem,či je to ok,alebo nie je to ok.a idem sa z toho zblazniť celkom.
mám frajera a on má brata, bývajú spolu v jednej izbe,(inde sa nedá, malá byt),bývajú aj s rodičmi, a teraz toho brata snúbenica často prespáva u nich v tej izbe,leb osa jej nechce ísť domov,či čo,producíruje sa pred mojím frajerom v košielke, či čo to má, ja ani neviem, v pyžamku, ako hviezda,a môj frajer je s tým ok, že ona vlastne už u nich je stále nasáčkovaná, mne sa to však nepáči! sere ma to, že ona si spí pri posteli môjho frajera, je to kočka, chudá baba, a rada sa predvádza. Pristihla som môjho frajera ako o nej hovorí s úžasom, že aká je tneká v páse,a aká je pekná,a kadečo už. Mámna to nervy,a žiarlim je jej chovanie normálne ??!!prosím vas ludia,poradte mi,lebo nechcem hned nanho za to hulákať, aby sa nenasral,a nepovadili sme sa,ale je mi z toho zle.
je chovanie mojej "švaginej" v pohode?
kafe a bola by si s tým ok,keby sa toto dialo napriklad tvojmu frajerovi? ze by tam pomaly kazdu noc prespávala jeh obrata frajerka??medzi nimi ?a producirovala sa tam v pyžame a neviem čom všetkom??akoze bolo by to ok? bola by si spokojna a mohla by si zaspat ?ona tam enchodi sporadicky,ked zmeska posledny bus,(to by som chápala)ona tam chodi naschval,asi aby ju obdivoval aj moj frajer, ze je dokonala,alebo co,(ona sa strasne rada ukazuje,aka je krasna,ako ma všetko dokonale)a kadeco, taka typicka dnesna baba,ja som uplne opacna,a mojmu frajerovi sa proste paci...a to na nom krásne vidno..!!!som zelena od ziarlivosti
mne sa to zdá normálne.
neviem1111 ako možno to vyznieva ako fraška a telenovela,ale proste toto ma teraz trápi najviac,lebo nezdá sa mi to normalne a vobec košer,že čo si ona dovoluje.a okrem toho teraz mam s farjerom krásny vztah, uplne uzasne nam to klape uz skoro dva mesiace, je pokoj medzi nami a toto ona začala robiť !! nezdá sa mi to normálne, povedz mi,prosím ťa, svoj nazor na nazor ??ci som moc staromodna ?ze to akoze teraz v dnešnej dobe tak proste, ze spi kazdy s kazdym a je to jedno?rodičom to nevadi,ani zjavne mojmu frajerovi, ze sa tam pred nim produciruje hola skoro, on ju obdivuje, a dava to jasne najavo, bojím sa, ze sa mu páči:(:(:( ona ma tak dlhe vlasy,ja nemam, mam kratke :( viem, ze frajerovi sa take typy bab lubia..ale ja nechápem,ze ci jej sa to preboha nezdá nemorálne tam len tak prepsávať medzi nimi v malej izbe..!!
no uz som sa normalne aj chvilu bala, ze sa pokracovania tejto tvojej telenovely nedockame.
vytriasa a češe si pred ním svoje dlhé po pás čierne vlasy,aké ich má ona krásne všakže ?! a mna ide z toho poraziť. pride mi to úplne nemorálne spať takto-z pohladu nej.