Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
ahojki ... mne fotttrovci nechcu dovolit prepichnut si nos a mne sa to moc lubi .... chcem si to sama prepichnut nebojim sa bolesti ale mam nejake otazky na ktore by som potrebovala spravne a pravdive odpovede .... piercing mam aj peniaze aj ihlu mam ale bojim sa toho co potom ked si to prepichnem
hmm...moja mama robi taketo veci a hovori ze sak nieco citis..ked chces piercing a aby ta bolel najmenej poradim ti pod perou na boku tam to najmenej boli viem to aj s vlasnej skusenmosti :)jo a nezabudni si to niekolko dni dezinfikovat hehe
denyyy
nemyslím si, že pearcing v nose majú defky!!!
nehadž všetky baby do jedného vreca...
PIERCING SI NEDAVAJ LEBO PRITAHUJE BLESKY.......ASI 3/4% LUDI PRI BLESKU ZOMRELO PRAVE PRETO ZE MALO PIERCING... NECHCEM TA STRASIT ALE JE TO TAK....:-((
ja jednoznacne odporucam studio na Spitalskej 25, dala som ti tam robit piercing do pupku i do nosa a bola som maximalne spokojna. robi to ihlou aj do nosa a je to lepsie ako prestrelovanie. bolest je minimalna, vobec mi to nehnisalo ani neopuchlo.odporucam!
preco si chces dat pierc do nosa? ved tam si ho davaju len defky
mna to bolelo...ale iba kratučko cca 5 sekund... moj pearcer mi odporučil prepichnut to ihlou, vraj je to omnoho lepšie ako pištolom... tak mi to robil injekčne a som velmi spokojná... mám ho už 5 mesiac a minulý týžden som si ho na chvílu vybrala, no skoro mi zarástla dierka, vraj sa to hojí do pol roka a ked si náušnicu vyberieš tak do 3 hodín, tak ti pomaličky zarastie... ale daj si pozor, vyber si radšej dobré štúdio, lebo mojej segre to prepichovala neodborníčka pištolom a má to už asi 3 rok a jej to dodnes hnisá...
Vobec to neboli to ta zaboli len vtu sekundu ked ti ten nos prestreli ale inac ak mam povedat prepichovanie usi boli viac ako nos a z mojho okolia poznam strasne vela ludi ktory si to dali a nestretla som sa s tym zeby ich to bolelo....
ahoj ja som si dala urobiť piercing do nosa minulý týždeň vo štvrtok, tiež som sa bála,že to bude bolieť. Prestrelili mi to, nebolelo to iba to bolo nepríjemné, potom to bolo ešte trošku citlivé, ale inak úplne v pohode. Teraz sa z toho teším :-))
na internet vo vacsine davaju len take nevydarene... urcite to boli lebo ti prepichnu nos!!! ale zase neboli to nejako drasticky... ale urcite si najpv zvaz negativne stranky piercingu