Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je chovanie mojej "švaginej" v pohode?

Príspevok v téme: je chovanie mojej "švaginej" v pohode?
ferihitka

prosím vás ľudia, poradte mi, lebo žiarlim brutálne.zatiaľ som to svojmu frajerovi nepovedala,lebo neviem,či je to ok,alebo nie je to ok.a idem sa z toho zblazniť celkom.
mám frajera a on má brata, bývajú spolu v jednej izbe,(inde sa nedá, malá byt),bývajú aj s rodičmi, a teraz toho brata snúbenica často prespáva u nich v tej izbe,leb osa jej nechce ísť domov,či čo,producíruje sa pred mojím frajerom v košielke, či čo to má, ja ani neviem, v pyžamku, ako hviezda,a môj frajer je s tým ok, že ona vlastne už u nich je stále nasáčkovaná, mne sa to však nepáči! sere ma to, že ona si spí pri posteli môjho frajera, je to kočka, chudá baba, a rada sa predvádza. Pristihla som môjho frajera ako o nej hovorí s úžasom, že aká je tneká v páse,a aká je pekná,a kadečo už. Mámna to nervy,a žiarlim je jej chovanie normálne ??!!prosím vas ludia,poradte mi,lebo nechcem hned nanho za to hulákať, aby sa nenasral,a nepovadili sme sa,ale je mi z toho zle.

Moireal

Toto velmi dobre poznam. :D Byvanie na private na vyske. Nic ine len sukanie po byte. Kolkokrat som radsej prespala inde ako take pocuvat. Pre mna je sex vysoko intimna zalezitost, prislo by mi nechutne vykrikovat aby ma kazdy pocul a (zavidel):D Nie, nemam tu potrebu.

Ste este ocividne vsetci velmi mladi, to sa stava, netrap sa. Popracuj na sebe a spis si zoznam co vsetkeho je na tebe pekne a super. Zaiin ocenovat samu seba. A aj ine zeny. Dopraj im krasu, uspech u muzov a vsetko to, co chces aj ty. Vsetci obcas zapasime so zavistou a porovnavanim, ale treba si vzdy uvedomit,ze kazdy sme original a nema zmysel to porovnavat. Pre mna osobne neexistuje najkrajsia zena alebo muz, mam len nejake preferencie tak ako kazdy.

Ja ked som sa s niecim podobnym stretla u frajerov, moje kroky smerovali k rozchodu, lebo to bolo trapenie. Nastastie moj terajsi je normalny a citlivy. S nim sa mozem otvorene o veciach bavit.
Ja ti zelam, aby si si nasla takeho. Verim, ze sa to podari.

A krasa nieje vsetko. Znamena to v dnesnej dobe vela ale ked sa k tomu pripocita sikovnost, talenty, az potom je to full pack. A to chce kazdy chlap, ver mi. :))

panislecna

z jeho reci o nej je jasne ze sa mu paci a podla mna uz ju asi aj pototo, ked sa pred nim promenaduje len tak polonaha..
takze sa neboj, tvoj frajer nevidi nic, co by uz x krat nevidel

andrejj

Nebezpecné. Keď brácho zaspi, tvoj frajer ju može dobre vytrtkat, že až až... :D. Až mu závidím! Ale to sa stáva. Taký je proste život a ty s tým nič nezrobíš :P

Messje

ferihitka
Uz len to ako sa o nej vyjadrujes krici do neba ako jej zavidis.
Ja som si na 100% ista ze ona na teba nepovie nic aj ked vidi tie tvoje grymasy co na nu struhas.Ohovaras,ziarlis,zavidis,si paranoidna,si rozkazovacna,si vybusna...posem to aj z tej temy ktoru si zalozila predtym.
Ked ti tu niekolko ludi napise ze je to tebou,ty si ako aj v tej prvej teme budes meliet svoje.Tak tam nebehaj a bude dobre.Len tvoje predstavy ti to nedovolia tam neist.A predne ako v prispevku podo mnou...mozno este aj ich otec sa prida.
Nie si zrela na vztah.Nikdy vo vztahu nebudes spokojna lebo si vzdy nieco nájdeš

norm

hm, hm, hm....ktovie, kolko clenov rodiny este zavolali na ten grupak... ? Ak to bolo v panelaku, tak sa patrilo pozvat este aj susedov.

ferihitka - chod ty len tak pekne tiez prespat a v tej tlacenici onedlho niekomu rupnu nervy a cela maskarada sa zakaze a dievcina /ci ty/, tam uz prespavat nebudete. Len tomu treba pomoct.

a_dr1a

Ferihitka. Chyba nie je nikde. Mozno iba ak v tvojom vlastnom ponimani chapani sveta ludi ako takeho. Nasi predkovia 18 19 aj 20st a dalej do historie uz ani nejdem do dob bronzovych kamennych jaskynnych zili este horsie. V jednej miestnosti neraz stari rodicia, rodicia, deti. To len kvoli tej amoralnosti doby pisem ako si ty pisala. Takze tam boli stari mladi deti vsetci pokope a jedli tam varili travili cas spavali aj sa milovali bili pili udobrovali ai. Ty tiez nie si OK ked si trojky hned predstavujes svojho frajera jeho brata a jeho snubenicu. Vsetko je len v tvojej hlave. A ano, dievca. Ziarlis.

ferihitka

niektorí tu vôbec nepochopili tému...ešte raz zopakujem,pre istotu- NEZAVIDIM jej vlasy,ani postavu,ani nič, neviem,kde som sa zmienovala o tom, ze jej zavidim, takej krepe nemozem nic zavidiet,praveze dost pohrdam takymi typmi zien:D a sama sebe sa pacim:)lebo som pekna baba,takze nemam preco zamakat na sebe,ako tu niektori spomínajú:) ja som so sebou spokojna, to ze mam kratke vlasy,a nie dlhe, to je moja vec a menit to neviem a ani nemozem,lebo mam chorobu, a nerastu mi vlasy,ako by som si priala,a to ze ma ona dlhe pacesy to ma nezaujíma.

mna sere to ludia, ze je to zvrhle podľa mna,a neni nic na tom cudne, kebyze aj do trojky idu, sak frajerovi sa lubi,dnes je to "bezne",a normalne,pre niekoho, prtahovat si bratove frajerky,nič divne,tak co akoze mam byt ok s tym ??poznam jednych bratov,co si vymienaju frajerky niekedy na sex,a vobec to neberu ako nieco zle,ja sa bojim, ze aj k tomuto to moze dospiet raz,a to by som nepredýchala,lebo podla mna je to zvrhle a zvratene,a tiez nie som zastanca tychto vyspavaciek u frajerov, ja som napr: v zivote u nich nespala,lebo by som sa hanbila pred jeho rodicmi tam spat a ked vidim,co sa deje okolo mna, ze ludia si vyspavaju kade chcu s kym a vlacia si domov tych ludi tak mi je na grcanie z toho.tato amoralna doba ma strasne irituje.
necudujte sa, ze mi je to neprijemne a vobec sa m ito nepaci, preboha vsak vsetci nakopke spat ..to je co za systém...akurat z toho moze vzniknut nieco,co vobec nema byt..a ese ked viem, ze frajerovi sa paci.

lolinka

Neviem preco jej nadavate, nepoznam sice jej predosle problemy a necitala som temy co zalozila predtym, ale to s tym teraz aj tak myslim nesuvisi, toto by vadilo aj mne a nepride mi to normalne. Ako hovorim, spolu v jednom byte dajmetomu ale v jednej izbe? A on pocuva v noci ako tam sulozia? Proste je to zvratene a hotovo.