Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

jaja

ahoj.. nechcem ta strasit ale ja som si dala spravit piercing dokonca u odbornicky ale dost ma to bolelo a k tomu mi slzili oci ako nikdy v zivote..spravila to sice ale dost rychlo ale po zakroku som mala necitlivu polovicu tvare na par hodin.. ale mozno to bolo stresmi ktore som prezivala pred zakrokom, tazke odporucam, nestresovat lebo ta to bude boliet dvojnasobne.. a dost to bolelo ked som si chcela vymenit piercing alebo ked mi vypadol a chcela som si ho dat naspat.. ale teraz take problemy nemam, dala som si dierku zarast, akosi sa mi to prestalo pacit, teraz nechapem ako som sa mohla predtym na nieco take dat :)) ale clovek chce vyskusat vsetko a hlavne kym je mlady :)

Nikpia

pre ???? a to to keby bola pravda s tymi bleskami tak zomre kazdu burku minimalne desat ludi...sak aj nausice v usiach su v podstate piercing,taa aspon nedristaj

tina

nooo ja mam cerstvy priercing v nose...asi tak mesiac...daval mi ho jeden kamos...ale skuseny..teraz si ide otvarat studio v KE...robil mi to injekcne a bolo to skoro bezbolestne...akurat slzy mi tiekli vodopadom...ale je to citlive miesto tak niet sa comu cudovat...najhorsie bolo ked mi po 2 dnoch vypadol to bolelo trochu viac ked som sa ho tam snazila dostat naspat...ale po 3tyzdnoch sa mi uplne nos zahojil a teraz si ho v pohode vytiahnem...ale ked si budes menit nausnicku nedavaj si tu s gulkou na konci lebo ti rychlo obrasie a dierka sa ti zmensi tak ze si ju budes musiet zvnutra stiknut a znovu si budes musiet dat dierku prepichnut..takze to neodporucam...:o))) tak vela stastia...ked sa ti to paci nevahaj

4you

ja som si dala piercing do nosa, spravit u jednej baby. co sa tyka bolesti, takmer ziadna, len mi to neslo uplne, bo mam nejaku hrosiu kozu, tak som si to par minut musela sama piercingom doprepichovat. a aj ked mi mooc tiekli slzy, nebolelo to..to skor reflex. prvy mesiac v pohodke, no potom ked som si nahodou vybrala pierc tak mi rychlo zarastla dierka, a furt sa mi stracali, a fuuuu ked som bola chora, to bolo najhorsie. tak som si ho vybrala a som happy..piercing do nosa neodporucam..

skipynka

no prijemne to nebude, ale je to v pohode...a to uz je co povedat, ked to ja hovorim:)...ja som si davala nos prepichovat v mlynskej....len baba mi tam dala kratku nausnicu, tak som to musela dopichovat sama...lebo mi to znutra zrastlo...co sa tyka cistenia a starostlivostije to, podla mna, najmenej narocny pearcing...neviete niekto kde sa da v BA kupit normalna nausnica, nie taka co ma tycku pol centimetra, ze ma stekli na chrupavke, gulicku taku, ze mam problem ju prepchat cez dierku...take tie slimacikovske alebo ake....a ci su dobre....diky???

nikuuusiiik :d

vaa no ja mam v nose a mozem vam baby povedat ze to neboli :D jedine co treba pozbierat seeeeetku odvahu a ist tam :D je to strasne rychli proces taze nech sa stihnete spametat je to v nose :D ale treba sa o to dobre starat moze sa to zapalit alebo nieco ale to vam povedia tam :D keby ste celi daco viac vediet tak moj mail....

nataliq

prosim pomozte mi ti ktori uz mate prepichnuty nos prosim ozvite sa mi napiste mi na nick na pokeci : julinka.j co najskoor pllls