Povedzte mi niekto, prečo si vyberie holka grázla radšej ako normálneho, o ktorého má tiež záujem.
Baby vyjadrite sa
Keby aj nastrocne sa vyjadrovali ako ty zena...
ModraObloha nie je pravda, ze zeny chcu grazlov. Jedine nevyspele mlade, ale normalne zeny nie. A ja napr. urcite nemam vyssi narok ako to co viem aj ponuknut. Kolko mas rokov, ze mas dojem ze si babu ani nenajdes ? :)
No podla toho čo píšu baby že sú na grázlov, a tie nároky atď.. všetko tak to si asi nenájdem babu nikdy :) už aj keď nakoniec človek ma aj podobnú povahu tak ešte aj prítažlivosť, hmm ja by som sa na pritažlivosť pozeralo druhorado hlavne tá povaha, ale tak samozrejme žiadne extrémy, a už keď napríklad ma niekto vysoké nároky tak je ich taktiež schopný ponúknuť? To fakt baby chcete grázlov? potom sa sťažujete na chalanov keď vás odkopnú alebo čo že sú všetci rovnaký.. Príde mi to celé na hlavu postavené, niekto by aj chcel mať babu, milovať ju no proste niektoré chcu "grázlov" ďalšie zase vyžadujú dokonalosť nerozumiem tomu. Čim viac čítam podobné fóra tím viac si myslím o sebe že to nemá s mojou povahou ani cenu skúšať... určite nie som sebavedomý takže už tu nemám šancu.. fešák vlastne nič s uvedeného.. ach asi budem navždy sám :) Možno to je aj tak lepšie niekedy sa čudujem sám sebe, čo za blbosti robím a divné myšlienky čo mám v hlave, tak to radšej ostanem sám. (prepáčte za príspevok potreboval som to niekde napísať nech sa mi kúsok uľaví ďakujem.)
Nastrocna pri rovnako starom chlapcovi jak je ona asi tazko :D :D :D
filip tt
absolutne vystizne si to napisal. Ako zena ktora pozna presne muza ktoreho si opisal mozem len suhlasit... ten vsak nie je "grazel"...
Koliesova - Ver tomu ze som ochotny citat litanie :D
Dakujem za vsetky rady :) Ale aby ste boli v obraze, preto ze som slusnak este neznamena ze sa chovam k nej ako nejaky teply kamarat :D zase aj ja mam svoje muchy ale nebudem to tu rozoberat :) Dakujem za rady, chcel som len vediet aky typ chlapca/chlapa vas pritahuje ;)
Možno sa pri ňom cíti isto a bezpečne, má pocit že on ju ochráni a vie všetko vyriešiť, ničoho a nikoho sa nebojí, nie je zahĺbený do seba, ale reaguje na svet, nehrabe sa v sebe a vo svojej minulosti, nesníva o budúcnosti ale žije prítomnosťou, dáva jej energiu.....ktovie ako to je.