prosím vás ľudia, poradte mi, lebo žiarlim brutálne.zatiaľ som to svojmu frajerovi nepovedala,lebo neviem,či je to ok,alebo nie je to ok.a idem sa z toho zblazniť celkom.
mám frajera a on má brata, bývajú spolu v jednej izbe,(inde sa nedá, malá byt),bývajú aj s rodičmi, a teraz toho brata snúbenica často prespáva u nich v tej izbe,leb osa jej nechce ísť domov,či čo,producíruje sa pred mojím frajerom v košielke, či čo to má, ja ani neviem, v pyžamku, ako hviezda,a môj frajer je s tým ok, že ona vlastne už u nich je stále nasáčkovaná, mne sa to však nepáči! sere ma to, že ona si spí pri posteli môjho frajera, je to kočka, chudá baba, a rada sa predvádza. Pristihla som môjho frajera ako o nej hovorí s úžasom, že aká je tneká v páse,a aká je pekná,a kadečo už. Mámna to nervy,a žiarlim je jej chovanie normálne ??!!prosím vas ludia,poradte mi,lebo nechcem hned nanho za to hulákať, aby sa nenasral,a nepovadili sme sa,ale je mi z toho zle.
je chovanie mojej "švaginej" v pohode?
a_dr1a ked sa do toho pustia vsetci tak sa to zlegalizuje lebo su v tom vsetci a uz to neni ono...
Ovecka) aj tak by to mohla este viac ozivit)) nech sa pripoji aj ona, nasledne rodicia, ostatni susedia, cely blok ulica sidlisko a napokon aj cele mesto a bude veselo)) alebo aj ludia z fora zdravia.sk :D vsak jej tu pekne radia a prezivaju to cele s nou)
nechajte ju!!! tato verzia s trojkou sa mi zatial najviac paci :)
Hehehe baby
Bingo
To dievca ale ma fantaziu :-)
Suhlasim s nickom neviem11111
Ferihitka. V minulom prispevku si pisala, ze ste od seba vzdialeny 200km (preto on chodi k vam ale hlavne ty k nemu) - a ze priatel ma prenajaty byt, ze tam byva a chodis tam k nemu, za nim. Ze je hanblivy ai. A teraz fantazirujes ze byva v 1deckej s bratom a jeho snubenkou a ze si to akoze v trojke rozdavaju)) ax yo)
ferihitka
Uz ti to tu niekolko ludi napisalo ze babu ako ty si chlap nikdy vazit nebude.Mas zmyslanie ako keby si mala 15.Ten chlap ta nema za nic a ty mu zobes z ruky ako sliepočka.
neviem1111 a čo je na tom divne?nie som troll, vsak ma sex. apetit velmi vyrazny, aj ked ho možno pri mne nedáva najavo, az tak,ako by sa patrilo,ale viem o nom ja..to mi staci...
slavon vsak jasne,ale to vysvetli jemu, nie mne..ze vztah neni iba o tom..
tak odteraz som oficialne presvedcena, ze si len troll. zrazu by priatel pretiahol vsetko lebo je strasne na sex? hlavne ze v minulej teme si pisala ze mas zdrav. problemy pre ktore spolu velmi malo mate sex a ze on ani nenalieha a vobec mu to nevadi a zacala si ho tam obvinovat z nevery, ze to nie je normalne ved aby mu to nechybalo a urcite si to riesi inde. ale zrazu pises nieco uplne opacne.
Tak to ti teda nezávidím. Mať pri sebe chlapa, ktorý pretiahne všetko, čo má dieru :-(. To chlapa degraduješ iba na pohlavný orgán? Ja nie som gay a som úplne v pohode, ale okrem toho čo mám v slipoch mám aj hlavu a dúfam, že nie prázdnu. Inak by som možno tiež hľadal iba diery... Našťastie to ale nehrozí. Vzťah netvorí len sex, ten je len súčasťou vzťahu. Nie najhlavnejšou.
a ktorý dnešný chlap by nepretiahol všetko s dierou ?každý jedenzdravy normalny mlady chalan anopodla mna,ak neni gej..sory,ale to bolo odveci dobre