prosím vás ľudia, poradte mi, lebo žiarlim brutálne.zatiaľ som to svojmu frajerovi nepovedala,lebo neviem,či je to ok,alebo nie je to ok.a idem sa z toho zblazniť celkom.
mám frajera a on má brata, bývajú spolu v jednej izbe,(inde sa nedá, malá byt),bývajú aj s rodičmi, a teraz toho brata snúbenica často prespáva u nich v tej izbe,leb osa jej nechce ísť domov,či čo,producíruje sa pred mojím frajerom v košielke, či čo to má, ja ani neviem, v pyžamku, ako hviezda,a môj frajer je s tým ok, že ona vlastne už u nich je stále nasáčkovaná, mne sa to však nepáči! sere ma to, že ona si spí pri posteli môjho frajera, je to kočka, chudá baba, a rada sa predvádza. Pristihla som môjho frajera ako o nej hovorí s úžasom, že aká je tneká v páse,a aká je pekná,a kadečo už. Mámna to nervy,a žiarlim je jej chovanie normálne ??!!prosím vas ludia,poradte mi,lebo nechcem hned nanho za to hulákať, aby sa nenasral,a nepovadili sme sa,ale je mi z toho zle.
je chovanie mojej "švaginej" v pohode?
Normálne riešenie je rozísť sa s chlapom, ktorý by pretiahol aj mušku...
sisila ty si to pochopila asi jedina, ze sa citim mizerne,ked si na toto spomeniem, ze ona vyspava pri nich a chova sa ako posledna cuza,ale asi zavisi na tom,ako kto je vychovavany,v akých pomeroch a morálke,pretoze niektori ludia tu pisali,ze je to ok, ze vsak a co...
ale nie, riešenim vobec nie je aby som sa tam ja zacala producirovat polohola, to absolútne nie!!!to take ani neberiem do uvahy..musim najst nejake INE riešenie, nebudem sa chovat ako posledna cuza a kurva ja...ked chce ona,nech sa tak chova,ale ja sa po nej opicit nebudem
a pls ludia nehovorte mi tu take veci, ze uz ju pototo a ktovie čo..lebo potom nemozem ani spat a vynaraju sa mi taketo scestne myslienky,i ked nič nie je nemozne,asi v dnešnej dobe zvrhlej :(kludne sa moze stat
a ešte ked dobre viem,aky je frajer, ze on by pretiahol aj mušku ,vsetko co ma dieru,..:( je strasne na sex..a tak sa cela bojím,ako to tam vyzerá v noci..je prirodzene,ze sa toho bojím..
ale ake je ine riešenie ?aale take normalnemyslím..nie ze hrat sa na lezbu pripadne správať sa ako cuza alebo kurva ako ona..
ale upln esi to predstavujem ona sa akoze pomyli a vbehne do postele k tomu druhemu... je tma takze o tom nevie zacne a ked su uz obaja v tom tak pride ten bracho ze aj on by sa zapojil je to predsa jeho frajerka
A tak tu bude len sediet a horekovat, miesto toho, aby nieco s tym robila.
Na takuto situaciu hovori aj ludova mudrost "nechat si sr*t na vlastnu hlavu".
Uz Albert Einstein raz povedal, ze ludia su divni. Robia to iste a zakazdym ocakavaju iny vysledok. Tak budeme sediet na bobku, horekovat a "slecna v pyzamke" sa bude dalej pretrcat.
Ved tomu chudiatku musi byt v tej pyzamke taka zima... Ktory gentlman by ju nezahrial ?
To nie je riesenie, ze ona sa tam bude pretrcat polonaha ako snubenica brata jej priatela. To nie je riesenie. Plne chapem autorkine obavy, tiez by ma tato situacia znepokojovala. Nie, nie je to normalne ze u nich tak casto prespava a sprava sa ako cuza. A bnema to nic spolocne s tym, ci autorka ma alebo nema nizke sebavedomie. Toto by zatriaslo s kazdym.
rady si dostala, ale neriadis sa nimi. Co este chces ?
Uz si tam mohla par krat prespat, tiez sporo odeta a pretrcat sa pred jeho bratom. Tvoj priatel by zacal ziarlit.... Pripadne by si simulovala lesbicke sklony a ak neni to dievca lesba, tak by sa jej uz nechcelo prespavat u nich.
Ale radsej budes vyplakavat, ako ta nikto nechape....
Ked sa chces dobre vyrozravat, najdi si dochodcovsky klub priatelov pana Alzhaimera a tam mozes dookola rozpravat to iste, ako ta nik nechape a pytat sa 1000x ci je to normalne. A vzdy budes mat posluchacov, co si radi vypocuju tuto novinku.
povedala som polo naha,ak chcete aj sporo odetá :) ak tak treba napísať, naha asi nechodi po dome, teda dufam,ale to mi nik nepovie,ale co uz,no musim len veriť frajerovi,ze s nou nespáva a nema na nu chuť,ale to sa tazko veri hmmm...ani mi nevravte take reci, ze ju uz pretiahol,prosim vas,lebo mi bude ste horsie ako mi je,ja som len chcela pocut nezainteresovany nestranny nazor na tuto situáciu ,ze ci je to bezne,ci to tak robite aj vy,ze spite všetci nahromadke,alebo ako to do slaka je vlastne.alebo ci ja som slahnuta,ked tomu nechápem
ferihitka mas pravdu neni to normalne. pravdu ti nepovie a normalny chlap by ju vytr*kal. uz je pozde, davno ju oprcal ked s obidvoma spi v miestnosti tomu sa zabranit neda a nemala si to dovolit. tvoj frajer ak by bol normalny a bral by na teba ohlad by nesuhlasil s tym, aby sukali pred nim a chrapali v trojke. ale ak ju uz pretiahol tak pozde sa nad tym rozculujes. z predoslych tem je jasne ze mate na hovno vztah. ide to dolu vodou a asi by som to na tvojom mieste zabalil!
pyzamko, kosielka, teraz uz naha :D
neni som narušena, je to proste tak,ako hovorim,co ak ju pretahuje....to nikto nevie..a nikto mi to ani nepovie,sak ved ked sa produciruje pred ním hola,tak je to jasne asi, snazim sa veriť,ale tazko tomu veriť, viem,ze v minulosti ludia spavali pri sebe,ale nenahovarajte mi tu,ze to je to iste,to je kravina...totoálne..vsak nezijeme pred tisic rokmi...paneboe,ina doba...vselico zvrhle sa deje..a ja nie som za taketo veci praveze