Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tá samota...

Príspevok v téme: tá samota...
susi30

už mi z tej samoty pomaly prepína a potrebujem to dať von....už dlhšiu dobu som sama. Neriešila som to nejak a vravela som si, že čo má príst to príde a nič nie je dobré siliť.... čím dalej tým viac pocitujem, že mi partner chýba a cítim sa sama.... najhoršie na tom je, že každý den počúvam či už mám niekoho.... ja neviem čo robiť, alebo čo robím zle, ale myslím si, že je to aj o šťastí, byť v správnom čase na správnom mieste....niekedy ma chytia depky, ako aj teraz. Bola som vonku s kamarátkou, potom si prisadli k nám kamaráti, ktorí na rovinu povedali, že ako je možné že takáto baba je sama....dostávam komplimenty, som obľúbená v kolektíve, som spoločenská, mám kopu záujmov, normálnu prácu.... ak sa mi nejaký chlap páči dám mu najavo sympatie, ale zas sa nevtieram.....najvačší problém vidím v tom, že väčšina chlapov v mojom veku je už zadaných, mám 30 rokov, alebo si chcú len užiť...
poradte, čo robit aby ma to netrápilo, alebo ako vyplniť tú samotu....takto mám záujmy, chodím cvičiť, štúdium jazykov, občas s kamarátkami niečo podnikneme, diskotéka, nejaký výlet, nákupy, ale to je možno raz za týžden, a dalších 6 dní som sama....proste chcela by som svoj čas trávit nejak inak, s niekým s kým mi bude dobre ale nejde to. Dakujem

tridsat

teda normálne uvažujem, že vek po tridsiatke, ach jaj, vzťahový život skončil, ľudia preberte sa, prosím! toľko zúfalstva, až mi je smutno

Vladka01

Ahoj,

Ja už ani neviem ako dlho som sama...ty si aspoň toho priateľa mala....mne z toho prepína už dlhšiu dobu a som tu..i keď trošku nešťastná..Síce niekto tu bol ale samozrejme ako inak nechce sa viazať a čo mám robiť nútiť ho predsa nemôžem...Sám mi tvrdil, že si mám niekoho nájsť, ale ako keď v dnešnej dobe už nikoho vonku nedostaneš...Aj tie zoznamky sú plné len toho jedného, normálneho chlapa tam nenájdeš...
Jam mám 31 a celý čas som sama..a čo teraz život sa predsa nezrúti....už ani nedúfam, že niekto by sa pre mňa našiel...

Iiiii

Ak sa človeku deje niečo práve nie po vôli, tak si najprv na to treba zvyknúť a keď si na to zvykneš, tak ťa potom možno milo prekvapí zmena. Svoje sny si treba plniť, aj keď sa ti nikdy nič nesníva:-)

semtex

eterr zase az tak sa nepodcenuj, odhalil si nieco v nej, to co ju skor zaujalo + k tomu mrkni polcas rozpadu jej vztahov, tak zas az taka kvalitka to nebola za aku sa vydava, ludia sa demaskuju aj sami.
Skus radsej ten real, aj tie tanecky Ti napr.mozu vist.
Cele by to najlepsie zglosovala adria ale ta lieta kto vie kde, jedna z mala zo zien co tu ma nadhlad.

De

susi30

Mas 30 a 6.5 roka si prezivala zivot s niekym vo dvojici a pises tu ze si dlhu dobu sama ? Ty netusis co je to skutocne dlhu dobu byt sam...ty mas len kratku pauzu, ziadny naozajstny problem so samotou nemas, pretoze si vacsinu svojich doterajsich mladych rokov s niekym zdielala.

eterr

Ach joo, zas ma asi v pohode baba odignorovala, ovela viac ju zaujali neprajnici, a tym odpisala, a ja co som s nou drzal, tak ani muk.. ludia, kde robim chybu? Poradte pls. Neviem ako sa ma zaujat normalna zena

susi30

ach bože niektoré vaše príspevky, je mi do smiechu ako viete odhadnúť človeka....vôbec nečakám na princa na bielom koni a nikdy som nemala žiadneho modela ani krásavca.... a ani som nestriedala chlapov, mala som 2 vážnejšie vztahy, 3 a 3 a pol roka, ktoré nevyšli....ano je pre mna dôležité aby sa chlap o seba staral, tým myslím, základná hygiena, a aby bol upravený, v rámci možností.... ale nemusí mať holywoodsky úsmev ani tehličky na bruchu....oveľa dôležitejšie je pre mna aby sme si mali čo povedať, mali spoločné záujmy a samozrejme aby tam bola iskra.....a nehrám sa ani na nedobytnú, pokiaľ som videla že dotyčný je normálny, dala som mu šancu, ale vážení páni kkkkkkk.....vačšina chlapov je takých, že ak mu žena nedá na druhom stretku už o nu nemá záujem, ako prepáčte, od toho, že ja som sa s niekým stretla druhý krát sa s ním mám vyspať? Musím ho spoznať trošku, ci si sedíme, či mi pasuje, či mi chýba.... ale tieto veci sú už dnešným chlapom cudzie. Tým nevravím že sa tu teraz hrám na nedobytnú princeznú ktorá sa stretáva s niekým mesiace a nič....

Tibuska23

Ahoj autorka temy posobis na mna ako inteligentna sympaticka zena neboj isto si niekoho najdes podla mna je ovela lepsie najst si dobreho muza v 30tke ako si v 20tk zle vybrat napriklad takeho co ti deti narobi a potom ta opusti nebude sa starat o nic. Len si ver a nepocuvaj stupidne slovenske nazory zakonplexovanych ludi chlapi tu rozpravaju ze 30tka si moze v jej veku uz len dakeho odpadlika najst no oni sami maju tolko nesebakritiky ze si v 50tke hladaju 18nastky ktore bi mohli byt ich dcerami...