už mi z tej samoty pomaly prepína a potrebujem to dať von....už dlhšiu dobu som sama. Neriešila som to nejak a vravela som si, že čo má príst to príde a nič nie je dobré siliť.... čím dalej tým viac pocitujem, že mi partner chýba a cítim sa sama.... najhoršie na tom je, že každý den počúvam či už mám niekoho.... ja neviem čo robiť, alebo čo robím zle, ale myslím si, že je to aj o šťastí, byť v správnom čase na správnom mieste....niekedy ma chytia depky, ako aj teraz. Bola som vonku s kamarátkou, potom si prisadli k nám kamaráti, ktorí na rovinu povedali, že ako je možné že takáto baba je sama....dostávam komplimenty, som obľúbená v kolektíve, som spoločenská, mám kopu záujmov, normálnu prácu.... ak sa mi nejaký chlap páči dám mu najavo sympatie, ale zas sa nevtieram.....najvačší problém vidím v tom, že väčšina chlapov v mojom veku je už zadaných, mám 30 rokov, alebo si chcú len užiť...
poradte, čo robit aby ma to netrápilo, alebo ako vyplniť tú samotu....takto mám záujmy, chodím cvičiť, štúdium jazykov, občas s kamarátkami niečo podnikneme, diskotéka, nejaký výlet, nákupy, ale to je možno raz za týžden, a dalších 6 dní som sama....proste chcela by som svoj čas trávit nejak inak, s niekým s kým mi bude dobre ale nejde to. Dakujem
tá samota...
takto... 21 storočie a predstavte si že ešte stále sú ženy, ktoré čakajú na toho pravého, no a čo? žena nie je dobytok, aby sa musela zakvačiť hned na prvého ktorý o nu prejaví záujem, žena má na výber, nie je na predaj (ked nemyslíme na zlatokopky) žena sa nemusí poddať , nemusí ísť a byť s tým ktorého jej vyberú iní- rodičia...
niekde som tu prečítala niečo v zmysle ze za ten čas čo zena bola sama mohla už mať vztah??? to akože čo??? na čo by to robila ked by vedela ze sa to ajtak skončí, že to nemá zmysel...
*
no bohuzial ked niekoho nechcem, nič necítim k tomu človeku alebo môže byť aj taká situácia že sa žena sklamala alebo ešte stále sa nespamätala z predchádzajúceho vzťahu, tak čo???
... ma sa hned kvačkať na ineho a predať samu seba, nemať k sebe uctu , ponížiť sa tým že bude chodiť s niekym "len tak" ked hlava aj srdce je niekde inde??!!!! pri inom??? a len telo je pri tomto "sučasnom frajerovi" a to by malo aky zmysel??? klamala by samu seba a klamala by aj toho druheho... radšej nech je sama... pracuje na sebe, kariera...atd... a možno, čo má prísť príde... možno o 5, 10 rokov stretne niekoho kto pozliepa tie kusy jej na črepy rozbiteho srdca a bude mocť byť znovu s niekym šťastná a bude schopná niekoho znovu ľúbiť...
ALE
pokial sa na to necíti nech sa neznásilnuje byť silou-mocou vo vzťahu a nech je radšej "spokojná" sama, so sebou... ako nešťastná v nejakom pseudo-vzťahu....
Semtex, diky za rady,,
susi, dakujem za odpoved, nezda sa, zeby si mala vysoke poziadavky,, drzim prsty v hladani
mam este jednu otazku, na vsetkych,, ludia cim su starsi, uz sa coraz menej dokazu zamilovat, nie? Do nejakeho veku, mozno do 30, sa uz mozno nezamiluje skoro nikdy, alebo horko tazko, rozumom si vsak zamilovanost rychlo udusia,, je nieco pravdy natom, ako si to ja myslim? Tak vseobecne,, urcite to neplati na vsetkych
Baby to vám verím,samota nie je bohviečo ale život sa netočí len okolo chlapov :-D treba si nájsť nejakú zábavku :-)
susi30
podla mna by si si mala este raz precitat diskusiu, lebo evidentne mas problem s pochopenim textu. Nikto na teba neutocil, diskutovalo sa vseobecne o tom, ze su aj take a take zeny. Nikto nepisal konkretne o tebe. Preco by to aj niekto robil, ked ta nikto nepozna? Ocividne si zabudla, ze toto je diskusne forum, kazdy si moze napisat svoj nazor, samozrejme v rozumnych medziach. A netoci sa tu vsetko len okolo teba. Najst partnera si samozrejme mozes, len nesmies prepadat zufalstvu a nedepkuj. Ak budes vyzarovat pozitivnu energiu, urcite si skor alebo neskor niekoho najdes. Hlavne sa nesmies lutovat, lebo su ludia, ktori su na tom 10x horsie ako ty. Mas vsetky predpoklady na to, aby sa ti to vsetko podarilo.
susi30
Ale aj 3roky byt sama je nic. Si uvedom ze si mala moznost 6.5 roka zdielat zivot s niekym...zazila si dlhe obdobie spokojneho partnerskeho zivota. Prave tato minulost by ta mala naplnat a sposobovat pohodu v pritomnosti ked mas mensiu pauzu a existujes sama. Navokol existuje milion samych schopnych normalnych chlapov ktori su nezadani, staci chodit von. Ty ako zena mas obrovsku vyhodu, staci si len vybrat toho kto ti sadne najviac. Ak sa ako zena chces zacat a spoznavat napr. s 5 novymi chlapmi, tak je obrovska pravdepodobnost ze 4 z nich sa s tebou budu chciet stretnut. Mas proste obrovske sance na spoznavanie. Len aby problem nebol nahodou v tom, ze iba cakas a si pasivna. Alebo mozno nedavas chlapom dostatocne dlhy cas na to, aby ste sa spoznali najprv ako kamosi. Preberas obcas iniciativu aj ty a snazis sa spontanne ako prva nadviazovat kamaratsky vztah s novymi chlapmi ? Neverim ze keby si takto konala, tak niekoho nenajdes.
dakujem hufy, aj ja som toho názoru, poznám veľmi veľa párov, ktorí sú vo vztahu nešťastní a absolutne si nesedia, ale boja sa samoty a zato si myslím, že nie som v tej pozícii že brať čo príde.
Neviem už kto tu písal niečo v tom štýle že podaktoré ženy nemajú sebakritiku a myslia si že si môžu vyberať ako v 20--tke, nato padol dobrý príspevok, že chlapi takisto, ( k tomu by som sa aj ja vyjadrila ) - zažila som situácie, ked chlap 45 ročný klame ohľadom veku, další zatají deti len aby získal mladšiu babu.....ja som tu absolutne na nikoho neútočila ale podaktorí sem začnú písať totalne dristy ktoré absolutne mna necharakterizujú....
a preco by susi nemala byt narocna? podla toho ako pise ju vidim ako inteligentnu babu ktorych je dneska strasne malo pracuje studuje jazyky venuje sa zalubam. Preco by sa mala uspokojit s niekym kto ju chce len na sex alebo jej nebude sediet? Zato ze na slovensku sme vsetci taky sprosty ze nedokazeme ziadat viac ze sme skromny ze sa tvarime stastne ale vobec stastny niesme. Teraz sa ma ist kazda 30 rocna baba odpalit zato ze uz ma 30? Velmi ma prekvapuje ze este v dnesnej dobe mame take zastarale nazory a sme proti sebe.
eterr - zaregistrovala som tvoj príspevok a aj som to tam napísala, len som ta neoznačila, dôležité je pre mna, aby som sa s dotyčným cítila dobre, aby ma vedel rozosmiať, aby sme mali spoločné témy na rozhovor, záujmy na výzor jasné dávam pozor tiež ale nie je to pre mna až tak podstatné, hlavné je pre mna nech sa ten človek o seba stará a je upravený.... stalo sa mi veľakrát že človek ktorý sa mi páčil mi neskôr nesadol a ani ja jemu, nevedeli sme sa naladiť, nemali sme si čo povedať a nudili sme sa a stal sa mi aj opačný prípad že chlap, ktorý ma na prvý pohľad nezaujal milo prekvapil, a cítila som sa s ním veľmi dobre, preto píšem, že neriadim sa vždy prvým dojmom...
De- sama nie som ani pol roka ani rok.... je to už dlhšia doba
Už som zvyknutá ..a pravdupovediac aj mi je tak dobre...ale niekedy sú z toho strašné depky...
Samota je veľmi zlá, takže si viem predstaviť čo prežívaš