Baby vyjadrite sa

michael067

No baby vyjadrite sa teda ako je to s vami, asi sa až tak nedokážete ovládať ako to hráte.
3:25 www.youtube.com
Mimochodom mám z toho neuveriteľné dobru náladu keĎ muž ide po ulicy ženy na neho pozeraju ako zmyslov zbavené a on si ide pomaly ďalej bez toho aby si ich všeimol, ale oblieka sa stará sa o seba, a ide tak aby zaujal ich pozornosť a užíval si ich pozornosť.
Presne nech robí to isté čo ženy

pomocnica

ModraObloha- presne to urob, zmeň sa iba ak ty chceš a iba v maličkostiach, ktoré si myslíš , že budú pre teba prospešné, veľa šťastia na ceste za úspechom. :)

ModraObloha

Ďakujem vám za odpovede,ono ja by som aj rád chcel byt lepší lenže, pokiaľ sa mam tak správať, to je ako keby mam nad sebou stále držať stráž.. proste kontrolovať sa, neni to moje skutočné ja, je to len to na čo sa hrám alebo čo chcem byť, ale keď konám napríklad v spoločnosti tak niektoré veci proste vidu na povrch, ono je dobre sa kontrolovať ale nedá sa to vždy, a trvalo zmeniť sa tak aby som nemusel ani myslieť na sebakontrolu a bol by som prirodzené taký neviem či sa dá, meniť sa a tou sebekontrolov mam na mysli správanie, tú náladovosť, u mňa napríklad aj detinskosť... sebavedomie, neviem či som sa vyjadril správne, samozrejme chcem určite pre to niečo robiť a určite sa budem aspoň nejak kontrolovať a skúšať sa zlepšovať ale podla svojich predstáv, to čo nepovažujem za správne a veľa ľudí áno tak sa nebudem snažiť "zlepšiť" tak aby som to robieval.. napríklad rada od Mesačného princa ohľadom toho majetku domov a toho povrchného priatelstva ktoré by som mal len kvôli peniazom určite nechcem dosiahnuť, radšej budem v tomto prípade aj sám aj keď sám nechcem byť no zase moc ľudí k radosti nepotrebujem :) Každopádne ďakujem za rady akékoľvek.

CreepingDeath

Ano Mesacny Princ netvrdim ze nemas pravdu ale nie kazda je taka. Koniec koncov zalezi aj od cloveka akych ludi si pritahuje. PODVEDOME. :)

CreepingDeath

Mesacny Princ nedramatizuj, nie kazda jedna je zlatokopka...a nedemotivuj Modru Oblohu. Modra Obloha - musis sa v prvomrade prestat podcenovat a rozvijat svoju osobnost aby si ty bol na vrchu hierarchie medzi zenami. A velmi pekne prosim ludi v tejto teme ako Mesacny Princ aby prestali demotivovat :)

ktovie

Mesačný princ to ze zena zaraba a je sebestacna neznamena ze ta bude zivit. Ani ja by som muza nezivila, lenze zaroven to ani od neho nepotrebujem. Takze ano stale su na tomto svete zeny, ktore ocenuju normalne ludske hodnoty. A aby som to priblizila aj k teme akou zacal autor - nie nechcela by som grazla ale toho dobreho muza. Lenze na to treba urcite aj dospiet.