Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je chovanie mojej "švaginej" v pohode?

Príspevok v téme: je chovanie mojej "švaginej" v pohode?
ferihitka

prosím vás ľudia, poradte mi, lebo žiarlim brutálne.zatiaľ som to svojmu frajerovi nepovedala,lebo neviem,či je to ok,alebo nie je to ok.a idem sa z toho zblazniť celkom.
mám frajera a on má brata, bývajú spolu v jednej izbe,(inde sa nedá, malá byt),bývajú aj s rodičmi, a teraz toho brata snúbenica často prespáva u nich v tej izbe,leb osa jej nechce ísť domov,či čo,producíruje sa pred mojím frajerom v košielke, či čo to má, ja ani neviem, v pyžamku, ako hviezda,a môj frajer je s tým ok, že ona vlastne už u nich je stále nasáčkovaná, mne sa to však nepáči! sere ma to, že ona si spí pri posteli môjho frajera, je to kočka, chudá baba, a rada sa predvádza. Pristihla som môjho frajera ako o nej hovorí s úžasom, že aká je tneká v páse,a aká je pekná,a kadečo už. Mámna to nervy,a žiarlim je jej chovanie normálne ??!!prosím vas ludia,poradte mi,lebo nechcem hned nanho za to hulákať, aby sa nenasral,a nepovadili sme sa,ale je mi z toho zle.

ferihitka

zuzka no ver mi ,z e to neni pre mna OK situácia.je to strasne nerpijemna situácia,a ziarlit je prirodzene v takejto situácii,najviac ma vsak sere to, ze oni švetci aj moj frajwr si myslia, ze to je ok správanie,a ze nič neni na tom zle,on neni necitlivy buran zase co sa tyka tohto, ze by nejako extra po nej pásol,alebo stále ju ospevoval,no viem, ze sa mu páči, to neskryje, hoci chce velmi...

a to ci sa ona predvádza pred nimi, alebo nie, no to mi je jasne, poznam take typy zien zialbohu a viem, ze sa veeelmi rada predvádza,aj ked ju poznam len malo a zopar krat sme boli niekde spolu von, je to typickaaa ehm..radsej budem ticho.ktora chce vkuse zvadzat chlapov uz len pohladom a usmevikom..preto tie obavyyyyyy ludia...
kebyze to je normalna baba, co je mila,slusna,a nepredvadza sa, tak kludne nech tam obcasne prespi,ale toto ?boze

a nehnevajte sa, padol tu koment, ze nech tam idem spat aj ja k nim, jasne..v malom byte a malej izbe styria naraz,no jasne..ani by ma nehlo..!

ferihitka

vy ste to nepochopili, baby....:/://
tu nejde o to, že ja NEMAM sebavedomie,a necitim sa krásna, práveže naopak, som kočka, každý mi to vraví, a aj sa citim ako pekna baba,hoci by som mohla upraviť nejaké veci na sebe,ale to nie je podstatou diskusie. Mne sa NEPACI proste jej chovanie, správa sa otrasne. Nedokážem si predstaviť, že ja by som sa mala producírovať po dome v pyžamku a košielke, čo by moj svagor, tam vylihoval a pozeral na mňa so záujmom. Sorry,ale toto nie je pre mna.nejde o to,že dačo "znova "riešim,ako tvrdíte,ale nepáči sa mi tento amorálny prístup. Je predvádzacia "modelečka" taká typická dnešná fiflena, vlasy po pásčierne, vyžehlené, vymachlená, opätky, proste čístá katastrofa,ale myslí si o sebe, že je neviem čo,a môj frajer neraz so záujmom ju pozoroval ,a že aká je pekná a pod.a viem, že sa mu páčia také typy žien(žiaľ),mne je z nich na grc,ale tak ja nejsom chlap. Jemu sa také ľubia, tak je logické a prirodzené, že na Nu žiarlim. Nechápem,ako môže dospelá baba spať len tak medzi dvoma bratmi a v košielke pomedzi nich pobehovať. Akože ja mu verím,ale zhrýza ma úplne žiarlivosť, som chorá od žiarlivosti.Lebo už neraz predo mnou o nej môj frajer hovoril!!!.kebyže sa mu nepáči, tak vem to šlak,ale toto je sila. On je celý vytešený , že tam ona bývakuje.
Mne sa to nezdá OK, a ked všeličo viem, čo sa teraz robí na svete, akí sú ludia aj vobec surodenci amorálni, ze preťahujú si partnerom navzájom (mám žiaľ taku skusenost z mojho blizkeho okolia),tak mi je zle z toho.A vobec aj na nete som citala vela pripadov,ako tu uz aj nejaký komentar spomínal, že davat treba na to pozor, co ak vlezie do postele mojmu frajerovi nakoniec ??a ešte to budu brat, ze v pohode..proste nepáči sa mi to....ale "musim " byť ticho pred všetkými,lebo "to neni moj dom"",a samozrejme bola by som v ich očiach za debila,ale sere ma to.
Nesúdte mna,len sa proste nad tym nestranne zamyslíte, že či je jej chovanie ok,mne sa nezdá ok,čo robí.ja by som sa prepadla pod zem,keby som mala spať v jednej izbe s frajerovým bratom,asi by som sa zbláznila od hanby....som taka hanblivá a všetko..ja toto neschvalujem.a eštš navyse pobehovať pred nimi polonahá...a ešte ..hm" o com ja viem,a co sa tam vlstne deje,",tak to uz je druhá vec..

Oovecka

Natalisim blahozelam ti, si ozaj vynimocna. Identifikovat svoje vlastne nedostatky a zamakat v prvom rade na sebe je vzdy ta spravna cesta k naprave. Mohla by si tuto svoju odpoved ctrlC/ctrlV do kazdeho druheho prispevku tu na fore kde sa baby stazuju a vyplakavaju. Ak by to aspon jednej pomohlo stalo by to za to.

Messje

firihitka
Ty mas sakra problem vyvolavat problemy.
Konecne mas pokoj a pohodu s priatelom tak si treba najst inu ibet na riešenie
Ty proste ziarlis a je to chore
Je to priatelka tvojho frajera brata.Snad jej nejdes zakazovat a prikazovat v byte v ktorom si ty len navsteva.Na to je ich mama aby to riesila.Tebe nevadi ze chodi v pyzame.Tebe vadi ze je tam v jednom byte kde je tvoj priatel.Nas naensie pravo sa rozdrapovat nad tym co sa deje v jeho byte.Ked sa ti to nepaci tak tam nebehaj.Uz ked som zbadala tvoj nick som vedela ze to bude pokracovanie tvojej "love story"
Uz to tu bolo spomenute.Nevyhladavaj v kuse problémy

natalisim

ferihitka a co tak namiesto toho vyplakavania na fore a namiesto starania sa do druhych bab nepopracovat na sebe? nenechat si dorast vlasy neschudnut nezacat cvicit naucit sa milovat samu seba? Na tomto fore tu kazdy druhy clovek vyplakava ako mu vadi to a to ok v poho beriem ale to nieje riesenie. Tiez som pred par rokmi vypadala hrozne mala som 20 kil nadvahu nenavidela som seba aj ostatnych proste odpudzovala som ludi aj svojim pristupom k zivotu. Potom sa mi jedneho dna otvorili oci zacala som na sebe pracovat.Ludia ani nevedia aku maju moc no najlahsie je sa len stazovat .

zuzi74

Ferihitka, to je chyba len a len tvojho priatela, ze ta "nuti" ziarlit. Ja verim, ze to nie je pre teba prijemna situacia a niektore zeny sa naozaj dokazu extremne predvadzat, ale to budes zakazdym takto vycinat a trapit sa, ked sa bude tvojmu priatelovi pacit ina zena? Ved on ti dava najavo, ze ta zena je krajsia ako ty a ty to chces nadalej tolerovat?

Oovecka

Preco tam nejdes spat s nimi aj ty? Mozno by si sa pocas par noci vselico dozvedela, ak by si sa tvarila ze tvrdo spis....

kafe

ano bola by som s tým ok. Prečo? Lebo dokážem pochopiť, že človek chce byť čo najčastejšie s tým koho ľúbi. Chodiť v pyžame po domácnosti je normálne, keby tak chodila do obchodu, už je to trošku divné. Ale je pravda, že si takúto situáciu neviem dobre predstaviť, ségry nemám, len švagriny. A rozhodne sa s nimi neporovnávam. Skús porovnávať sedmokrásku s fialkou, proste kravina na entú a zbytočná strata energie.
To že tam chodí naschvál aby sa predvádzala, to môže a nemusí byť. Možno to len ty tak vnímaš. Krása je vždy v oku pozorovateľa. A ak ty vnímaš SEBA ako menej peknú v porovnaní s ňou, to neni chyba tej kočky, to je tvoje krpaté sebavedomie. A ak sa predvádza, tiež tam predsa nebude chodiť večne, raz sa odsťahuje brat alebo tvoj chlap a je po divadielku. Švagriná sa tvojmu chlapovi páčiť môže, ale tam to začína a aj končí. Takých žien, čo sa mu fyzicky budú ešte páčiť je veľa. Ano je to dosť hrubé od neho, že ju pred tebou obdivuje, ale zase to neni JEJ chyba ale tvojho chlapa, že je necitlivý.
Takže čo robí zle tá kočka? Ukazuje ti, akú máš biednu mienku sama o sebe a že je tvoch chlap necitlivý buran. To je asi všetko, čo strašné tá baba robí.

Roeus

Poznám také prípady niektoré ženy vzrušujú bratia ako chlap túži sa vyspať s dvoma sestrami radšej si dávaj pozor kto vie čo pred ním ešte robila a radšej ti nepovedal.