Povedzte mi niekto, prečo si vyberie holka grázla radšej ako normálneho, o ktorého má tiež záujem.
Baby vyjadrite sa
Ale na správňakoch nie je nič zlé. :)
Ale zas nesprávaj sa ako totálny kockáč, alebo proste pošuk, keď chceš nejakú babu zbaliť. :) Ale typujem že ani niečo také extrémne nie si. :) Správaj sa proste tak aký si, pretože nie je dobré sa meniť kvôli niekomu. :) To aký si je to najzaujímavejšie pre nás. :) Aj toto je niekedy výzva, odhaliť, či to niekto hrá,alebo je taký skvelý naozaj. :D
Veľa šťastia. :)
Máme rady výzvy. ;)
Nie ze kvôli ziadnej inej, kvôli ziadnej.
Naty... tak mi skus vysvetlit v com robim chybu :) Ja nemam potencial byt grazlom a kvôli ziadnej inej nebudem, povedz co ta pritahuje tak na nich. :)
prečo pretože máme radšej grázlov :)
CreepingDeath
26.09.2016 23:39:16
alebo jej trha oci, ked cita tvoj pravopis a dotycny ho ovlada.
Na jednom z týchto videí to je vysvetlené žiaľ už neviem na ktorom presne
www.youtube.com
Je tam interview s jednou ženou najprv sa jej spýta prečo sa rozišla s dobrým chalanom ktorý jej bol ochotný pomôcť s hocičím a mal ju veľmi rád a dával to aj patrične najavo ona: "Nooooo, neviem bola s ním nuda, so zlým chalanom je to viac adrenalínové."
A ešte tam zopár dobrých vecí povedal no už si presne nepamätám..
Tak je to jasne. Bola na neho namotana, ale on ju odmietal a to co mat nemozeme po tom tuzime najviac. Teraz prejavil zaujem, tak sa toho chytila. Ty si teraz istota, lebo ta moze mat keby chcela, takze si vo vysledku menej zaujimavy. Preto si myslim, ze by si ju mal nechat tak. Minimalne na nejaky cas, napr. par tyzdnov sa neozvat.
Dakujem ti za uprimne rady :)