už mi z tej samoty pomaly prepína a potrebujem to dať von....už dlhšiu dobu som sama. Neriešila som to nejak a vravela som si, že čo má príst to príde a nič nie je dobré siliť.... čím dalej tým viac pocitujem, že mi partner chýba a cítim sa sama.... najhoršie na tom je, že každý den počúvam či už mám niekoho.... ja neviem čo robiť, alebo čo robím zle, ale myslím si, že je to aj o šťastí, byť v správnom čase na správnom mieste....niekedy ma chytia depky, ako aj teraz. Bola som vonku s kamarátkou, potom si prisadli k nám kamaráti, ktorí na rovinu povedali, že ako je možné že takáto baba je sama....dostávam komplimenty, som obľúbená v kolektíve, som spoločenská, mám kopu záujmov, normálnu prácu.... ak sa mi nejaký chlap páči dám mu najavo sympatie, ale zas sa nevtieram.....najvačší problém vidím v tom, že väčšina chlapov v mojom veku je už zadaných, mám 30 rokov, alebo si chcú len užiť...
poradte, čo robit aby ma to netrápilo, alebo ako vyplniť tú samotu....takto mám záujmy, chodím cvičiť, štúdium jazykov, občas s kamarátkami niečo podnikneme, diskotéka, nejaký výlet, nákupy, ale to je možno raz za týžden, a dalších 6 dní som sama....proste chcela by som svoj čas trávit nejak inak, s niekým s kým mi bude dobre ale nejde to. Dakujem
tá samota...
Ahoj, mám 30+ a je to veľmi podobné...ako píšeš...len ja to beriem ako súčasť života...kamošky takmer 90percent zadané, vydaté, ked majú voľno ideme na kávu, alebo do mesta...ale to nie je zas tak často...aspoň si voláme častejšie, už som si zvykla sama nakupovať, ísť na kávu, aj na nejakú akciu, kde je kopec ľudí a teda sa stratím v dave...nerobí mi to problém, ani nikdy nerobilo, ale s tými mužmi, áno, je to náročné, nakoľko záujemci sú, ale vekovo starí, alebo zistím, že už má dieťa a priateľku, teda mu išlo o to jedno, potom že má problém s peniazmi, dakujem neprosím...
teda nájsť muža, ktorý je slobodný bez záväzkov okolo 30ky a s ochotou ísť do vzťahu s niekým...má aj svoje záľuby, prácu, tak ako ja, to je celkom že umenie...
neporadím ti, ide mi len o to, že ver, že nie si jediná :-) dobré je mať nejaké zvieratko, aby ti nebolo smutno
Ahoj susi, podla toho co si napisala, mi prides ako normalna atraktivna uspesna oblubena zena. Neviem ti poradit nic ine, ako len cakat a vydrzat, no velmimrad by som sa spytal nieco ja teba. Ako sa taka zena ako ty da zbalit? :D Ked si oblubena, musis mat kopec napadnikov, musis byt tym padom aj vyberava co je samozrejme,, tak al nieje muz milionar a nieje model, ale len taky bezny clovek, ako sa taky ziska? Mozes napisat? Lebo velmi rad by som chcel mat normalnu babu, ale nejak sa nedari...
Tá sloboda je na nezaplatenie, angel, že?:-)
Susedia si myslia, že keď si kúpili nové auto, že im ho budem závidieť - ha, ha. Pritom ich mám tak akurát u prdele, to len na margo:-)
ja medzi chodením do práce, nakupmi, pranim, varením, upratovaním nemám čas na takéto veci myslieť :-D radšej si pozriem nejaký film ked mam čas :-D ale zas na druhej strane ja pre zmenu chlapa nechcem.. :-D a v práci vyhlasujem ze som lezba aby som mala pokoj ale o to viac to kolegov dráždi :-D
No, to ti verím, že byť sama nie je kto vie čo. Ale aj samota má niečo do seba.