prosím vás ľudia, poradte mi, lebo žiarlim brutálne.zatiaľ som to svojmu frajerovi nepovedala,lebo neviem,či je to ok,alebo nie je to ok.a idem sa z toho zblazniť celkom.
mám frajera a on má brata, bývajú spolu v jednej izbe,(inde sa nedá, malá byt),bývajú aj s rodičmi, a teraz toho brata snúbenica často prespáva u nich v tej izbe,leb osa jej nechce ísť domov,či čo,producíruje sa pred mojím frajerom v košielke, či čo to má, ja ani neviem, v pyžamku, ako hviezda,a môj frajer je s tým ok, že ona vlastne už u nich je stále nasáčkovaná, mne sa to však nepáči! sere ma to, že ona si spí pri posteli môjho frajera, je to kočka, chudá baba, a rada sa predvádza. Pristihla som môjho frajera ako o nej hovorí s úžasom, že aká je tneká v páse,a aká je pekná,a kadečo už. Mámna to nervy,a žiarlim je jej chovanie normálne ??!!prosím vas ludia,poradte mi,lebo nechcem hned nanho za to hulákať, aby sa nenasral,a nepovadili sme sa,ale je mi z toho zle.
je chovanie mojej "švaginej" v pohode?
zase táto tupana tu je . . . nereagujte na tie nezmysly ludia
zase táto tupana tu je . . . nereagujte na tie nezmysly ludia
Ferihitka) aj keby problemy ziadne neboli, ty si uz daky najdes ci vymyslis))
Neviem, co riesis. Vsak je to byt jeho rodicov, byvaju tam ako rodina. Tiez nie som zastanca aby si vlacili decka domov svoje znamosti, vsak to pri tychto dnesnych plytkych kratkych "tyzdnovych" vztahov potom ako lacny hodinovy hotel vyzera a nie ako byt rodiny, ale tak ked nemaju kde inde a nemaju na to, aby sa osamostatnili, ine im neostava. Brat tvojho priatela su so svojou priatelkou zasnubeni. Tiez to este nic neznamena, ale predsa len je to uz vyssi level v tom ich vztahu. Kedze maju iba jednu izbu s bratom, tak to riesia takto. Nebude predsa ta jeho spavat s jeho rodicmi) zrejme by ich otec nenamietal)))
Ferihitka. Zavidis jej dlhe vlasy. Preco si aj ty nenechas narast dlhe vlasy? A bude po zavisti. Zavidis jej postavu vyzor. Tak zamakaj na sebe a maj ty este lepsiu a krajsiu postavu. Ze sa maluje? Tak ak ti to pristane, nauc sa to aj ty a maluj sa tiez. Nie byt za klauna ale za kocku. Zavist je aj dobra na nieco. No nie ako vacsina slovakov, aby ich zozierala 5rala, tahala nadol ai. Ale zavist by mala vediet nakopnut nastartovat, motivovat. Vykopnut nahor. Chciet viac. Lepsie. Ba este viac a prekonat predcit tu povodnu zavist. Ved ty to nerob kvoli zavisti ze ona je aka je. Ale sama pre seba to rob. Rob tie zmeny k lepsiemu sama kvoli sebe. Ze to ty chces. A nauc sa milovat. Prijat samu seba. Keby si mala zdrave sebavedomie tak ta daka takato predsa nerozhadze. A ten tvoj mozno ani tak neslinta po nej, ako skor po tom, co ta holka predstavuje. Ona predstavuje: sebavedomu zenu vedomu si svojich kvalit prednosti krasy sarmu pritazlivosti. Kazda zena neraz o sebe zapochybuje. Ale ty ako keby len zavidis ziarlis a nic pre Zmenu k lepsiemu, k naprave - nic nerobis.
Nezavid. Ale zacni so sebou nieco robit.
Hej, keby bol tvoj vztah a tvoje sebavedomie v poriadku, tak by si neziarlila tak. Holka moze byt aka chce, ak mas v poho priatela, tak sa neni coho bat. Holka moze byt aka chce, ak si v pohode ty, tak sa nemas coho bat.
A len skromna poznamka - citala som aj tvoje predosle temy, ci temu, myslim, ze nepoviem uplny blud, ked poviem, ze si hysterka a dost prehanas. A teda aj toto by som brala s rezervou, mozno je ta "svagrina" vlastne celkom ok, len neznesies konkurenciu.
No ak si toto ty v tej tvojej hlavicke budujes ako oni to robia do trojky...Tak mu to povedz.Koncim s tebou lebo súložís s bratom a jeho frajerkou.Ine ti k tomu neviem co napisat.
lolinka no onečne niekto sa nasiel kto ma aspon trošku chape,že mne to tiez pride nenormalne a neprijemna situácia. Presne to iste si myslím, aj ja,ako ty, že keby mal bracho svoju izbu a moj frajer svoju a je tam jeho baba,to by mi vobec neprekážalo, nech si tam sexuju,koľko chcu a ako chcu,ale toto mi pride chore!dotrepat na noc svoju frajerku k svojmu bratovi aj.hej,máš pravdu,ona je presne ten typ baby, čo sa rada predvádza,a snaží sa stále byt krásna za každých okolnosti :D a preto ma to vytáča, že ešte aj frajer po nej poškuluje.
a ja vobec necitim nenavist,ako si tu mnohí z toho myslia,len mi je strasne DIVNE a nemorálne,ako to je, a doslova nenormálne, vy by ste boli ok,keby to vam frajeri toto mali? mne nie no,co uz,asi som staromodna,ale pocuvat niekoho,ako v noci sexuje vedla mna mi pride nanajvys nechutne a amoralne,vsak co nech sa prida moj frajer,nie ?taka trojka nikdy neni na škodu..čakám,na to kedy aj k tomuto dojde.ak už nedošlo,lebo vravim pozerá niekedy tak na ňu, že "pretiahol by som ťa "..
ja sa mu snažím veriť, mojmu frajerovi,ale zase viem, že aka je doba a všeetko je nemorálne a nechutne a dosť skazené,zvrhlé,uvoľnené mravy,,a preto sa trošku obávam toho,že ""čo tam všetci pokope robia v noci""..asi tak,lebo neverím, že si povedia dobru nocku a všetci zalahnu a zaspia, to na také rozprávky neverím.A snad ani vy nie.
ferihitka
Ja som nikdy nesuhlasila s prespavanim frajerov v rodicovskych bytoch.
Chcete spolu intimne zit?Zoberte sa alebo sa odstahujte.
V kazdom pripade tvoj problem je ze ty neveris svojmu frajerovi.Keby si mu verila,bolo by ti to jedno.Tvoj priatel vie ze je to frajerka brata.Hadam si nemyslis ze by po nej vysiel?A keby uz...tak si si zle vybrala.
Ty ziarlis na nu chorobne.Podla toho ako ju opisujes srší z tvojich slov priam nenavist.Nemozes to zakazat ani jej ani bratom.Prepac ale ja neverim ze ten tvoj vztah je odrazu bezproblemovy.
Ja sa pytam...ako vies ze sa tam produciruje v kosielke?To tam vysedavas aj ty do neskoreho vecera?Potom povies...dobru noc a ides domov?Priatel ide s tebou ci ostane doma?
ferihitka
to je velmi dobry napad, pytat sa tam spat. Z jedneho dovodu. Ze je to male a bol by problem, aby tam spali 4-ja ludia. Co sa moze najskor stat ? Nastve to rodicov a povedia chalanom, ze nech si tam uz baby nevodia na spanie. Ty docielis to, ze ona vypadne. Lebo, ak tam moze ona spat, preco by si nemohla aj ty ? Tymto im pekne rozprasis spankovu seansu. Pripadne vyskusas sa tam tak isto producirovat, nech si to vsimne svagor aj tvoj priatel. Povies mu, ze ona moze, ja nie ?
Alebo si sed na bobku a vyplakavaj na fore... to ti iste pomoze. Mozno nejake antidepresivum ? Flasa rumu ? Alebo kurz zvysenia sebavedomia ?
Ako celá táto situácia mi príde nenormálna, že ona prespáva v spoločnej izbe kde spí aj tvoj frajer. Keby mal jeho brat vlastnú izbu a tam si spia spolu tak dajmetomu, ale čo má byť toto? A keď brat s frajerkou v noci sexujú tak on vedľa načúva? Ako normálne to nie je. A ona je zrejme typ krásnej ženy ktorá si je toho vedomá a rada sa páči, rada na seba strháva obdiv a vyžíva sa v tom, že sa môže predvádzať hneď pred dvoma chlapmi. Ale ako toto riešiť ti poradiť neviem. Snáď len nájsť si s frajerom vlastné bývanie.
to dievca tam chodi prespavat za svojim priatelom. jedine chore je to, ze tvoj frajer pozera na frajerku svojho brata s takymto zaujmom. v com ma ona akoze spat, v skafandri ked nie v pyzame alebo v koseli? chyba nie je v nej...