Piercing do nosa! Bolí?

rita

caute chcela bi som sa spitat ja si chcem spravit do nosa piecing ale velmi sa bojim kto to uz prezil nech mi napise dakujem ahojte cmuk

memphisa

no tak ja mam piersing v nose asi uz 3 mesiace a vobec ma to nebolelo.. ani ked mi to nastrelovala, ani potom.. len jeden maly problem s tym mam - potrebujem trosku vacsi piersing (tu nozicku:) a tazko to zohnat tu u nas, nemam preto velky vyber.. nevedel by mi niekto pomoct..? neviem, ci su aj nejake velkosti piersingov.. vie niekto?
ale absolutne nelutujem, ze som si ho dala.. uplne som si na neho zvykla,.. zo zaciatku samozrejme som sa ho bala co i len dotknut a bala som sa, co bude ked budem nachladena:)) ale v pohode.. treba si hlavne zvyknut a NEBAT sa.. :D

miska

aj ja maam pierc v nose a je supeer..trosicka ma to bolelo a to bolo nic..vobec nelutujem ze som si ho dala...skvely je

lucccciiiaaa

4you:
no ja mam te s gulickou a je pravda ze dierka sa zmensi a dost to boli ak mi nahodou vypadne alebo si ho musim vybrat a potom davat s5....ide to dost tazko niekedy myslim ze to uz vzdam a nedam ho s5 lebo ho tam davam len na silu a slzi mi tecu za kazdym

lucccciiiaaa

no ja mam pearcing v nose uz skoro rok a nebolelo to vonkoncom...aj ked mozno ludia neveria....ja som si bola prestrelit a bolo to take rychle ze to fakt nebolelo lebo nemalo kedy

wladulik:o))

no ja mam piercing v nose asi 5 hodin a nic mi nie je.....a ani to nebolelo..prisla som, povedala co chcem a bolo to nastrelene:o))

matiikk

ja mam pearsing v nose 4 dni.... bolest pocituje kazdy inak. mna osobne to nebolelo velmi,len potm mi strpol nos, ale to myslim,ze je logicke.... a nebolo to vobec hrozne, je to len chvilka ,a to vydrziiis ;-) inak- vraj na lavu stranu to menej boli, pretoze napravej je nejaka kost, ktora je pricinou ,ze to bude boliet

certik15

Mnoo ja sa na piercing nosa chystám budúci týždeň...ale nebojim sa:) ked to už raz cem, tak naberiem odvahu a basta. Wed čo, tie 2 sekundy xixi:)AA neviete kolko stojí tento zákrok v štúdiu??....aspoň cca:)...a tetovanie se mi líbi tiež...ale nedala by som si ho...

smejo

aj mna to strasne bolelo a dlho mi slzili oci, mozno to kazdy znasa inak, ale este ten isty rok som dostala sennu nadchu..