Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

ZyxerkA

kriste pane uz ma naozaj stvu tieto primitivne temy... omg ked sa bojite ze to bude boliet tak naco si to chcete davat? aby ste boli ,,cool,, ?!!
Pre kristove rany, ked to vyzera hnusne tak si to nedavajte, to je taky problem?!
ano, boli to, je to smrtelna bolest, horsie ako pôrod !
skoncite uz prosim s tymito infantilnymi a primitivnymi temami..

tinka005

ahojte mozete mi pls poradit ktora nausnica na piercing do nosa je lepsia??ja som si dala piercing do nosa a vybrala som si nausnicu a ked som siju tam chcela dat tak som si ju tam nevedela navliect(mala som tu s tym hacikom)..pls poradte ako si ju tam mat dat ..

luciag

ahojte, viem mi niekto poradiť? chcela by som si dať piercing do nosa je lepšie ho nastrliť alebo prepichnuť?

;-d

caute. fakt dost rada by som vedela vsetko o pierce do nosa... ci to boli ake to je pri prexladnuti a z akeho dovodu to vypadava... aa porste vsetko okolo toho..... dajte mi pls vedet na 14lulu14@azet.sk fakt diky vopred...

2345677

s piercingom v nose nemam ziadne skusenosti, no kamoska to ma a lutuje, ze si to niekedy dala... vypadawal jej piercing, zarastol jej parkrat ze si musela sama dopichat alebo jej to museli znova prepichovat....kedbola chora tak ju viac bolela dierka z piercingu ako hrdlo a pod......hnisalo jej to....po polroku si to vyhodila a kasle nato...... ja mamw jazyku a to neodporucam tiez lebo potom, ako vam ho daju tak tyzdennebudete skoro jest, pit, rozpravath mozno budete ale uwiditge pri tom wsetky hwiezdy........

schelly

čaute čaute. ja som mala piercing v obočí. stále som sa za to zadrhávala niekde a možno aj to je dôvod, prečo mi to "vyrástlo". Potom som si dala ešte raz a aj ten mi vyrástol. Nato, že mám dosť hrubú kožu, ma to ani zas tak nebolelo. Len odporučujem nechodiť s lačným žalúdkom. Prvý krat som bola a bolo mi pekne zle.... A doporučujem prepich ihlou manualne. Pri pištoly hrozí prepichnutie nervu a ochabnutie aj celej polovice tvare!! Radšej ako piercing teraz praktikujem tatoo. Nie je to také škodlivé a nebezpečné.

pupa

ja mam pearcing v nose mesiac ked mi prepichovali len ma to trocha zabolelo potom ma to este takych 5 dni pobolievalo ale len troska a od vtedy ma to uz vobec neboli...oplati sa v pohode :)

lenusqa

ahojte ja by som sa chcela spytat ci to boli v pupku a v jazyku ...no ja by som si chela dat bud do pupku nosa alebo jazyka a chcela by som vediet ze kde to menej boli:)dakujem...