už mi z tej samoty pomaly prepína a potrebujem to dať von....už dlhšiu dobu som sama. Neriešila som to nejak a vravela som si, že čo má príst to príde a nič nie je dobré siliť.... čím dalej tým viac pocitujem, že mi partner chýba a cítim sa sama.... najhoršie na tom je, že každý den počúvam či už mám niekoho.... ja neviem čo robiť, alebo čo robím zle, ale myslím si, že je to aj o šťastí, byť v správnom čase na správnom mieste....niekedy ma chytia depky, ako aj teraz. Bola som vonku s kamarátkou, potom si prisadli k nám kamaráti, ktorí na rovinu povedali, že ako je možné že takáto baba je sama....dostávam komplimenty, som obľúbená v kolektíve, som spoločenská, mám kopu záujmov, normálnu prácu.... ak sa mi nejaký chlap páči dám mu najavo sympatie, ale zas sa nevtieram.....najvačší problém vidím v tom, že väčšina chlapov v mojom veku je už zadaných, mám 30 rokov, alebo si chcú len užiť...
poradte, čo robit aby ma to netrápilo, alebo ako vyplniť tú samotu....takto mám záujmy, chodím cvičiť, štúdium jazykov, občas s kamarátkami niečo podnikneme, diskotéka, nejaký výlet, nákupy, ale to je možno raz za týžden, a dalších 6 dní som sama....proste chcela by som svoj čas trávit nejak inak, s niekým s kým mi bude dobre ale nejde to. Dakujem
tá samota...
niekto tu absolutne nerozumie pisanemu slovu :D ja som pisal o zenach, ktore boli namyslene, mysleli si, ze su nieco viac a preto si nenasli partnera, lebo ich vysnivany idol neprisiel :D a po tridsiatke takisto nemaju stastie, ale uz pre nieco ine. Ja som nepisal o vsetkych zenach.. :D ale niekto sa v tom texte asi nasiel
susi30
Ide Ti o nadviazanie seriozneho vztahu, alebo len o travenie volneho casu? "chcela by som travit svoj cas nejak inak, s niekym s kym mi bude dobre"
My tridsiatnici co sme slobodni, bezdetni, zabezpeceni, mame uz vlastne zazemie a hladame cca podobne stvorenie opacneho pohlavia sme akysi zakliati. Kde sa schovavate, schopne zeny tridsiatnicky? su Vas plne fora, ale v realite ste pojem neznamy.
Z nudy som sa dal na tanecny kurz, vravim si opat volnejsie obdobie, aspon budem viac medzi ludmi, volam tam, ze ale problem riesim, nemam partnerku, nevadi pridite tu je zien ako maku.
Kurz super, vela zabavy, zenska co to vedie asi cerpa energiu z vesmiru, ale zeny opat len mlade zabky 20-25 "lovkyne" dobre vyzerajuce, niektore aj vzdelanie v pohode, ale lovkyne, nie dik nemam zaujem.Potom druhy extrem, 40+, ktore chytaju druhu pubertu, porozvadzane s detmi, slobodna prijemna tridsiatnicka ani jedna, "nevadi" zas len odbijam zaujem lovkyn a lezie mi to uz krkom. Vsetko mam a vlastne nic "nemam",vnutro prazdne. To, ze mam kopec volneho casu, mozem si dopriat takmer cokolvek, ale nemam to s kym zdielat je frustrujuce.
Nechcem, aby sa to tu zas zvrhlo na suboj pohlavi, pupky, riedke vlasy, zlatokopky, ide mi len o generaciu 30+, ktori hladaju seriozneho partnera/ku.
Bibusa24 co je na tom obuvanie ze konstatujem fakt ze 30tnicka musi zobrat co pride proste nemoze si tak vyberat ako si mohla vyberat v 20tich... tak to proste je. ano su aj pekne 40tnicky na nejake radovanky by to nebol problem ale neakladal by som s takou rodinu.. tu nejde az tak o vyzor
Ženy, keby ste sa tak vo všetkom nepreceňovali. Randíte od pubety, vzťahov máte habadej, mať sex je pre vás tá najjednoduchšia vec a potom príde 30+. Nech vám je úľavou, že v tomto veku je kopec mužov panicov, bez vzťahových skúseností, ktorí majú 7 dní v týždni vyplnené prácou, koníčkami, športom, turistikou. Poľavte zo svojich nárokov, inak sa jedinci z tejto skupinky nikdy nespárujú.
Je smiesne ze muzi sa tu obuvaju do 30tniciek to asi z vlastneho nestastia ze im po 30tke narastie pivne brucho a pomaly im uz ubuda vlasov .poznam 30tnicky ktore vypadaju uzasne schovaju tak isto stareho chlapa do vrecka raz dva.
Je smiesne ze muzi sa tu obuvaju do 30tniciek to asi z vlastneho nestastia ze im po 30tke narastie pivne brucho a pomaly im uz ubuda vlasov .poznam 30tnicky ktore vypadaju uzasne schovaju tak isto stareho chlapa do vrecka raz dva.
Mat partnera nieje v zivote vsetko pretoze povedzme si narovinu vacsina dnesnych vztahov stoji za hovno. Dnesni muzi su vecne deti co nemaju do zivota ziadne plany len neviazane si uzivat .skor by som povedala ze zeny su same lebo su mudre nakolko vacsina chlapov podvadza a vobec si nevazi dobru partnerku.na taku si spomenu len ked su v srackach.
0vecka
ano, plati to aj v tom pripade. Neviem, ako je na to zakladatelka temy, ale ak bola aj ona taka, ze sa hrala na "nedobytnu" tak urcite mnoho muzov odradila. V spolocnej partii alebo v malom meste sa taketo veci siria a mozno si ju muzi- znami prestali vsimat. A ako pises, plati to aj pre zeny, ktore akosi pozabudli na to, ze nielen okolie, ale aj ony same starnu. A je tazke hladat aj zenam po tridsiatke, ktore si mysleli, ake su uzasne a jedine preto su same, lebo si nenasli dost dobreho pre seba.
bagration ja to skor vidim u tych ktore casto striedali.. teda chodili vzdy s niekym tak1-2 roky vecsinou s poriadnymi samcami :) a nejako nepostrehli ze zostarli po 30 tke uz nevedeli nikoho najst a tak v 35 si nasli toho kona ak mali stastie pretoze predtym boli zvyknute sa rozist ak spravil partner nieco co sa im nepozdavalo...viem ze ma feministky ukamenuju ale tak to je zena po 30tke to uz ma velmi tazke a nema moc na vyber, je to ale uplne logicke neviem preco s tym maju zeny problem to pochopit...
vacsinou je to tak, ze ked snivas o nadhernom, krasnom, bohatom princovi na bielom koni a nedas sancu inym, tak nakoniec skoncis ako zufala, zatrpknuta osoba a nakoniec po tridsiatke sa uskromnis akurat tak na toho kona.. v lepsom pripade. Nie je to tak vzdy, ale bohuzial velmi casto. Poznam nejednu taku, ktora sa zamlada velmi precenovala a teraz ich uz nikto nechce.