Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Baby vyjadrite sa

ktovie

Mesačný princ ucinna podla toho co si chcel dosiahnut. Aby si chalan myslel, ze len zlatokopky behaju po svete nie je najlepsie a hlavne nie pravdive. Ale pre mna je zase celkom zaujimave vidiet, ze ked chce zena vase peniaze a zabezpecenie je zle, ked ich nechce lebo ich ma dostatok sama zase je zle, lebo jej akoze nemate co ponuknut. :)

ktovie

Mesačný princ celkom trapna rada pre Modraobloha ;-) nedavno som zalozila temu, kde som rozoberala, ze som od chlapa nic nechcela (mam byt, auto a dost vysoky plat) a on usiel, lebo vraj ma bude brzdit. Takze nie vsetky zeny su take. A ak si to myslis, asi bude problem v tebe, ze take zeny pritahujes. Ja by som rozhodne ocenila viac pozitivne vlastnosti, laskavost, spravne hodnoty a schopnost byt v trvalom vztahu a raz zalozit rodinu, ako aby ma muz zabezpecoval. Takze nech len chlapec zachova to co je na nom dobre a na malom sebavedomi zapracuje. A mozno staci na to len pockat a vekom pride aj to, ze si bude verit viac, ako dnes.

Mesačný princ

ModraObloha - zarob peniaze a ponúkni drahé dovolenky, autá, luxusné handry, dom (možno aj dva) a nikdy nebudeš sám :) tie vlastnosti ktoré máš si žiadna nevšimne :)

ModraObloha

Ahoj, mám 20 rokov, áno viem som mladý a nikdy neviem čo sa môže stať ale keď ja viem že mam veľmi veľa nedostatkov niekedy sa fakt sám nechápem, mam proste veľa zlých nedostatkov, ak by som mal žiť sam so sebou asi by som to nevydržal, som náladový, nemám ani sebavedomie nič, a keď tu tak čítam tak vlastne aj tých pár mojich možno dobrých vlastnosti ženy proste nechcú a radšej uprednostnia niečo iné tak potom aký to má význam? čo môžem ponúknuť ja? Ved takto bude len dotyčná osoba, s tým ktorý jej vlastne nič okrem jeho zlých vlastností nemôže dať.. takže aký to ma zmysel? trápiť sa, ja osobne o sebe veľa premýšľam, a niekedy som sebou fakt znechutení.. každopádne ďakujem že ste mi takto pomohli (myslím to v dobrom, a ospravedlňujem sa autorovi že tu riešim svoje problémy)

pomocnica

ModraObloha- vyrozprávať sa treba. Buď sám sebou,nemeň sa, uvidíš, raz budeš šťastne zadaný a pomyslíš si, že aký si bol raz hlúpy, že si si myslel, že zostaneš sám ..:)
Mesačný princ: nech sa nemení, ty by si vydržal, keby sa ten vzťah s pretvárkou podaril,celý život nebyť sám sebou, ale hrať sa na niekoho kým nie si? Ja teda nie!

Biela Kobra

Hovorí sa, že ženy sú zvláštne stvorenia. Vedia rozoznať 428 odtieňov rúža, ale nerozoznajú poriadneho chlapa od čuráka.

V skutočnosti vždy platí, že aká išla, takého našla. Šla naivka, našla vydierača. Šla obeť, má bitkára. Šla mrcha, má handru. Atď.

Prosba

Chcel by som poprosiť používateľa s nickom "michael067" aby mi na seba nechal kontakt (najlepšie mail) na nižšie uvedenej adrese. Ďakujem.

docasnaemailovkamgtow@yopmail.com (dočasná schránka, ktorá zanikne po 8 dňoch)

Mesačný princ

ModraObloha - je to presne tak, ako píšeš. Nikdy si nenájdeš ženu pokiaľ budeš dobrý a rozdáš sa. Takže buď ,,grázel,, a uvidíš ako to bude fungovať.