už mi z tej samoty pomaly prepína a potrebujem to dať von....už dlhšiu dobu som sama. Neriešila som to nejak a vravela som si, že čo má príst to príde a nič nie je dobré siliť.... čím dalej tým viac pocitujem, že mi partner chýba a cítim sa sama.... najhoršie na tom je, že každý den počúvam či už mám niekoho.... ja neviem čo robiť, alebo čo robím zle, ale myslím si, že je to aj o šťastí, byť v správnom čase na správnom mieste....niekedy ma chytia depky, ako aj teraz. Bola som vonku s kamarátkou, potom si prisadli k nám kamaráti, ktorí na rovinu povedali, že ako je možné že takáto baba je sama....dostávam komplimenty, som obľúbená v kolektíve, som spoločenská, mám kopu záujmov, normálnu prácu.... ak sa mi nejaký chlap páči dám mu najavo sympatie, ale zas sa nevtieram.....najvačší problém vidím v tom, že väčšina chlapov v mojom veku je už zadaných, mám 30 rokov, alebo si chcú len užiť...
poradte, čo robit aby ma to netrápilo, alebo ako vyplniť tú samotu....takto mám záujmy, chodím cvičiť, štúdium jazykov, občas s kamarátkami niečo podnikneme, diskotéka, nejaký výlet, nákupy, ale to je možno raz za týžden, a dalších 6 dní som sama....proste chcela by som svoj čas trávit nejak inak, s niekým s kým mi bude dobre ale nejde to. Dakujem
tá samota...
Rozvedení ľudia by sa mali segregovať, jedno či muži, ženy, ste ako rakovina čo chce sprzniť ďalší materiál, mali ste už šancu, zlyhali ste pri výbere a nesiete si so sebou zlé návyky z minulých akože vzťahov čo ste pokašlali.
Výhovorky, že za to mohol ten druhý si strčte za klobúk, ako na manželstvo tak aj na rozvod treba dvoch, mali ste o vzťah bojovať, ale zlyhali ste dva krát, pri výbere a aj pri záchrane vzťahu.
Rozvedení ľudia to je rakovina Slovenska.
Katuska co si uz len bude vediet patdesiatnik povedat s o 30r mladsou partnerkou? Ake mozu mat spolocne hodnoty? Myslim ze ked do 30-ky nadvazuju zeny partnerstvo s muzmi tak o 2,3,5r starsimi, po tridsiatke treba pridat desiatku, teda vhodny partneri mozu byt o 12, 13 prip. 15r starsi. Moderny ~40-45r. muz by mal byt zrely chlap na vrchole svojich schopnosti a hlavne so vztahovymi a zivotnymi skusenostami, v tom lepsom pripade mudrostou a financiami daleko presahujucimi o 10r rokov mladsich chlapov. Rozvadza sa 1/2 (prvych) manzelstiev a urcite nie vsetky len pre to ze "chlapi su svine". Po svete chodi nemale mnozstvo pracovitych, slusnych, cestnych rozvedenych muzov ktorym to 1x nevyslo. Poucili sa, a teraz su zreli na druhe manzelstvo kde prinesu do vztahu svoju zrelost a skusenosti. A hladaju kvaltneho partnera rovno ako slobodne tridsiatnicky ktore doteraz "toho praveho" nestretli.
Len velka skoda ze muzi neberu to co im ostalo a este aj v 50tke chcu o 30 rokov mladsie samozrejme krasne a dokonale a este sa urazia ked im nieco clovek povie. Susi mne tiez krachol 6 rocny vztah dlho som nechcela nikoho lebo som bola nahnevana na cely svet ze sa nam to rozpadlo pred svadbou. Roky som nikoho neriesila venovala sa zalubam a uplne necakane som spoznala v lete v novej praci cerstvo rozvedeneho smutneho kolegu. Fesak 30tnik zistili sme ze k sebe mame strasne blizko ze si uplne sedime ako keby sa pozname roky. Zacali sme spolu viac komunikovat chodit von na obedy a dali sme sa dokopy. Laska naozaj pride vtedy ked ju cakas najmenej. Mne prisla vtedy ked som si povedala a uz na vsetko kaslem tak budem sama :) zmierila som sa s tym nehladala som zufalo nemyslela nato. Naozaj to tak v zivote chodi
susi - lenže teba trápi samota, takže to nie je o tom že tebe chýba láska. Ty sa cítiš len sama a to sú dve rozdielne veci
Ja tiez suhlasim s tym, ze by zena mala byt sama, ked sa neciti na vztah a taka promiskuita napriklad este nikomu nic dobre nepriniesla. Mozu byt zenske vselijake frajerky, na sto percent pride doba, ked si budu tlieskat hlavu o stenu, co robili.
A bolo tu spomenute, ze 30nici sa tak lahko nezamilluju. Mne toto povedal jeden suknickar doktor,ktory spaval s mojou spolubyvajucou sestrickou. Mozno este nemal ani 30 ale ten uz mal toho tolko za sebou, ze zamilovanost unho asi nehrozila.
Mozno sa este clovek vie zamilovat ale to uz asi skor verim, ze clovek sa zamiluje v 50tke-60tke,ked uz ma velku cast zivota za sebou a vie presne co chce a co nie.
boooze, tieto vztahove zalezitosti su strasne, kazdemu prajem aby bol stastny a ak si to zela, tak s niekym po svojom boku.
nebolo by nam lepsie zit bez tejto potreby? pozrite aka je smutna, suzi30, angel-demon, eterr a ini v dalsich temach a dalsi vonku.
Suzi nic ti neporadim, hlavu hore, bud mila a tes sa z toho co mas, urcite sa najde nejaky chlap na urovni.
neuznavam uvazovanie typu: "ze 30tnicka musi zobrat co pride", to sa moze ist kazdy single po 30 rovno zahrabat :D
V prvom rade má ako správny démon najradšej seba, vzťah by síce mohla mať veľmi rýchlo keby chcela, ale asi ju už prestalo baviť trápiť smrteľníkov:-)
Neber to osobne, len fabulujem:-)
V istých častiach Afriky muži až do svadby vôbec nepoznajú svoje manželky...
A inak, keď sa jedna časť tela veľmi prekrví (napr. žalúdok), tak iná časť tela sa zase viac odkrví...
DEMON
A ty si stale sama ? Ak hej tak preco ? Stale si vyberas z toho zastupu muzov ktori su pripraveni ti poskytnut celozivotnu lasku ? :D